önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Gılgamış
    Katılımcı
    • 07 Mart 2016
    • 165

dayı genetik kod itibariyle siyasal islamın laikliği benimsemesi imkansızdır. o ihtimal dışı birşey.

şöyle işte https://twitter.com/ErkanAYAN2013/st...79353946099712 bu tabii espri diye yapılmış ama aslı da çok farklı değil.

batılılar istedi diye belki laik imiş gibi takiyye olabilir ama bunu batılılar yemez.

15 yıldır ülkeye ve borsaya avro ve dolar bazında giren yatırımcı şu anda zararda. misal hisse değil de arsa bile almış olsa zararda.

kar etmeden de ülkeden çıkmaz.

ve de o parayı kurtarmak için herşeyi yapar. buna her ihtimal dahil.

Yorum

• Gılgamış
      Katılımcı
      • 07 Mart 2016
      • 165

dayı bak memlekette böyle şeyler oluyor.

kemalistim bu olaylar beni üzer. ama böyle olayların en nihayetinde bir operasyonun yolunu yapmak için kullanıldığını da bilirim. veya hayır blokunun daha sıkı tutulması için olabilir.

son tahlilde mustafa kemalin yaptığı şeyler genel olarak evrensel ve uç kesimler dışında herkesin benimsediği şeylerdir.

adnan menderes zamanında da bunların alası oldu ama film memleket için çok kötü bitti.

Yorum

• altınorta
        Katılımcı
        • 09 Ekim 2013
        • 197

Teşekürler kuzu dayı soruma vermiş olduğun uzun açıklamalı cevap için.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1921

Ve kuzu grafik silahını çeker..:P

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ve kuzu grafik silahını çeker..:P
            ula kızdırdılar beni...GRAF ı ilim sanıyorlar....madem böyle bak ne diyor dow....

ne diyor dow....PİLM BİTTİ DİYOR.....

BAK NE DİYOR DAX ı gız....

yakında E-5 deyim....kangi tır süförü olursa ossun farketmez....50 dolar veren işi bitirir diyor...ikili tepeyi bile yata yata zor yapdım diyor....üstümden bir ordu geçti diyor SARISINIM...ha ha ha
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

BAK NE DİYOR HİNDİSTAN.

MAMINA KORUM....ddöötüm çıktı buraya gelinceye kadar....üstelik paramıda anglo saxon soyguncu eritti...1 dolar 40 rupi idi şimdi 64....abi ne yapsam olmuyor....çalışıyorum kazanıyorum...bu puşty gelip hepsini elimden alıyor..tepeye gitmiyecegim diyor.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kafanızı şişirdim graflarla...en iyisi bi anket yapayım...grafta koy guzu diyenler tessekkur ve begeni butonuna bassın...

sevgiler usaglar....şimdilik silahımı kınına kodum....sonuca bakalım...cogunluk isterse korum...

Yorum

• BogAyv
                  Katılımcı
                  • 09 Aralık 2015
                  • 117

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kafanızı şişirdim graflarla...en iyisi bi anket yapayım...grafta koy guzu diyenler tessekkur ve begeni butonuna bassın...

sevgiler usaglar....şimdilik silahımı kınına kodum....sonuca bakalım...cogunluk isterse korum...
                  Koy kuzum koy cepten ancak böyle olir.

Ellerine sağlık şimdiden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1921

Şimdi benim gördüğüm..
                    eurusd yukarı
                    moloz100 endekside yukarı..Yıllardır değişmemiş bu zımbırtı..
                    eurusd yukarı DAX aşşa..

Yani bize ucuz dolar pahalı euro lazım..
                    Şu dolar ile maliyet yapıp euro ile satıyoruz geyiğinden ötürü sanırım..

Yani kısacası montaj ekonomisi..

Montaj ekonomisine de köle gerekir..
                    Bu bakımdan işsizlik düşmez , insanlar sürüleştirilir hak ve özgürlükleri de elllerinden alınır , uyutulur..

Kuzu grafik kaymaya devam et derim..

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Lem Guzu oğlu guzuuu,

Sen de mi grafik bakıyordun Yavrim??
                      Ne oldu Lem senin "Geopolitics'i ne"..

Bak yavrim endeks de düzeltme Temmuzda dedik, 3-5 gün sarktı dedik.

Grafik vermeye başlayıp, MANGALDA KÜL bırakmamışsın??

(Mangalda kül bırakmama nın hikayesini bilirsin) )

2 gün önce karamürselde Mangaldaydım, saz eşliğinde kulaklarını çınlattım, yavrim benim!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

Lem olum Guzu,

Aksam eve geldim, su çizdiğin "karikatürlere" baktim..
                        Lem olum, 10 üzerinden 2 senin NOTUN!!!

Caliş ulen, hisse net de 2002 de veya 2003 de çok vardi senin gibi grafik çizenler.!!
                        Almışlar çakma bir program, abuk subuk yerlerden destek ve direnç çizip duruyorlardi.

Ağzıma gelene saymaya başladım, kovdum hepsini..

Calişşş!
                        Daha güzel grafikler bekliyorum senden, ben seni böyle mi yetiştirdim ULA!!!

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

XU30EURO grafikde "Henüz Kanal dışına çıkılmadı" Buna dikkat edilmesi gerekir.
                          Anlayanlar anlamayanlara anlatsinlar lütfen.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ha ha ha....lem ben grafik kodumya....sen şimdi tembelleşir....dottünü yayarsın.....

EURO kodugun grafta bu KÜÜTTTÜN hedefi....29 000 endeks...bu senin gırnızı dot ları izlersen görebilirsin....MEVLUT 1.20 ila 1.25 aralıgı....euro 4.40 civarı....BIST 30...127 000 EDİYOR....orada karı alırım HENRY....sen kumda oynarsın ben karı alırken....ha ha ha

tam orada EURO carry trade baslıyacak....yani avrupa bankaları EURO bozup bizim tahvile ve borsaya girecek...bu ise KÜÜTTEN sonraki zirveyi getirecek...niye carry trade....mevlut yeniden düşecek ondan carry yapacaklar...

KUZU KURALI....zirveden önce KÜÜÜTTT VE HERKESİ DÖKÜP...TEKRAR ZİRVE...VOB...VARRANT...ve hisse satıp pişmanlık duyanlar üçün...

ben ise FURUSAN AKINCI KUZU....kuzu kurallarına göre oynarım....kazanırım veya kaybederim...önemli degildir...kuralım önemlidir.

bak 2013 zirvede.....bak 2015 zirvede....bak diger geri kalmış yıllara....küüüttt ve yeni zirve esastır...

bak grafıma....önce küüüttt var ELİPSLER....sonra yeni zirve var DİKTÖRGENLER...

NOT....MEVLUDE göre küüüttt dibi oynar....121 000 ila 127 000 tl endeks....mevlut 4.2 ila 4.40 tl arası degişirken.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bak usaglara sordum....usaglar bende babo gibi graf koyayım mı....bak ne demişler...tamam grafta babo bi numoro emme....senin yerin baska demişler....grafı yorumlarken kullandıgın dil...ORJİNAL...haso DELİANLI dili....babo efendi adam...yavan kalıyor demişler...seninkiler iraqının yanında MEZE demişler....deyyuzzzz...niye kıskanirsan kıro.....ha ha ha

Teşekkür WinWin, adem-baba, mesut72, atkey, optra, rean, LeGeND2369, phaon, stefano, ihakkı, kalekale17, liono, orion, lennon, kelmiker, my2, yorgun, Guerra, deepblack, culex, chronical, baracudas, aliev, sinterklass, greenspan41, wisewell, dayan, coparal, zafici, Gılgamış, delix, Tosun, adoer, Mahir72, karabela, kordon68, hocamurat2001, BottleNeck, manif, albica, saleve, onur_aydogan, cabbar, elmas13, selam, rüzgar, mdogan06, celikay, zeynep29, bobincom, ilke63, kmlm, abc, mukora, labtek, sahan88 teşekkür etti
                              Beğeni WinWin, adem-baba, mesut72, optra, rean, LeGeND2369, phaon, stefano, ihakkı, kalekale17, liono, orion, lennon, kelmiker, şemsi, my2, yorgun, Guerra, deepblack, culex, chronical, baracudas, aliev, sinterklass, wisewell, dayan, coparal, zafici, Gılgamış, delix, Tosun, ysf1, adoer, Mahir72, karabela, kordon68, hocamurat2001, BottleNeck, manif, albica, saleve, greenspan41, cabbar, elmas13, selam, rüzgar, mdogan06, celikay, zeynep29, bobincom, ilke63, kmlm, abc, mukora, labtek, sahan88 yazıyı beğendi

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

babo....duyduguma göre MAKARİOS müslüman olmuş....bu dogruysa....çök kötü haber...VENUS cıldırır...güneş tutulur....daglar yürütülür....denizler yarılır....VE DOW bile yüzde 30 göçer...

ne yap...ne yap...engel ol...hırıstıyan kalsın....dünyanın selameti buna baglu...evliyaullah soyundan(OFF LU) geldigi üçün...bu en ufak gezegen AY ın fırlayıp VENUS u döllemesi ile sonuclanır ki....VENUS sürekli ***çç dogurur...gecelerimiz zifiri karanlık olur..

aman diyeyim...sürekli beleş rakı meclisi öner...sarhos tut...beleşe bayılır o....DİN DEGİŞTİRMESİN....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information