b abo gelsin graf atsın buraya. gorunen 1.5 cent galiba.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
yorumcu kuzu yu bastan beri izliyorum....ne diyordu ilk hedefi 87 000....ikinci hedefi 82 000 TREND DESTEGİ....ve buralardan okkalı bi tepki...ama TREND HALA AYU TRENDİ....yani 50 000 yolu acık....
dolayısıyle 87 000 ila 82 000 arasında herhangi bi yerden tepki olur diii....yerini bilmiii....bildiyini iddia etse...hasstir lem DALYARAK derim ve kuzulugu biter....
kuzu para kazanabilir mi....kazanamaz.....laf ebeligi yapmak....graf asmak...ahkam kesmek para kazandırmaz...
parayı ben kazanırım....
ben kimim.....ben rumelibeylerbeyi AKTOLGALI furusan akıncı kuzuyum.....bin atlıyız....tuna boylarında talandayız....CENKDEYİM....böginki gün....kefereye 88 000 rakımda saldırdım.....oluk gibi kan akıttım....
saldırılarım söyle sürecek....
ilk kademe 88 000....bu elde....
ikinci kademe 86 000....
üçüncü kademe 84 000....
dördüncü kademe...82 000....
böylece bu KENE ile kuzunun hedeflerini kavır yaptım....LONG....TEPKİYE OYNUYORUM....her yer karanlık....kan akıyor...kana ve karanlıga bayılırım....KORKUYU TÜKÜRÜRÜM....dashaklar 2 kg ve avuclarımdalar....
not...ne diii laf ebesi grafikçi kerizz kuzu....MALİYET TARAMASI Dİİİ....bi bakalım maliyete...bugün 17 500 dolar endekse indi ben furdugumda....bele oldumu GÖZÜMÜ KAN BÜRÜR....maliyetler nerede....20 000 dolar endeks ile 50 000 dolar endeks arası heryerde....MİSAL BUGÜN KESTİGİM SÜNNETSİZLERİN MALİYETİ 40 000 DOLAR ENDEKSTE İDİ...17 000 dolar endeksten satacak....gidip dolara 5 tl verip alıp cıkacak heee....NE KALMIŞ Kİ ALSINDA CIKSIN ULEN.....HA HA HA
NOT 2...maliyetler 5 yıldır tarandı....ilk iki yıl...50 000 dolar endeks ile 27 000 dolar endeks arasında gitti geldiiii...gitti geldi...
ikinci iki yılda....20 000 ila 30 000 dolar endeks arasında gitti geldi....gitti geldi....
şimdide....17 000 dolar endeks ile 25 000 dolar endeks arasında gidip gidip gelecek....
bunun adı ne idi....USULET VE SUHULET....
NOT 3....biz endeksin geberecegini 120 bin endekste yaptık...shortladık...paramızı kazandık...kalan sürü....şimdi gelmiş borsa düşecek diyor....ne zaman ben long olurken....AKLI ANCAK düşüşü algılamış....çüşşşş....yeni yeni düşecek diii....ha ha ha
not 3...KAART ALMAK VE ON YIL YATMAK ÜÇÜN HENUZ ERKEN....maldaysan kaardını burada satarsan....bu borsayı bırak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaldırılarım söyle sürecek....
ikinci kademe 86 000....
üçüncü kademe 84 000....
....[/B]
Bende bu kademeleri bekliyordum kuzubaba. Peki viop değilde hisse taşıyan kişi olarak sorsam, bu tepkide garantiye bulaşılır mı, yoksa çok daha güvenli olan işc mi doğru bankadır. Açıkçası buralardan birkaç hisseyi kademeli almayı planlıyorum ve bunlardan sadece birini banka olarak değerlendirmeyi düşünüyorum.
Yorum
-
böyle panik çöküşleri tam kuzu dayımın ortamı.kuzu dayımın üstüne tanımam. lakin fazla içmeyecek
. 2-3 gündür okuyorum da twitter ve forumlarda ki diğer yorumcuların büyük kısmı eşek arısı sokmuş gibi şoktalar. 

Dolarda bu hararet devam ederken, faizler her hafta yükselirken borsada sert dönüş olur mu ki?
Yorum
-
ben kuzu kuralları ile furusurum.....geriye kalan hersşey ipimde olmaz...vızzz gelir....TIRIS GİDER....BU DÜŞÜŞTE KAC KEZ TIR YÜKLEDİM....gördün işte....hepsi geride....TİTRETTİN.....beni hiçbirsey TİTRETEMEZ.....Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterböyle panik çöküşleri tam kuzu dayımın ortamı.kuzu dayımın üstüne tanımam. lakin fazla içmeyecek
. 2-3 gündür okuyorum da twitter ve forumlarda ki diğer yorumcuların büyük kısmı eşek arısı sokmuş gibi şoktalar. 

Dolarda bu hararet devam ederken, faizler her hafta yükselirken borsada sert dönüş olur mu ki?
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DOLAR 5 TL TİTRETTİN.....5 yıl önce 5 tl ile...3 dolar alıyordun titrettin.....şimdi üçün birini alıyorsun.....alamıyorsun yeteri kadar tl yok....hisap yapın ulen.....hisap.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu ALEMİN KRALI BENİM TİTRETTİN.....herkes titrerken.....bi elimde gürzüm....öbür elimde zulfikarım....dor atımın üstünde....kefereye....
berü gel ulen melun diyen hep benem....
çünkiiiii......
ben kuzuyum titrettin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Vay vay vay hosgelmissin iki gozumun cicegi...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorumcu kuzu yu bastan beri izliyorum....ne diyordu ilk hedefi 87 000....ikinci hedefi 82 000 TREND DESTEGİ....ve buralardan okkalı bi tepki...ama TREND HALA AYU TRENDİ....yani 50 000 yolu acık....
dolayısıyle 87 000 ila 82 000 arasında herhangi bi yerden tepki olur diii....yerini bilmiii....bildiyini iddia etse...hasstir lem DALYARAK derim ve kuzulugu biter....
kuzu para kazanabilir mi....kazanamaz.....laf ebeligi yapmak....graf asmak...ahkam kesmek para kazandırmaz...
parayı ben kazanırım....
ben kimim.....ben rumelibeylerbeyi AKTOLGALI furusan akıncı kuzuyum.....bin atlıyız....tuna boylarında talandayız....CENKDEYİM....böginki gün....kefereye 88 000 rakımda saldırdım.....oluk gibi kan akıttım....
saldırılarım söyle sürecek....
ikinci kademe 86 000....
üçüncü kademe 84 000....
böylece bu KENE ile kuzunun hedeflerini kavır yaptım....LONG....TEPKİYE OYNUYORUM....her yer karanlık....kan akıyor...kana ve karanlıga bayılırım....KORKUYU TÜKÜRÜRÜM....dashaklar 2 kg ve avuclarımdalar....
not...ne diii laf ebesi grafikçi kerizz kuzu....MALİYET TARAMASI Dİİİ....bi bakalım maliyete...bugün 17 500 dolar endekse indi ben furdugumda....bele oldumu GÖZÜMÜ KAN BÜRÜR....maliyetler nerede....20 000 dolar endeks ile 50 000 dolar endeks arası heryerde....MİSAL BUGÜN KESTİGİM SÜNNETSİZLERİN MALİYETİ 40 000 DOLAR ENDEKSTE İDİ...17 000 dolar endeksten satacak....gidip dolara 5 tl verip alıp cıkacak heee....NE KALMIŞ Kİ ALSINDA CIKSIN ULEN.....HA HA HA
NOT 2...maliyetler 5 yıldır tarandı....ilk iki yıl...50 000 dolar endeks ile 27 000 dolar endeks arasında gitti geldiiii...gitti geldi...
ikinci iki yılda....20 000 ila 30 000 dolar endeks arasında gitti geldi....gitti geldi....
şimdide....17 000 dolar endeks ile 25 000 dolar endeks arasında gidip gidip gelecek....
bunun adı ne idi....USULET VE SUHULET....
NOT 3....biz endeksin geberecegini 120 bin endekste yaptık...shortladık...paramızı kazandık...kalan sürü....şimdi gelmiş borsa düşecek diyor....ne zaman ben long olurken....AKLI ANCAK düşüşü algılamış....çüşşşş....yeni yeni düşecek diii....ha ha ha
not 3...KAART ALMAK VE ON YIL YATMAK ÜÇÜN HENUZ ERKEN....maldaysan kaardını burada satarsan....bu borsayı bırak....
Turk un yigit evladi...
Ufaktan mallanmaya basladik. Yarin fitch yine fitchligini yapar mi?
Yorum
-
erkekse yapsın....kefere katliamı bu....bugün ben biçerken HAC CIKARDILAR....öptüm cennete gittiler....hepsinin mamına koyım....biz bize yeteriz...HEPSİNİ SOYACAGIM....bunnara turk nufus kaardı aldırmazsam namerdim.swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay vay vay hosgelmissin iki gozumun cicegi...
Turk un yigit evladi...
Ufaktan mallanmaya basladik. Yarin fitch yine fitchligini yapar mi?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
küfrettim mi....adım küfürcüye cıkıyor....bak şimdi bu kefereler TURK ENERJİ ŞİRKETLERİNE 50 milyar dolar kredi verdiler....dolar bu...bu şirketleri zora sokup çönecekler....şirketler suanda zorda....artan doları bulmak üçün artan tl ye ihtiyacları var....bunun üçünde elektrige zam yapmaları gerekecek...bu kredileri KASITLI VERDİLER....SEKTÖR SEKTÖR oyacaklar....ilki enerji sektörü....en zorda olan onlar suan....
yani dolar cıkar demek cok kolay....hercıkışı 4.60 dan sonra....bi sektör batırır....acilen tedbir almalı ülkem.
misal 5 in üstü...TUPRASI BİLE ZORA SOKAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sn.Kuzu tamda burda beynim yanıyor işte...Başkan buna dur demek zorunda değil mi?Bu kadar göz göre goÅ•e izin verecek mi batmalarına...E hadi izin vermedi faiz arttırdı bu seferde yandaş medya ve onların inşaatları batacak.Sn.Kuzu nolur elini ayağını öpem söyle bana Başkan kimden vazgeçecek bu virajda???kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterküfrettim mi....adım küfürcüye cıkıyor....bak şimdi bu kefereler TURK ENERJİ ŞİRKETLERİNE 50 milyar dolar kredi verdiler....dolar bu...bu şirketleri zora sokup çönecekler....şirketler suanda zorda....artan doları bulmak üçün artan tl ye ihtiyacları var....bunun üçünde elektrige zam yapmaları gerekecek...bu kredileri KASITLI VERDİLER....SEKTÖR SEKTÖR oyacaklar....ilki enerji sektörü....en zorda olan onlar suan....
yani dolar cıkar demek cok kolay....hercıkışı 4.60 dan sonra....bi sektör batırır....acilen tedbir almalı ülkem.
misal 5 in üstü...TUPRASI BİLE ZORA SOKAR....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererkekse yapsın....kefere katliamı bu....bugün ben biçerken HAC CIKARDILAR....öptüm cennete gittiler....hepsinin mamına koyım....biz bize yeteriz...HEPSİNİ SOYACAGIM....bunnara turk nufus kaardı aldırmazsam namerdim.
YTD.
Yorum
-

4 günde kısa vadeli düşen kanalın destek seviyesine geldik. Aynı zamanda, orta vadeli düşen kırmızı kanalın da desteğine ulaştık gibi. Ayrıca, 200 haftalık ortalama 3000 puan ile ihlal edildi. Keza 17 yıllık ana destek seviyesinde de bir miktar ihlal var. Bir önceki dibinde yaklaşık 4500 puan düşüğü görüldü. Belirttiğimiz tüm oluşumlar yaklaşık olarak gerçekleşmiş durumda. Buradan (veya 1-2 bin puan daha aşağıdan) ana destek çizgisi ve 200 haftalık ortalama üzerine bir geri çekme hareketi beklemek olasıdır. Endeksin bu seviyelerde tutunması, beyaz kanal içerisinde oluşan önceki dip ve tepe hareketleri ile uyumlu olarak, kanalın üst bandına kadar bir tepki hareketini başlatabilir. Fakat piyasanın arzu etmediği durumların oluşması halinde ise daha zayıf bir tepki ve sonrasında ilk etapta 2014 yılından gelen destekte 80 li rakamlar hedefe girebilir.
Para politikasının temel aracı faiz artışları kısa vadede enflasyon ve kur üzerinde çözüm üretecektir. Fakat bunun özel sektör bilançoları üzerinde tahribat yapma olasılığı da kuvvetle muhtemeldir. Bu tahribatında başka oluşumlar tetiklemesi olasıdır. Rezerv kullanılarak yapılacak müdahaleler ise daha hızlı yukarı hareketi getirebiliyor ki bu faizi daha da fazla artırma mecburiyeti yaratabiliyor. Zaten uzun zamandır mb'nin tercih etmediği bir yöntem bu. Kısaca, yapısal düzenlemeler gerekli.Paylaşımlarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırımını kendi aklınca yapsın veya profesyonel hizmet alsın.
Yorum
Yorum