önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sea48
    Katılımcı
    • 08 Mart 2016
    • 137

mayki05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın sea48 anlık görüntüde size katılmakla, bence ne kadar düşerse borsalar okadar şişmiş ve buradaki düşüş terse döndüğünde mal borsalarda okadar dağılmış olmakta. Paylaşım için teşekkürler
    Dogru : 2007 de ---- 1,72'e dustu ve 2008 'e --- 14,xx 'e kadar yukseldi

Simdilik bond piyasasi sakin ve olumlu ( 2014 ile çift dip olabilir )
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• erkmen
      Aktif
      • 28 Ağustos 2009
      • 269

işte burada kuzum ÖKÜZ FORMASYONUNU bekliyoruz artık senden )

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sen yazınca gidip baktım kemalim....hayırlı ossun....

3 numaralı gönderisini buraya taşı....o gönderide ÖKÜZ FORNASYONU var....

babo onu anlamaz....daha hiç anlatmadım....kimse bilmiyor....zaten herseyi benden ögrendikleri için...yeni bişey yok...

artık zamanı geldi kemalim.....ÖKÜZ FORNASYONUNU ögretmeliyim....sen tası buraya....
      Eklenen Dosyalar

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

Yine bi tarafta altın vuruş xxx
        Diğer yandan sim2 ye geçen kuzu

Siz 2 niz en son ne zaman aynı düşüncede olduğunuz..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

haaa erkmenim....

işte bu grafik....ÖKÜZ FORNASYONUDUR....

borsa literaturunde ÖKÜZ FORNASYONU....coookkkk uzun vadeyi gösteririr....

fornasyonu anlatmadan önce...ÖKÜZÜ iyice tanımamız ilazımdır....

yani bak....hep ne diyordum erkmen....borsa dmek HEYVANLAR ALEMİNİ bilmek demektir....

degil mi....bak AYU var....BOGA var....hepsi ne heyvan...aldıgın pozizyon aslında erkmenim....bir itiraf...nemenem bir HEYVAN oldugunu ilan ediyorsun....ben AYUYUM....ben BOGAYIM derken....itiraf ediyorsun....neyi....HEYVAN OLDUGUNU....

İNCİK....ÖKÜZ hassas bi heyvandır....aynı zamanda kutsaldırda...DÜNYA ÖKÜZÜN BOYNUZUNDA DÖNER demişler....eski din alimleri....saidi nursi LEMALAR kitabında....ÖKÜZÜ ve dünyanın neden boynuzunda döndügünü anlatmıştır....

borsada ÖKÜZLER varmıdır....olmazmı erkmenim....olmazmı....

ayu var....boga varda...öküz neden olmasın....degilmi....misal bizim imdat...TALEBE AYI nickini almış....ayı nedir...bir heyvandır...aslında imdat kendine ÖKÜZ nickini almalıydı....borsada ÖKÜZ...çünki o....misal benim nickim kuzu....kuzu nedir bir heyvandır....

öyleyse temamen heyvanlardan oluşmuş bu borsa toplulugunu incelerken....erkmenim....HEYVANLARI İYİ TANIMALIYIZ...

DEGİL Mİ....bak ben guneysuya hitaben ne diyorum....GUS BEYİNLİ diyorum....hakaret mi bu...hayırrrr...borsadaki hali öyle...adam GUŞ.....ha ha ha
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evett....dlianlının harman oldugu andayız....110 300....SHORT.....niye makuldur....asagı giderse 1500 puvan al çık....yukarı giderse KENE kademelerine devam et ESAS mala girdir bu....
            maliyet kemikleşmesi operasyonu bitiyor....geride kalan 6 kaartta....bugün çıkışlarını yaptılar....

şimdi sıra....reverse hareketlerde....yani misal garan yüzde 5 düşecek...aynı anda akkız yüzde 5 çıkacak bu isimleri ve yüzdeleri atıyorum....

anlamı....FUR-KAC ortamındayız....short-long...short-long...VOB 24 para yapar kalan 3 iş günü....

yazım gerilerde kaldı...YENİ NORMAL le ilgili,....tüm kaartlar bu YENİ NORMAL de ki degerlere mutlaka gelmelidir....KUZU KURALI...

1000 puvan karı alıp çıkmak makuldur....FUR-KACTAYIZ....109 300 YANİ....vob 24 demiştim...3 iş günü...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

vayyy ******** vay....karı 1500 den 1000 e çektik....onu bile vermiyor...bu enflasyon rakkamına göre....

anlamı....yarın 500 puvan eksi açar bu....

Yorum

• luzuci
                Yeni Üye
                • 13 Nisan 2014
                • 17

Babo nun öbür köydeki son mesajı:

Yorum

• phaon
                  Aktif
                  • 13 Şubat 2016
                  • 200

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları bir platformda değil delianlı gibi gelip burada yazmasını dilerdim.
                  Tıpkı Nuri abinin de gelip burada yazmasını dilediğim gibi.
                  0.618

Yorum

• winvob
                    Katılımcı
                    • 03 Mart 2009
                    • 109

pekaka ve fetö destekçisi ülkenin arabalarına sahip olanlar...elinizde patlamasın dikkat.

Yorum

• azizaydin
                      Katılımcı
                      • 13 Eylül 2007
                      • 118

kuzum öküz formasyonuyla artık uzun vadeli çıkan bir borsa mı işaret ediyorsun.bunumu anlamalıyız.50000 endeks başka baharamı kalıyor.
                      y.t.değildir dedikse değildir.

Yorum

• phaon
                        Aktif
                        • 13 Şubat 2016
                        • 200

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        pekaka ve fetö destekçisi ülkenin arabalarına sahip olanlar...elinizde patlamasın dikkat.
                        Vosvaagın servislerine iş çıkacak anlaşılan.
                        0.618

Yorum

• azizaydin
                          Katılımcı
                          • 13 Eylül 2007
                          • 118

sabırla bekliyoruz kuzum.

Yorum

• metin67
                            Yeni Üye
                            • 10 Mayıs 2014
                            • 37

Bak Babo abimiz öbür köyde 2 saat önce ne yazmış...

Yakinda damlar buraya, cunki USTASI Burada.
                            Emme bu sefer, "elimi opmezse ve USTAM" demezse, yuz vermicem o ihtiyar'a!

Yorum

• phaon
                              Aktif
                              • 13 Şubat 2016
                              • 200

Tivitır belediye başkanı yazısı ile çalkalanıyor. Akit'in de yaptığı doğru bir haber var, hiç hayra alamet değil. Neler oluyor?
                              0.618

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

cabbar Nickli Üyeden Alıntı
                                Hocam elinize saglik,, sizce mart i nerelerde kapatiriz,,, 83,xxx ler olabilirmi?
                                phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Tivitır belediye başkanı yazısı ile çalkalanıyor. Akit'in de yaptığı doğru bir haber var, hiç hayra alamet değil. Neler oluyor?
                                iki iş günü kaldı....yani çarşamba kuzu özele geçecegim....orada ÖKÜZ FORNASYONU baslıyacak....onu anlatacagım...

kentuf bi topic acıyor....iki yönetici birden hosgeldinle süslüyor....babo bi topic açıyor...kimse yok...bizim miyadımız dolmuş...

degmez hizmete....acıktan....kapalıya geçecegim....çok kırıldım usaglar...

15 yıldır...babo ve ben...hem eglendirerek...hem ögreterek...bu aleme bedava hizmet ettik....karsılıgı bu olmamalı bea...PLATONUN MAGARASI bunu yapıyor...eglendirmek üçün...o HACİVAT oldu ben ...ben KARAGÖZ oldum....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information