önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • phaon
    Aktif
    • 13 Şubat 2016
    • 200

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YAAA USAGLAR....

bilgi keskindir...onunla donanırsan...PARA KAYBETMEN İMKANSIZDIR...PARALAR ÜSTÜNE ÜSTÜNE GELİR...CALIŞMANA GEREK YOKTUR.
    Kendi adıma senden sürekli yeni birşeyler öğreniyorum... SAĞOL VAROL...
    0.618

Yorum

• celme
      Katılımcı
      • 31 Temmuz 2008
      • 152

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kendi adıma senden sürekli yeni birşeyler öğreniyorum... SAĞOL VAROL...
      aynen hatta bilmediğim ne çok şey varmış...yemin ederim hayrete düşüyorum..saol varol kuzu agabeyim..Allah razı olsun senden ve senin gibi insanlardan
      kuzufun

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ÖNEMLİ NOT....YABANCI TAKASI İZLİYENLERE....

efendim soruda su....borsa yerin dibine iniyor yabancı takası yuzde 60....borsa feyza yabancı takası yuzde 65...

degişmiyor fazla....niyekine....sebeb yukarıda...EMME BASMA TULUMBA...para bele kazanılır...komple cıkarsan HÜKMEDEMEZSİN...tulumbanın DUGMESİ elinde olmalı...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

incik....

tüm bu bilgilerle donanmış ben mi PARA KAZANMALIYIM....yoksa ŞARLATANLAR MI....bittabii ben...çünki MARİFET KAPISINDA oturuyorum....o kapının SEYHİYİM...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• saleve
            Aktif
            • 27 Eylül 2013
            • 244

soruda su....bu haydan yaratılan 25 milyar tl...dolar-tl ye mi furacak...yoksa borsaya mı...

efendim 30 milyar dolar nereden cıktı....işte buradan cıktı...canavarı yarattın...ne pohh yiyecegini bilmiyorsun...DOLAR BUL CANAVARI DURDUR...

EFENDİM...BORSA CIKTIKCA BU CANAVAR BÜYÜR....BÜYÜR VE SENİDE YER...AKP Yİ YANİ....
            Peki bu yaratılan 25 milyarı kimin kontrolünde varsayıyorsunuz? Madem ki yabancı takas çoğunlukta, o zaman karının bu bölümünü alıp gitmek istiyor olamaz mı?
            30 milyar büyük para. Böyle bir parayı bulmak biraz hayal ötesi. Tüm varlığımızı topladık kumar masalarında kurda kuşa yem mi edeceğiz diye düşünüyor insan.
            ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bunları takip edecek yazımı tahmin edin....KURD İTİ NASIL YER....BUDA GRAFİKLERİMİ ÇİZEN İKİNCİ PAREMETREDİR...

Yazsam mı acep...mezaramı götürsem...yazsam düşmanlarımda yararlanır....yazmasam dostlarım bilmez....bi düşüneyim....

KURD iti normalde yemez...ikiside aynıdır...biri evcil biri yabani....

ama gazata okuyan bilir...her yer karla kaplı olan palandöken köylerinde...KURTLAR İTLERİ YEDİ...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ULA dayan...yazsam mı yazmasam mı....sen benim kadim dostumsun namıssız....EHLAKLI bi hükme var....

yazma mamına koyım diyişini duyar gibiyim....o kadar düşmanı bu bilgiler edindi namıssız....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ve fekat...

su kesin ki....kurd iti yiyecek....gerisini yazmam....hükümü dayan versin ele....

gendisi şairdir....şairler ehlaklı insanlardır...bana edilen zülmü terazinin bi kefesine....o zülmü seyredenleri terazinin öbür kefesine koyup tartacaktır...

kafiye uyumu....söz uyumu...anlam uyumu...tezat ve zat....derken...hükmü bi haftaya zor verir...

şairlerde beledir yüce rebbim ele yaratmış....hassas usaglardır...bunun eccikte dashaklarının hep ileriye bakıp....hedefe temkinli temkinli yanasmalarıylada ilgisi yoktur diyemeyiz vardır...

en zor zaman....bi gacıyı soyunup yataga gelmesini beklerken...birde şairin hedefe girişini izlerken gecer...

Yorum

• hal045
                    Yeni Üye
                    • 05 Kasım 2013
                    • 47

http://www.diken.com.tr/erdoganin-el...ayretimiz-var/ yeni hedef rakka imis emmi ne diyorsunuz bu duruma ?

Yorum

• dayan
                      Aktif
                      • 05 Ağustos 2011
                      • 382

ve fekat...

su kesin ki....kurd iti yiyecek....gerisini yazmam....hükümü dayan versin ele....

gendisi şairdir....şairler ehlaklı insanlardır...bana edilen zülmü terazinin bi kefesine....o zülmü seyredenleri terazinin öbür kefesine koyup tartacaktır...

kafiye uyumu....söz uyumu...anlam uyumu...tezat ve zat....derken...hükmü bi haftaya zor verir...

şairlerde beledir yüce rebbim ele yaratmış....hassas usaglardır...bunun eccikte dashaklarının hep ileriye bakıp....hedefe temkinli temkinli yanasmalarıylada ilgisi yoktur diyemeyiz vardır...

en zor zaman....bi gacıyı soyunup yataga gelmesini beklerken...birde şairin hedefe girişini izlerken gecer...
                      Keramet haklıda değil haktadır....
                      Herkes hak ettiğini bulacak...

Kurt da iti yiyecek...

Bence tabi...

Saygı ve sevgilerimle abi...Ben şiir yazmaktan ziyade okuyorum.

"Ben sizden de değilim, diğerlerinden de.Ben, ölüme dair yemin etmeyenlerden, tehdit savurmayanlardan,dinini ve ırkını aklının yerine koymayanlardanım.Ben hâlâ şiir okuyanlardanım". Gabriel Garcia Marquez

Not:Abi,biz sana göre daha genç sayılırız.Senin gibi bi adam daha da gelmez bu arza...
                      Onunçün derim ki sen bizim gibi gençleri ne kadar sularsan biz de o denli bu bilgileri geleceğe taşırız.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

tamam dayan....yazacagım....önce ondanda para kazanalım...parayı kazandık mı....neden kazandıgımızı izah ederken yazarsam daha oturaklı olur...

nasıl ki....92 000 dedik...ve geldigimizde oraya....neden oraya geldigi izah ettik...onuda öyle yapalım...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

evet...beklentiyi satınalacak bugun ve yarın....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

bahreyn....buranın nufusunun yüzde 70 i şia....ve fekat ingiliz oraya sunni bi şeyh ailesini EMİR yaptı....cumbaba damardan girmiştir incik...EMİR e....ayrıca bu bahreyn...İRAN ın bir eyaleti idi....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

körfezdeki ülkeler KAARTAN KUKLALARDIR....ingilizin olusturdugu bu birer aileye ait devletlere gelecek olan ARAP BAHARI...turkiyeye korkunc zengin sunni arabın paraları ile birlikte göçü dmektir...

tamamen DONALDOYA baglı olan bu durum....amerikan silah sanayii üçünde elzemdir...bu DOLAR degeri üçünde elzemdir...

NOHUTUN LEBLEBİ OLABİLMESİ ÜÇÜN...gereken şey kızgın sactır...onun üstünde hoppularken nohut leblebi olur...

İRAN ise körfezdeki bu aile devletçikleri üçün kızgın sactır...DONALDO bu sacı ısıtıyor....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hal045 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                http://www.diken.com.tr/erdoganin-el...ayretimiz-var/ yeni hedef rakka imis emmi ne diyorsunuz bu duruma ?
                                güneyden AL-BAB ı kusatan suriye ordusu...al-bab a girmiyor...bu rusya turkiye iran ve suriye anlasması geregi böyle...

RAQQA hareketi üçün....bu dördünün anlaşmış olmaları gerekiyor....ben henuz bunun oldugunu görmüyorum...bunda kararı sadece iki ülke verir..URUS ve AMRİKİ...BU İKİSİ ANLASMISSA BUDA OLUR...burada sorun PYD dir...çünki TURKİYE nin raqqa hareketi URFADAN girerek olur...90 km uzakta raqqa urfadan...220 km uzakta raqqa AL-BAB dan...

BU KONUDA TURKİYE....NE URUSA NEDE AMRİKİYE GÜVENMEZ...GÜVENMEMELİDİR.

bu bir tuzaktır....al bab da 67 şehit verdik...onlarca leopar tank ve zırhlı aracımız tahrip edildi...küçük bi kasaba haa...3 aydır kusattık ve giremiyoruz...

cumbaba...bunları bahreyn konusmasında güzelce özetledi...ŞEHİTLERİMİZ VAR...3000 DAESH Lİ ÖLDÜRÜLDÜ...ekledi..ciddi sıkıntılarımız var...

TURK ORDUSU....usaglar....turkiyenin SATINALMA PARİTESİDİR...bunu cok iyi anlattı cumbaba...anlamazlarsa...kendileri bilir...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information