Dolara bağlı borsa harekatı terkedileli çok oldu.. birara sayın kuzu “gelecekte birgün gelecek ve dolar borsa birlikte düşecek” demişti ve olmuşluğuda vardır..
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
dün yazmıştım....ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEset ile bu akşam itibarı ile anlaşmamız dile geldi görünüyor.
Bu önemli günde bizim ışığımız olun sayın kuzum.neler oluyor.
MEHDİ PUTIN...3 hamlede savası bitirdi...bugünde SAH-MAT dedi...tüm ayrılıkçı teröristlerle mücadele edilecektir....anlamı PKK ve özgür suriye ordusu ile cihadcılar….
böylece 2011 yılına döndük....ASSAD İLE TAYYİP BEY GİZLİ KANKALAR....
HERB BİTTİ....
ekonomik gerçeklere döneceğiz...BU HERBİN BUTCE ACIGINA ETKİSİ....
FELAN FİLAN...derken 90 000 lambaları yanacak...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vayyy efendim 90 000 lambaları yanarsa...GÖZLERİM KAMASIR....bene ne ulen gavat...sende renkli gözlük tak...ha ha ha
GENİŞ KENE deyiz….
95 000
98 000
100 000
102 000...
hedef 90 000.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu dayı hisse zamanı geldi veya gelmek üzere gibi bir his var içimde. Hisse topiklerine bakıyorum. Tavan yapan hissede kimse yazmamış bazı hisse topiklerinde, Bir iki aydır yazılmamış. Ya millet baska mecralarda twiter vb. Senin saykıllar, geopolitikler ne der. Alıp hissemi 10 yıl yatayim zamani hakkında.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İzlemekle olsaydı, kedi kasap olurdu. Senin tır yüklemelerini canlı canlı izliyorum ama olmuyor beceremiyorum, psikolojiye yeniliyorum. Sen hisse zamanı gelince söylede alıp yatayım üstüne 😀kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervayyy efendim 90 000 lambaları yanarsa...GÖZLERİM KAMASIR....bene ne ulen gavat...sende renkli gözlük tak...ha ha ha
GENİŞ KENE deyiz….
95 000
98 000
100 000
102 000...
hedef 90 000.....
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kuzu Dayının verdiği hedefe göre tüm boşluklar dolacak , zaten genelde olması gerekende bu sanırım .ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine gep yedik.bu nasıl borsaki boşluklu şekilde gidiyor.anlamı nedir arkadaşlar.
Yorum
-
Kuzu pirim 90.000 hedef bu vade kapanış için midir (5 iş günü var) yoksa ne zaman için? Burası çokomelli zira.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervayyy efendim 90 000 lambaları yanarsa...GÖZLERİM KAMASIR....bene ne ulen gavat...sende renkli gözlük tak...ha ha ha
GENİŞ KENE deyiz….
95 000
98 000
100 000
102 000...
hedef 90 000.....
😂 Aydınlatırsan çok mutlu oluruz. Selamlar saygılar tüm piramitçi Tutankamun kardeşlerime...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum

Yorum