önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

di geeetttt deyyuzzz...kafa bulmaya geldin heee.....

al sana kafa....

ula namıssız....birileri durduk oturduk yerde doları alıyor....ula körsün sen....körsün....binkere dedim sahte iraqı içme kör olursun diye cimri düüüürrrrzzzüüüüüü......
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• mersel65
      Yeni Üye
      • 08 Mayıs 2017
      • 48

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ha ha ha....papaz...irahat dur ula...TIRLARIN MOTORLARINI BAKIMA ALDIRDIM...fordlarda eccik arıza vardı...ELE BİR YÜKLEME YAPACAGİM Kİ....senle babo catlıyacaksınız....sen...öbür köyde topgimi açmak mecburiyetinde kalacaksın...

usaglar....

guneysu....mokunu yiyelim guzuyu bul getir....yoksa telef olacagız diye inim inim inliyecek...

sen...nerede yazdıgını bilmiyorum.....bilsem tükan sizin deyip mötünü kurtarma derdine düşeceksin...

ben....burada seni TEFE KOYUP ÇALACAGIM....

BABO....

usaglar MÜJDE....KUZUYU BULDUM DİYE TOPİC ACACAK....SENİN ORADA....

gelip yalvaracaksın....yaaa gel iki kelime yaz....millet telef oluyor....
      O dürzi beni de dinlemez ki, umurundamı dünya, 15 bin euro maaş alıyor.

bunnar olmasın istiyorsan MAKARİOS....

hemen TRABZONA git....orada AYA YORGİO kilisesei var....ceddinin gittigi...

mahfilin sag yanında ki duvarın ortasında sarı bi tas var....

o tası bul....onu dilinle üç kez yala....her yalayısında kutsal ruh...ulu baba...ulu ogul....kuzuyu muzaffer kılma de....

boynundaki hacı....üç kez öp...öperken...yalandan dönüp müslüman olan dedelerim askına...kuzuyu muzaffer etme de...

bunları yap....gel bi daha sor bana....ne yapman gerektigini o zaman yazarım...

senin aklın kıttır....hepsini şimdi yazsam....aklında tutamazsın....ha ha ha
      Bir ay sonra gideceğim, dedelerimin topraklarını görmeye, serde rumluk var..

o dediklerin için dua etmeme gerek yoh, PALA amcam bıyıklarını yukarı doğru buruyor, uçlarını sivriltti..

di geeetttt deyyuzzz...kafa bulmaya geldin heee.....

al sana kafa....

ula namıssız....birileri durduk oturduk yerde doları alıyor....ula körsün sen....körsün.....
      yazdım bunu da, doları alan borsayı vermiyor...

tırlar boşalacak, dinnemiyon ustaları..

112 binde görüşürüz guzum, inim inim meeee leyecek deyo usta...
      Adamın hasıdır, kıvırma heç.

Makarios

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        O dürzi beni de dinlemez ki, umurundamı dünya, 15 bin euro maaş alıyor.

Bir ay sonra gideceğim, dedelerimin topraklarını görmeye, serde rumluk var..

o dediklerin için dua etmeme gerek yoh, PALA amcam bıyıklarını yukarı doğru buruyor, uçlarını sivriltti..

merak etme....israrlı olmuyacagım bu sefer....biliyorsun SIMULASYON 3 ü ben yayınladım...hedef 102 500 dedim....

şimdi her dalga sonunda bir düzeltme gelir denemesindeyim....KAARTLARIMI SATMIYORUM....YERİNE VOB DA SHORT OLUP HEDGE OLUYORUM....

bunu yıllardır uyguuyorum....şimdi elimde 2 SIMULASYON var....biri SIMULASYON 4....HEDEF 115 000...seninkindende yüksek.

öbürü SIMULASYON 2....93 000 E...TEPKİ....85 000 E....ORADAN 115 000 E....ocak ve subat...

TUTTURURUSAM....93 000 de TIRLARI YÜKLERİM....yoookkkk 102 500 dede durmaz yukarı giderse...seni dinliyecegimide biliyorsun...

komple urum degilsin ula sen....o baba tarafın...ana tarafındanda ermenisin...anan hemşinli...yani iki tarafında asil devlet kurmuslara cıkıyor....bendede ele turkum....emme kıro babo asil degil...devlet kuramamıs....ha ha ha
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

baaa bak MAKARİOS aralıkta gelirseniz seni götürür tanıştırırım....

burada brooklyn de trabzonlu bi lazın döner kebab restauranı var....bahceli...benden 10 yas küçük...

büyük türk milliyetçisi bu....abisi NYU da prof arkadasım....

bunun tükanın bahcesine masa kurar iraqı çekeriz....tükanı 10 da halka kapalı....

türk soyları çepniler filan anlatır durur hep...soyunu turke dayar....rum emme...anası tarafındanda ermeni...

abisiyle anlastık buna bi oyun hazırladık...bu sarısın mavi gözlü....

bunun resmini A4 kaardına yerleştirdik....ermeni patrigin sakalını cübbesini filan foto montaj yaptık...buna...

oturduk iraqı çekiyik....tam kıvamında iken...elimi çantama attım abisine ula ihsan bu ermeni patrigi soykırım filan demiş....konferansta sizin üniversitede...gittin mi sen dedim...resmi ihsana uzattım

ihsan resme baktı....vayyy sherfffsiz vayy...öyle bi kötülediki turkiyeyi...terkettim konferansı dedi...

bu kerizzz hemen uzanıp abisinin elinden resmi kaptı....baktı baktı...vayy mamına kodugumun kafirii dedi...

biz koptuk....

gecenin sonunu ne sen sor ne ben söyleyeyim....ihsanla canımızı zor kurtardık....

Yorum

• Gılgamış
            Katılımcı
            • 07 Mart 2016
            • 165

http://t24.com.tr/haber/erdogandan-t...z-sikar,412880

bu sorunun cevabı aslında şu değil mi? "nerden çıkartıyorsunuz böyle bir şeyi? böyle bir şey olma ihtimali sıfır"

reis onun yerine biz şöyleyiz, biz böyleyiz diye söylemiş de söylemiş. o biraz sıkar demiş. bedel öderler demiş.

anladığım kadarıyla uluslararası mahfillerde bu tez konuşuluyor ve bu haberi fısıldamışlar usuldan kulaklara.

nihayetinde çok doğru bir tespit yapmış ABD'nin YPG'ye verdiği ağır silahları geri alacağına inanmak imkansız

Yorum

• METE99
              Aktif
              • 29 Mart 2014
              • 224

Gılgamış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              http://t24.com.tr/haber/erdogandan-t...z-sikar,412880

bu sorunun cevabı aslında şu değil mi? "nerden çıkartıyorsunuz böyle bir şeyi? böyle bir şey olma ihtimali sıfır"

reis onun yerine biz şöyleyiz, biz böyleyiz diye söylemiş de söylemiş. o biraz sıkar demiş. bedel öderler demiş.
              Türkiye boş çene yapmakla yükselseydi Haşmetli hünkarın bu çenesiyle başımız göğe ererdi.
              Haşmetli, Atatürk'ün yarım porsiyonu bile olsaydı Barzani Referandumu ağzına alamazdı,
              Ağzına alsaydı bile Referandumu yapamadan yeryüzünden silinirdi.
              Hala Barzani ile her türlü ilişki ticaret tüm hızıyla sürüyor, çakma Kürdistanı yaşatan bu.
              Dürüst ise Barzaniye sınırı kapatsın ticaretini Irak Suriye devletleriyle yapsın.
              Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 709

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bütün göstergeler aşırı alım bölgesinde.Bir realizasyon yapmadan 112 bine gidemez.
                Kuzu ve onu takip eden bizler Tırları doldururuz diye düşünüyorum.
                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

turkiye piyasaları 2013 den beri AYU PİYASASINDA.....HALA AYU....

efendim olurmu....eski zirveleri kırdıkya.....hangi eski zirveleri....hakiki parada mı....yoksa uyduruk parada mı...

uyduruk para....yüzde yüz çöktü....eskiden 2 altın satınalıyorken şimdi 1 altın alabiliyor....

uyduruk borsa çöktü....eskiden zirvesi....50 000 dolar endeksteidi....şimdi zirvesi onun yarısında....gördügümüz en yüksek son 1 yılda....28 500 dolar endeks....yarısındayız zirvenin....

AYU PİYASASI NEDİR....emme ve basma tulumbadır....

2013 ile 2015 arasında.....30 000 dolar endeksten emdi....50 000 dolar endeksten bastı...emdi bastı...emdi bastı...ve yıldı....22 000 dolar endekse çöktü....

2015 ila 2017 arasında.....22 000 den emdi 30 000 den bastı...zirvesi 30 000....şimdi 28 500 de....emdi bastı...emdi bastı...ve yıldı....küüüüttttt 18 000 dolar endeks....

niye....efendim....turkiye akmakta olan suyun tersi yönünde yüzüyor....nerede....geopolitikte....hangi rüzgar islami rüzgarlar....bu rüzgar kesildi....30 sene estirildi....şimdi kesildi....SUUDİ bile qatar a TERORİST dedi...niye dedi...musluman kardesleri destekliyor diye dedi...iki devlet var musulman kardesleri destekliyen biri qatar öbürü turkiye....bak RUZGAR esmiyor artık.....

niye esmiyor....

AKP artı MHP....referandumda....zorlukla yuzde 51 yapabildi....bak ruzgar kesilmiş....halk yetti gari demiş....2019 da seçim var.....eeeeeee.......

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

suanda geldigimiz yer....zirvedir.....zirvede benim gibi malı verip cıkmıyorsan...ne yaparsın...VOB da shortlarsın....ki düşüş olursa kazanasın....yıllardır yaptıgım bu....zirvelerde SHORTLAMAK....ÇÜNKİ HİSSE SENEDİMİ ASLA SATMIYORUM...

BU OYUN TARZIM VOB ACILDIKTAN SONRA BÖYLE OLDU HEP....

bir kerre....yalnız bir kerre....girdigim shortlardan zararla cıktım....oda 2009 da....

onun dısında....VOB a kodugum para 2 ye katladımı....TIRLARI YUKLEDİM HEP....10 000 PUVAN BU....

elimde 126 000 maliyetli shortlar var....cebimde 1600 puvan zarar var...bu MARATON sürüyor....

dur bakalım neolacak....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                      bugun elimdeki ortalama 122 000 olan maiyetli shortlarım haziran vadede 123 600 den kapatıp....agustos vadeye 126 000 lerle geçtim....MAKAS tan istifade etmek istedim...iki gün kaldı vadeye....makas yarınla daralmaya baslar...

SIMULASYON 2 ye oynuyorum....93 000....

1600 puvan zarar cepte....furusmaya devam....bu KENE fur-kac degil....ölümüne KENE...
                      buyur....furusma topigimden....haziran vadeden agustosa geçiş yazım....zararı içine korsam...basabasım 124 400 de...üstünde zarardayım....altında kardayım....suanda 1000 civarı zarardayım....daha işin basındayım...

Yorum

• METE99
                        Aktif
                        • 29 Mart 2014
                        • 224

102.500de son şort vuruşumuzu yapacağız işimiz bitince kesimhaneye gidip bekleyeceğiz..

Bakalım kesenlerden mi kesilenlerden mi olacağız.....
                        Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• adem-baba
                          Seyirci Üye
                          • 29 Nisan 2015
                          • 57

METE99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          102.500de son şort vuruşumuzu yapacağız işimiz bitince kesimhaneye gidip bekleyeceğiz..

Bakalım kesenlerden mi kesilenlerden mi olacağız.....
                          gazanız mübarek olsun baba

kesin i... gitsin.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

bu dinsizlik mi ulen ...KIZIL TURKLER BUNNAR....

buda bozkurtlarda son durum...OZAN ARİF....ŞEREFSİZ....

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin avukatı Yücel Bulut, Ozan Arif isimli şahsın kamuoyuna yansıyan hakaret dolu beyan ve ifadeleri nedeniyle gerekli hukuki süreç başlatılmış olup adı geçen hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

İŞTE O ŞİİR

ŞEREFSİZ!..
                            ..............“ İsim-misim vermedim, korktuğumdan sanmayın,
                            .............. Gocunan sherefsizdir, bunu bari anlayın..„
                            Sus!.. Kraldan fazla kralcı olma,
                            Utan ulan biraz utan sherefsiz!..
                            Sakın ha beyliği ağzına alma,
                            Konuştukça boka batan sherefsiz!..
                            Beylik kim, sen kimsin tövbe et tövbe!..
                            Bey kısmı ellere kalır mı gebe?
                            Senden aşirete bey mi olur be?
                            Aşireti ele satan sherefsiz!..
                            Aşiretin temel taşını söküp,
                            Hayalini söküp, düşünü söküp,
                            Kurtları aldatıp dişini söküp,
                            Götürüp davara katan sherefsiz!..
                            Kendi eski kapımızı batırdın,
                            Yeni diye el kapsına götürdün!
                            Kendin gibi sevdamızı bitirdin,
                            Kendi gönüllerde biten sherefsiz!..
                            Vâkıf olamadın bizdeki aşka!
                            Eller ile girdin devamlı meşke!
                            Bu gün böyle dersin yarın bir başka
                            Sözünü yalayıp yutan sherefsiz!..
                            Yalan mıyım dansöz gibi kıvırdın,
                            Yönümüzü başka yöne çevirdin,
                            Şoför yaptık arabayı devirdin,
                            Bizi uçuruma atan sherefsiz!..
                            Bülbül idik gülümüzden ettin sen!
                            Töremizden ilimizden ettin sen!
                            Yahu bizi yolumuzdan ettin sen,
                            Rotan belirsiz be rotan sherefsiz!..
                            Böğürmeden konuş adam ol önce,
                            Çıtın çıkmaz el hakaret edince,
                            Ele çıkmaz ama bize gelince,
                            Çatlak zurna gibi öten sherefsiz!..
                            Ne huzur bıraktın ne bizde dirlik,
                            Bundan sonra seni görmemek körlük,
                            Sadece sen değil seninle birlik,
                            Artık sana alkış tutan sherefsiz!..
                            Çok geç anlaşıldım içim yanıyor,
                            Ama şükür artık herkes tanıyor!
                            Halâ kendisini kağnı sanıyor,
                            Kağnı gölgesinde yatan sherefsiz!..
                            Vatan-matan bu Arif‘i kandırma,
                            Kendini hiç vatanperver sandırma,
                            Senin derdin koltuk, lafı döndürme,
                            Senin umrunda mı vatan sherefsiz!
                            Ozan Arif
                            26 Haziran 2017

ŞİMDİ ŞİİRİ okuyun bahcelinin adı gecmiyor....şiirin basındada diyorki ozan...kim gocunur üstüne alınırsa serefsiz odur diyor....bahceli benim demiş o SHEREFSİZ ve mahkemeye vermiş....

vermiş vermesinede emme....şiirdeki SHEREFSİZ oldugunu ispatllarsa....şiiri yazan ceza alır...yoksa alamaz....

yaaaaa.....bu KIZIL TURKLER....ve BOZKURTLAR....BİRGÜN BİRLEŞTİMİ SEYREYLE ALEMİ....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BU DİNSİZLİK Mİ ULEN....

buda zikri yöneten 93 yasındaki PİR ve atatürk için söyledikleri...

OSMANLIYI KURAN VE GELİŞTİREN BU TURK SAMANİST İSLAMDI....macaristana gidin...budapestede GULLUBABA TURBESİ...hala dünyanın heryerinden ziyaretçi çeker....

OSMANLIYI GERİLETEN VE ÇÖKERTEN İSE....yavuzla osmanlıya katılan araplar ve onların getirdigi uyduruk dindi...bu din hem emeviyi ve hemde abbasiyi...ve sonunda OSMANLIYADA ÇÖKERTTİ...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

rhode ıslandayım....bir sufii islam düşünür (FEYLESOF)guruplayım....bi hafta buradayım....

islamda...yahudilikte...budizmde ZİKR...yani musikle ruhu bedenden ayırma....ruhu cilalama ve temizleme....konu bu.

yazamazsam bagışlayın....

sevgiler....güzel kardeşlerim....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information