Asıl önemli konu bu? Yoksa hemüz muallakta mı
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu perşembe amerikayla anlaşma oldu mu
bu tür toplantılarda hemen anlaşma olmaz....taraflar ortak zemini birbirine anlatır....TİLLERSON tek basına anlaşamaz....dönüp amriki baskanı ve hükümete durumu anlatacaktır....bi ay sonra anlarız durumu....
EGEMEN GÜÇ AMRİKİDE....suan....genaral matiss dir....onun konuşmalarını iyi oku...DÜDÜK ONDA...TRUMP da degil...tillersonda hiç degil...
emme....merkelle binali bey....anlaşmış görünüyorlar....bu iyi işaret...amrikide anlaşacak sinyalini verdi bana....
biz....YERDN GÖGE KADAR HAKLIYIZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
basına tam detayları ile yansımıyan....önemli bi savaş oldu...derazurda....rus lejyonerler ve iran destekli milisler amriki proxy si SDF ye saldırdı...CONOCO gaz ve petrol sahası üçün....matiss...feci bi karsılık verdi....çok ölü var....taraflar suan...yarralarını yalıyorlar....ardından bi eylem daha gelir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ALLAH (C.C) Abinize acil sifalar dilerim.URANACUS....KESKİ İLMİ ve VEHBİ İLİM oldugu söylenir.Birinde insan YONTUlur diğeri ise ona bahşedilmiş HEDİYEdir...KIYMETİNİ BİLENE... Eğitimcilerin farklı metotları vardır Talebe DİSLEKSİ olmasın diye...KUZU HOCAnın TABİATI isteyen istedigi gibi düsünebilir isteyen kalır istemeyen gider ister kabul isterse kabul etmez bu önemli değildir.Beynelmilel finans (karışık)NEDEN OLMASIN.CEVAP larını aradıgımız yer Bizleri buraya toplayan araçtır.GAYE herkezde farklı olabilir....TŞKR HOCAM.SAOLUN ARK.AR.
Yorum
-
-
cok zor hocam....amrikinin bu tür söylemleri 8 yıldır var....GERCEK TEKTİR....suriyede ortaya çıkarılmış....BİR HARİTA VARDIR....gerçek sadece odur....gerisi lagalugadır....o haritadan ZARAR GÖRECEKLER....ve o haritadan faydalanacaklar vardır....o haritadan faydalanacaklar iki tanedir....amriki ve israel....geriye kalan herkez zarardadır....hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunları....bu guruplaşmaları zorlayan tek şey vardır....oda...ORTAYA ÇIKMIŞ OLAN HARİTADIR...O HÜKMEDER...
ANKARA....ağzına kadar devlet dairesi doludur....o daireler ağzına kadar TURKLE doludur....o TURKLERİN tek işi vardır...bunları görmek...bunnara karsı tedbir almaktır....VE ALIYORLAR....
BİZ ELEŞTİRİRİZ....daha iyi tedbir alsınlar diye....emme onların bildiği herşeyi bilemeyiz....devlet sırları var misal...bilemeyiz....onuncün onlara güvenmeliyiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
reuters e göre pirin geçen hafta işaret ettiği seçimler netleşiyor galiba
http://www.mynet.com/haber/dunya/reu...iasi-3745604-1
Yorum
-
vayyy anasını sayın seyirciler.....GENE KAR ALMAK MECBURİYETİNDE KALDIM ULA....zerar edemirem bi türlü....ha ha ha
BU sefer teknik nedenlerle.....117 500 den 115 500 e inerek....avarege oyununa döndü...yarın gene çakarım....
kuzu kuralı....günnük ve haftalıkta....avaregalar kesistimi....haftalıgı korumak üçün....DİRENİR.
KAR AL...FUR YENİDEN....KAR AL FUR YENİDEN....ÜÇ İŞ GÜNÜ....
KISA VADE.....

ORTA VADE....

UZUN VADE....ŞELLELEYİ BU BELİRLER....13 000 PUVAN VAR ŞELLELEYE....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dostlar ve dost olmuyanların harman oldugu bi arenadır borsa.....
misal....kilometrelerce yazı yazmısım....tessekkür veya beyeni butonuna basın demişssim.....DOSTLAR BASMIS....yegen de basmıs...çünki oda dost....
emmeeee.....sevgili Kanji hiçbiryazıma ne tessekkür etmiş nede bravo kuzu diyen bi yazı yazmamıştır....
buna ragmen.....ibret olsun diye....hem bana...hemide okuyanlarıma....YAZISINI SİLMİYORUM....
BUYRUN....istedigim yoklamaya iştirak eden dostlarım....hayret Kanji yok....emme....azıcık açıgımı yakalasın....Kanji hemen orada.
Teşekkür URANACUS, yorgun, dayan, titanp4, kaptannemo, zephry, şemsi, semoz, bilgehan2004, albica, chronical, manif, lennon, liono, harbi1962, selam, aylakbaggal, coparal, e.yegen, kordon68, kmlm, sea48, kelmiker, WinWin, yigit64, mitli, azina, tovbekar, mdogan06, akçaağaç, LeGeND2369, kalekale17, Tosun, phaon, delix, Guerra, rean, pia, karabela, METE99, optra, kemal52x, rüzgar, celme, orion, kemal erdem, abc, Wise_Man, hocamurat2001, yurdanur44, egelii, baracudas, cabbar, stefano, onur_aydogan, ysf1, BachiBouzouk, kartal14, repalize, freeyourmind, smartinvestor, Abebe, ihakkı, azizaydin, culex, seba, aliev, evreninyeri, musician, AmurTemur, adergah, ainos, muratti, oxford, grotesque, mesut72, kiwi, kuzey, slumberwillcomesoon, bir bilmeyen, daroka, luzuci, 3520, erkmen, STABO teşekkür etti Beğeni URANACUS, dayan, titanp4, kaptannemo, zephry, şemsi, semoz, bilgehan2004, albica, chronical, manif, lennon, liono, harbi1962, selam, aylakbaggal, my2, coparal, kordon68, kmlm, sea48, kelmiker, WinWin, yigit64, mitli, azina, tovbekar, mdogan06, akçaağaç, LeGeND2369, asi, kalekale17, Tosun, phaon, delix, Guerra, rean, karabela, METE99, optra, kemal52x, rüzgar, celme, orion, kemal erdem, abc, Wise_Man, hocamurat2001, yurdanur44, yorgun, egelii, baracudas, cabbar, stefano, onur_aydogan, BachiBouzouk, kartal14, repalize, freeyourmind, smartinvestor, ysf1, Abebe, ihakkı, azizaydin, culex, seba, aliev, evreninyeri, musician, AmurTemur, adergah, ainos, muratti, oxford, grotesque, mesut72, kiwi, kuzey, slumberwillcomesoon, bir bilmeyen, daroka, 3520, erkmen, STABO yazıyı beğendiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu arenada....hep yorumcu olmak istiyen ve beceremiyen insanlardan çektim....
soruda su....ULA YORUMCULAR....asagıya iki HOPPULAMA kodum....biri BIST....biri DOW....
soru şu....bundan ne anlam çıkarıyorsun....
bak elipse....avarage degmiş ve hemen hoppulamış...bi daha deymiş ve gene hoppulamış...öyle bi hoppulamışki....herkes sasırmış.

bak dow elipse....avaregalara çarptı ve HOPPULADI....

FARKI GÖR....DOW BİSTTEN 3 AY SONRA BUNU YAPIYOR....
BNNAR ne anlama geliyor....bu niye böyle....diye sorgulayıp...cugaplara ulaşamıyorsan....
ne kendini kandır....nede baskasını...SEN YORUMCU OLAMAZSIN....onun üçün gereken alt yapı BİLGİN yok....
kuzuya bulasarak....kavga cıkarırsın...dönüp o kavgayı kendine yontarsın...bu seni bi yere götürmez...BİLGİN YOK SENİN.
neden....BIST dow dan 3 ay ÖNCE yapmıştır....şimdididen 3 ay sonra ne olacaktır....neden öyle olacaktır...bunun ALTIN ve PARİTEDE deki hareketle ilgisi nedir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu renk katiyorsun herkesin bir aliskanligi vardir.benimki borsa .bir ara varant oynadim. pisman oldum resmen stress oluyorsun.bana gore degil vob da oyledir. o yuzden dussede borsa diyodum okudugumuz bir kac yorumcu vardir en basta kuzu baskan gelir uslub ve bilgi bir numara geliyor.
Yorum
-
bu konu kapandı....bi yazı yazdı....bi cevap verdim....okuyucularım ikisinide okur degerlendirir....
şimdi....işimize bakalım.....
kimseyi kovmadım....ayrıca....bende sudan çıkmış ak kasık degilim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yukarıda önemli bi uyarım var....ÜSTÜ KAPALI DİYORKİ ....BİZ DOW DAN ÜÇ AY ÖNCE ÇÖKECEGİZ....
yegen i fırcalamam mala girme ısrarı idi....kendisini daha öncede ENKAİ de kurtardım....konu....hem düşüşe oyna...hem çıkışa oyna...idi...oda cevap yazdı...ben VARANT oynadım...sorunlu oldu...VOB oynamam dedi...benim didişdigim insanlar sevdigim insanlardır....sevmedigimin adını bile agzıma almam....
şimdi....yukarıdaki uyarımı okuyan....BUGÜN TEKRAR ÇAKMALIYDI....çaktınız mı....işinize bakın ulen...PARA GAZANMAK ZENAATIMIZ bizim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum