önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg
    Aktif
    • 09 Mart 2016
    • 320

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hey Gidi Günler Yıllarca izledim seni be kardeşş. Sana teşekkürü bir borç bilirim. 10 günde bitirdi beni 10 yılda kazandığımı.Seni okumak zevkti birtanem..
    Nasıl bir terste kalma bu dostum....Dolar ay sonuna kesin 4 e yanaşır ve hatta geçebilir bile...Sanırım Buradan veya daha asagidan shortladıniz...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg
      Aktif
      • 09 Mart 2016
      • 320

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
      geri kazanırsın....üzülme....bizim seçtigimiz bu işte....kazanmak ve kaybetmek kardeştir...
      Bence de kayıp geri kazanılır...önemli olan sağlık olsun...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1922

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        görünen oki....BEDEVİ PARA VERMİYECEK....

ŞİMDİ....referandum sonucuna kilitlenecegiz....hayır cıkar mı cıkmaz mıya....
        Para gelmezse durumlar nanay..

Oturduğumuz evi satıp üzerine de borç bulup dükkan açıp kiraya çıkmayı düşünüyorduk oysaki..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Para gelmezse durumlar nanay..

Oturduğumuz evi satıp üzerine de borç bulup dükkan açıp kiraya çıkmayı düşünüyorduk oysaki..

irahat dur lem....kasınma.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

flynn istifaya zorlanması ve trump ın bunu kabul etmesi...trump ilk round furusmayı kaybetti....derin neoconlar kazandı...TRUMP ı evcillestiriyorlar....

bu ülkem için felaket olur...neocanların yeniden ipi ele almaları...KURDİSTAN YOLDA DEMEKTİR...

FLYNNN...WAHABİZM YOKEDİLMEDEN ORTADOGUDA HİÇBİR SUNNİ DEVLETİN GELECEGİ GARANTİDE DEGİLDİR...

diyerek....bu projeye saldıran ilk PENTOGAN generalidi....yazık oldu...tüm dünyaya...

not...gene FLYNN di....TURKİYE amerika için çok önemlidir....turkiyeyi hiçbirsey üçün kaybetmemeliyiz demişti...ve bir komplo ile HARCANDI...yazık oldu bize...TRUMP emir vermişti bi ay içinde ISIS ı nasıl yokedebilir diye bir plan yapın getirin demişti...işte o plan için bu general harcandı....
            bu yazıma önem verin....turkiye gelecegi....borsası ve herseyi bununla ilgili....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1922

flynn istifaya zorlanması ve trump ın bunu kabul etmesi...trump ilk round furusmayı kaybetti....derin neoconlar kazandı...TRUMP ı evcillestiriyorlar....

bu ülkem için felaket olur...neocanların yeniden ipi ele almaları...KURDİSTAN YOLDA DEMEKTİR...

FLYNNN...WAHABİZM YOKEDİLMEDEN ORTADOGUDA HİÇBİR SUNNİ DEVLETİN GELECEGİ GARANTİDE DEGİLDİR...

diyerek....bu projeye saldıran ilk PENTOGAN generalidi....yazık oldu...tüm dünyaya...

not...gene FLYNN di....TURKİYE amerika için çok önemlidir....turkiyeyi hiçbirsey üçün kaybetmemeliyiz demişti...ve bir komplo ile HARCANDI...yazık oldu bize...TRUMP emir vermişti bi ay içinde ISIS ı nasıl yokedebilir diye bir plan yapın getirin demişti...işte o plan için bu general harcandı....

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1922

Bu arada hemen aklımda iken sorim

2.80 (bana göre çok zor )

sanki sonrasında bi 5.6 rakamı telaffuz ettin idi..

Yanlışım var mı ??

Yorum

• chronical
                  Yeni Üye
                  • 05 Haziran 2009
                  • 24

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...u-var-1680118/

Bütün hafta devlet bankaları dolar satarken, Katarlı QNB finansbank dolarda alıcıydı. Sonra bu haber..

Yorum

• phaon
                    Aktif
                    • 13 Şubat 2016
                    • 200

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Hey Gidi Günler Yıllarca izledim seni be kardeşş. Sana teşekkürü bir borç bilirim. 10 günde bitirdi beni 10 yılda kazandığımı.Seni okumak zevkti birtanem..
                    Nasıl bir oyun oynadın abey? Üzüldüm yemin ediyorum. Umarım bi çözüm bulursun.
                    0.618

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bu arada hemen aklımda iken sorim

2.80 (bana göre çok zor )

sanki sonrasında bi 5.6 rakamı telaffuz ettin idi..

Yanlışım var mı ??
                      yanlışın yok...dogru....5.6 simulasyonum....

Yorum

• phaon
                        Aktif
                        • 13 Şubat 2016
                        • 200

Dolardaki hareket ile ilgili enteresan iddialar var.
                        0.618

Yorum

• Guerra
                          Kadrolu
                          • 02 Ağustos 2011
                          • 5604

Öne çekelim...

şimdi gelelim SIMULASYON 3 E....2 degil...onun kosulları geopolitic...

SİMULASYON 3....

bunda benim yaptıgım hesap....SATINALMA PARİTESİ....2.80 DEGİLDE 3.20 İSE....refarandum hayır veya evet nedeniyle....

bu SİMULASYONUM....borsa 102 500....dolar-tl 3.20....borsa dolar endeks AYNI...SIMULASYON 1 LE 32 000....

sımulasyon 1 Den....sımulasyon 3 e geçişin on kosulu...haftaya cuma....3.55 in altı yanmalı....YANMAZSA geçiş basladı demektir...yani borsa hedef referandum önü 102 500 olur....

HAFTAYA CUMA AYIN 10 U....ERDOGAN GULF DEN 15 İNDE DÖNECEK....PARADAN YANİ...eeeehhh bende 3.55 altını oraya çeksen ŞUBAT 16 ZAMANLAMA...GEÇİŞ İÇİN....

bu nedenlede....bu kosul oluşmadan POZİZYONLARDAN AYRILMAK ABESLE İŞTİGALDİR....
                          İLK İŞİN....sebeble oluşacak sonucu....nasıl lehine çevirerek elimine edersine kafa yor....

kopya 1....58 000 e gidecek borsa ilk zirve 89 500 ün 3000 puvan ustune atmadan gidemez....ilk zirve dündü...

kopya 2....102 500 e gidecek borsa....ne yapmalı ki gitsin....siz yazın...

bunnar...kuzu kurallarından....ilerde seinde böyle kuralların olacak....kural oluşturmak üçün DAYAK YİYECEKSİN....yedigin her SOPA bes asagı bes yukarı kuraldır....KAYDET ONU...tekrarını 3 kez izle...tekrarlıyorsa...onu kural yap...

Yorum

• phaon
                            Aktif
                            • 13 Şubat 2016
                            • 200

Uzun zamandır faizle ilgili konuşan siyasi yok. Mikrofon mu yok ortak karar mı aldılar...
                            0.618

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mo...or-41687yy.htm

Dolardaki hareket ile ilgili enteresan iddialar var.

vawwww....gelde EVET de....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

subat 16 da....dolar-tl 3.55 olmalı demiştim....OLMADI...3.66 da....

anlamı...SIMULASYON 3 giderek zayıflıyor....bu hafta döviz mevduat hesapları 1.5 milyar dolar artmıs...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information