önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

Dolar bir kaç dk içinde 3 kuruş koydu..

Dikkatli olmak gerek..
    Heyecana kapılmamak lazım..

Dolar hepi topu 10 15 kuruş ORTALAMA düştü..

lap lup 3.94 gösterdiler..Orasını esas almayın..Dolar 3.80 3.85 den döndü..

Nereye 3.65 e..

...

Ne dedik di..

3.75 yukarı geçilirken owww daha nereye gidecek 5 tl mi deniliyordu..

3.75 aşşa geçildi..

bu sefer de 3 tl olur sloganları başladı..

psikolojinize sahip çıkın..

not.: ABD den parakende satışlar ve eflasyon verisi beklentilerinden iyi geldi..
    Mart ve haziran da faiz artışı yeniden fiyatlanmaya başlayabilir..

Bizim gibi ülkeler için çok yıkıcı bir süreç başladı ve devam ediyor..

Doların 3.80 leri vurmasının etkilerini 4-5 ay içinde hissetmeye başlayacağız..

Şu kuzunun bahsettiği 30M senaryosu umarım çalışır..

Yoksa bu işin sonu hiç iyi bir yere çıkmıyor arkadaşlar..

Yorum

• hurolg
      Aktif
      • 09 Mart 2016
      • 320

Hakketten de boru deelsin kuzu üstad...! Sizin bakış açınız ve analizleriniz muhteşem...Jeopolitiği ve finansı bırarada böyle birlikte harmanlayıp doğru sonuçlar ve tahminleri bulmak cok zor ve bunu basariyorsunuz...Şapka çikarmalı buna herkes...Hayat ordinaryüsü olmussun kuzum...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg
        Aktif
        • 09 Mart 2016
        • 320

Bir süredir ben özel topicinde seni arar dururdum kuzu aga meğerse buradaymışsınız hep beraber...İyiki bi arkadaş haber verdi geçen orada bana burada yazdığını da geldik gene İskenderiyeye kütüphaneye. Saglıkla ve huzurla dostlar...)

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

görünen oki....BEDEVİ PARA VERMİYECEK....

ŞİMDİ....referandum sonucuna kilitlenecegiz....hayır cıkar mı cıkmaz mıya....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

özelime....bu konuyla ilgili cok güzel mesajlar geliyor....onları izinsiz buraya koyamam....aslında bazılarını buraya koysanız daha faideli olur...

karsı görüş alırız....netleşiriz....ama genede siz bilirsiniz usaglar...PLATO nun magarası tehlikeli tabii....ha ha ha

magaraya kuralı astılar bile....hayır dedin mi teroristsin....yüzde 50 hayır cıksa...ülkenin yüzde 50 si TERORİST demektir...

sevgili winvob....

haftada en az iki yazını bu topikte görmek isterim....bilgiyi aramızda saklamak bize yakısmaz....eski kusagız biz...ANARSİSTİZ ula....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg
              Aktif
              • 09 Mart 2016
              • 320

Kuzu aga ve diğer dostlara bu hesabı takip etmelerini öneririm. Enteresan analizleri var ve özellikle 15 Temmuz ve feto ile ilgoli kuzu nun fikirlerine yakın bir değerlendirmesi var...

Yorum

• hurolg
                Aktif
                • 09 Mart 2016
                • 320

Her zaman değişik bakış açılarını da izleyip irdelemekte yarar vardır....

Yorum

• hurolg
                  Aktif
                  • 09 Mart 2016
                  • 320

Yukarıdaki hesap sahibinin iddiasına göre kesinlikle hayır "çıkartılacak"mış....Analizlerini epeydir izliyorum...Dogrusu çoğu mantıklı ve tutarlı....

Yorum

• phaon
                    Aktif
                    • 13 Şubat 2016
                    • 200

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Para gelmezse simülatör gerilim filmi olan mı?
                    0.618

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

öte yandan...burada...amriki de....DERİN DEVLET CATIRDIYOR....

BU ÇATIRDAMA....bir cok ülke liderinin basını derde sokacak...MEHDİ PUTİN çatırdatıyor...

şia ya karsı savasacagı palavrası ile organize edilen WAHABİ İSLAM....SUNNİ ülkelere bir alev gibi düştü...SUNNİ KESİYOR...

BU KONUDA BÜYÜK BİR HESAPLAŞMA GÜNDEMDE SUAN...kimlerin kelleleri gider....şimdiden bilemeyiz...AMA KAN AKACAK BU KESİN...

Yorum

• hurolg
                        Aktif
                        • 09 Mart 2016
                        • 320

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...u-var-1680118/

Bence de dingiltere abilerinden paparaýı yemişler gibi...işi daha da zor mücoların artık bundan sonra...tabii ki ülkemizin de ne yazık ki...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

öte yandan...burada...amriki de....DERİN DEVLET CATIRDIYOR....

BU ÇATIRDAMA....bir cok ülke liderinin basını derde sokacak...MEHDİ PUTİN çatırdatıyor...

şia ya karsı savasacagı palavrası ile organize edilen WAHABİ İSLAM....SUNNİ ülkelere bir alev gibi düştü...SUNNİ KESİYOR...

BU KONUDA BÜYÜK BİR HESAPLAŞMA GÜNDEMDE SUAN...kimlerin kelleleri gider....şimdiden bilemeyiz...AMA KAN AKACAK BU KESİN...
                          flynn istifaya zorlanması ve trump ın bunu kabul etmesi...trump ilk round furusmayı kaybetti....derin neoconlar kazandı...TRUMP ı evcillestiriyorlar....

bu ülkem için felaket olur...neocanların yeniden ipi ele almaları...KURDİSTAN YOLDA DEMEKTİR...

FLYNNN...WAHABİZM YOKEDİLMEDEN ORTADOGUDA HİÇBİR SUNNİ DEVLETİN GELECEGİ GARANTİDE DEGİLDİR...

diyerek....bu projeye saldıran ilk PENTOGAN generalidi....yazık oldu...tüm dünyaya...

not...gene FLYNN di....TURKİYE amerika için çok önemlidir....turkiyeyi hiçbirsey üçün kaybetmemeliyiz demişti...ve bir komplo ile HARCANDI...yazık oldu bize...TRUMP emir vermişti bi ay içinde ISIS ı nasıl yokedebilir diye bir plan yapın getirin demişti...işte o plan için bu general harcandı....

Yorum

• greenspan41
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2009
                            • 327

Kuzu son birşey yazıp buralardan tamamen çekileceğim üstadım. usdtry de kısa vade beklentin var mı? 3.6975 ten terste kaldım. Seni yıllarca izlemek zevkti.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzu son birşey yazıp buralardan tamamen çekileceğim üstadım. usdtry de kısa vade beklentin var mı? 3.6975 ten terste kaldım. Seni yıllarca izlemek zevkti.
                              en son yazımı oku...FLYNN...TERSTE DEGİLSİN BU DURUMDA....bi yerede gitme....oyarım lem seni...

Yorum

• greenspan41
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2009
                                • 327

Hey Gidi Günler Yıllarca izledim seni be kardeşş. Sana teşekkürü bir borç bilirim. 10 günde bitirdi beni 10 yılda kazandığımı.Seni okumak zevkti birtanem..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information