önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

evett...yarın son gün....triti yemeliyiz....üjjj bejj kurus....FUR-KAC tı zaten....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

yorgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Türkiye 10.000 ÖSO ve 4.000 TSK askeriyle Rakka'ya operasyon düzenleyecek.ypg mevcut konumundan ileri gitmeyecek ve rakka operasyonundan sonra Menbic'ten çekilecek.ABD ile yapılan anlaşma bu çerçevede ve uygulanma ihtimali oldukça yüksek.Bu durumda analizlerimiz nasıl şekillenir.
      YORGUN...bu haberi ben bulamadım....bulursam yorumlarım...raqqaya nereden gidecek turkiye....bu önemli....tüm yollarında engeller var...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bu diaspora osmanlılar....TİCARET ERBABI....TURKİYE BUNNARA pasaport verebilir...bunnarı TURKİYE dış ticaretinde kullanabilir...çünki cok iyi organize olmuslar...

aslında....OSMANLI OLMAK...toprak işgalleri ile olmaz....yeni dünya düzeninde OSMANLI OLMAK ekonomic yayılma ile olur...

dikkatinize sundum....belki AKP li akıllı usaglardan okuyan vardır...bi rapor yapar hükümete sunarsa...anında basdanısman olur...

unutmayın....yavuz sultan selime kadar OSMANLI NUFUSUN yüzde 60 ı gayri müslimdi...ve osmanlıya cok baglıydı...hala baglılar....

Yorum

• albica
          Aktif
          • 03 Aralık 2008
          • 287

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          YORGUN...bu haberi ben bulamadım....bulursam yorumlarım...raqqaya nereden gidecek turkiye....bu önemli....tüm yollarında engeller var...

4 bin askerle Rakka'ya gidiyoruz

Hükümete yakın Türkiye gazetesi yazarı Nuri Elibol, TSK’nın 3-4 bin personelle Rakka operasyonuna katılacağını öne sürdü

http://odatv.com/4-bin-askerle-rakka...702171200.html

bu da son haberler......

Suriye ordusu Menbic kırsalında SDG mevzilerine ulaştı!

Suriye ordusu, Menbic'deki SDG mevzularına ulaşarak, El Bab-Rakka yolunu tamamen kesti.

http://haber.sol.org.tr/dunya/suriye...-ulasti-187078
          “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

benim bildigim su abica....

turkiye suriye rusya ve iran....bir demarcation line da anlasmıstı...yeşil hat yani...bu al-bab ta bitiyor...asagısı yok....

soruda su o zaman...turkiye raqqaya hangi yolla gidecek....birinin önünde suriye ordusu var bu al-bab....bu yol raqqaya 200 km.....öbürü akcakeleden olacak giriş ki bu 90 km raqqaya önünde SDF koalisyon güçleri var...

bu durumda....turkiyenin ya suriye ordusu...yada SDF ile anlasması lazım...yada savasması lazım...

Yorum

• semoz
              Seyirci Üye
              • 12 Nisan 2014
              • 62

Trump pentagon nun isis ile mücadele planını onayladı .planda sdg çok önemli yer tutuyor.. Son haber böyle...

Yorum

• phaon
                Aktif
                • 13 Şubat 2016
                • 200

Böyle bir haber var, taze:

0.618

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ha ha ha...bu suudi jubeyr cok komik....2 yıldır yemendeler...savastıkları ayagı çıplak husiler....YENİLDİLER ONLARA...suudinin jizran eyaletini işgal ettiler husiler...mıçı boklu bedevi....mıçına bakmıyor...büyük işlere kalkışıyor....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

semoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Trump pentagon nun isis ile mücadele planını onayladı .planda sdg çok önemli yer tutuyor.. Son haber böyle...
                    evet bu....hatta...amriki...suriye ordusuna manbiçe gir diyor...SDF yede manbiçi suriye ordusuna teslim et diyor...böylece turkiyenin ISIS a ve teror örgütü YPG ye furmasına gerek yok...TERORİSTLER YERİNE suriye ordusu yerleşti diyecek deniyor....okuduklarımda....bunnar saglam kaynaklar degil tabii...

gerçek ise....HEP SAKLIDIR....misinformation çagı icabı....

gene okuduklarımda...ISIS hiç savasmadan tadif ve 23 köyden hızla çekilmiş...suriye ordusu SDF güçlerine ulaşmış deniliyor...yani YEŞİL HAT tamamlanmış durumda....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bu pezuveng bana para kaybettirdi...hatırlıyormusunuz...öbür köyde...68 000 de long olmustum...hedef 88 000 demiştim....ve o hedefe gitmişti...SIMULASYONUMDU....BU KERİZZ...BU JUBEYR...ha ha ha

bu bedevi deyyuzzz....İSLAM ORDUSU KURDUK DEYİP....suudinin iraqa yakın topraklarında tatbikat yapmıştı...içinde bu ordunun mısır turkiye ve pakistanda vardı...davudun oglu ehmet furduk furmak üzereyiz demiş...BENİ KORKUTMUS...POZİZYONDAN ERKEN İNDİRMİŞ...güneysu *****zü beyinsiz laz SALA okutmustu bana...

gene para kazanmıştım 72 500 e inince...emme cıkısın tamamından yararlanamamıştım...BU YALANCI KERİZZZ YUZUNDEN...

sahi ne oldu o İSLAM ORDUSUNA ula....yer yarıldı içine mi girdi...JUBEYR mıçı moklusu...bizim ehemmed nerede ula...laz güneysu nerede ula...BAK BEN HALA BURADAYIM....ve soyguna devam jubeyr....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

usaglar....

az önce jubeyr aradı...beni yanılttıgı üçün üzgün oldugunu söyledi...

didiki...

biz İSLAM ORDUSUNU kurduk kurmasına ama....MEHDİ PUTİN geldi...nede ossa MEHDİ....ulvi ve kutsal...

ne yaptı biliyormusun dedi....yogggg bilmiyor jubos hele de dedim....

dedi...

MEHDİ PUTİN açmış bunnara apış arasını göstermiş...

jubeyr dilini yutmus....atom baslıklı füzelere benziyordu...sarı çıyanın ki....KORKTUK VE ÜRKTÜK...ordu anında dagıldı dedi...

birdaha ben bişey dersem...gulagasma dedi...sarı çiyanınki aklımı basımdan aldı...el dotte dolanıyorum gaddas dedi...

acıdım....temem ula jubos....artık sana kızmiram dedim....

niye dedi....hani para kaybetmiştin....hani...niye niye niye kizmirsan bana...

çünki....

dedim....

DAHA TRUMP inkini görmedin....görürsen kacacak deliginde yok....

deyip teli suratına kapattım....igrenc deyyyuuzzzuunnn...

Yorum

• yorgun
                          Yeni Üye
                          • 12 Nisan 2012
                          • 38

Akçakale(Talabyad) üzerinden direk Rakka'ya geçilecek.Güzergaha,Suriye peşmergeleri tampon olarak yerleştirilecek ve Rakka civarında arap yerel unsurlar ilede ÖSO çatısı altında işbirliği yapılacak, rakkanın batı ve güneyinde yeşil hatta kadar rejim ordusu ilerliyecek, SDF ise mevcut konumunda kalacak.Türkiye nin teklifi bu şekilde.

Yorum

• Misafir

Yararak yıkma mıydı, yıkarak yaratmalısından hani ), artık son

dakkalar stylé.. Yalan olur gerçi daha öbürkü vadesi var ).. Olsun..

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

sevgili ve değerli kuzu abim, hemşehrim,

74 e gitmeden fake atıp 92 der mi bu bist. malum yeni vob mcall yönetmeliğinde artık %25lik müsade yok zarardaki pozlar için. -1 TL bile olsa mcall a kalınıyor artık.
                              74 yolculuğundan önce kısaları son kez kıstırmaz mı?

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sevgili ve değerli kuzu abim, hemşehrim,

74 e gitmeden fake atıp 92 der mi bu bist. malum yeni vob mcall yönetmeliğinde artık %25lik müsade yok zarardaki pozlar için. -1 TL bile olsa mcall a kalınıyor artık.
                                74 yolculuğundan önce kısaları son kez kıstırmaz mı?
                                hemserhim....

bugun 86 000 e inseydi....oradan 92 000 olurdu....inmedi...SİLKELEME YAPMADI...malda tutuyor herkesi...böyle oldumu önemli bir dönüş olamaz...agır agır iner...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information