Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsun .Ne mutlu Türküm Diyene.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
yeni vade ye de geçmek içün 121900 filetoegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervadelide 126/128
u100 de 102/103 görülür gibi dursada 101 den (124900)vira bismillah kene ye başladım
abv
guzum öpüldün
Yorum
-
Ben de göya borsa takipcisiyim. Gecenlerde 5.91 den dolar bozdurup 93.600 lerde hisse seneti alisi yapmistim.. Hemen sonraki yükseliste hepsini satmistim. Bu gün kisa vade dolara geceyim dedim, gercekle karsilastim. Araci kurumlar döviz alisina aracilik yapmiyor. Satisa yapiyor. Herkes subesi üzerinden alis yapabiliyormus. Sanirim orada kurlar daha yüksek! Acaba sizler nasil yapiyorsunuz?Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Amriki RTE yi de Türkiye ile birlikte uğraşılacaklar listesine ekledigine göre demek ki tuzakmış birlikte planlamamışlar ve anlaşmamışlar trump anlaşmış gibi rol kesmiş bizim iktidarin da bu durum işine geldiği icin ses etmemiş anlaşıldı....yani short ve de akupe cort modu anlaşılan benim anladığım ustam...benim graflarda ilk hedef 87.000 - 88.000 lere doğru iniş görünüyor....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYENİ REALİTY …..YILDIRMA SAVASI....
ÜÇ ÜLKE...bok gibi para harcıyacak…..
1...turkiye...MİLLİ SURİYE ORDUSU MAASLARI...İDLİP...AFRİN...CERABLUS VE YENİ BÖLGELERDE HALKA YARDIM....bu bölge halklarında üretim sıfır...DIS DESTEK GEREK...
2....URUS DEVLETİ....tüm suriye operasyonu üçün hergün ödemesi gereken miktar artıyor....
3.....SURİYE DEVLETİ...pili komple bitik....
4.....AMRİKİ....bu artık petrol bölgelerine hakim....mesarıflarını oradan yapacak....
YILDIRMA HERBLERİNE DAYANMA....tarihsel süre maksimum 3 yıldır....bu zamandan fazlasına yıldırma herbinde olan ÜLKE HALKLARI DAYANAMAZ VE İKTİDARI DEGİŞTİRİR....
ÇÜNKİİİ....
İKTİDAR....bu mesarıflar üçün ilave vergiler koyar...bu vergiler halkın aklını basına getirir....
osmanlıyı kuraceik….ümmet filan...düyna lideri filan...VIZ GELİR TIRIS GİDER...halkın cebine elini uzattın nı….
hadise budur....uzun vade hedef....58 000 dir….bu rakkamı taaa 2013 de verdim...kapitalizm böyle işler.
not...kasım 13 önemli....TÜRKİYE...bu yıldırma herbinde AMRİKİ den destek alacak mı...yani bu herbi birlikte mi planladılar...yoksa...TUZAK dediğim mi...yani YILDIRMA HERBİNE SOKUP...tayyip beyi halkın göndermesini sağlama mı....göreceğiz.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
efenime söyleyeyim.....
hoopbuladık o yanı....hoppuladık buyanı...SİSTEMİK 2 de bitti.....
eeeee….SİSTEMİK 2 bitince....kapitalist mode üçün ne gerekir....EFENİM PARA GEREKİR...suriyede ki musluman kardeşlerin maasları...idlip...al bab...cerablus...rasulayn...o bu derken...para gerekir....
nedir bunun adı....SİSTEMİK 3....bütçe dengeleri...borsadaki şirketlere ve halka yüklenecek vergiler...OYLUM OYLUM SELVİ BOYLUMDUR ADI....
eeee….bele oldumu ele olurmu….
ele ne ula....misal...möt yuvarlak para düz...mü...
o oldumu LOGARİTMİK GRAFA BAKMAK İLAZIM...bagtın nıda….80 000 rakkamı bülbül gibim ötiy...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sistemik 3...birinci dalga 80 000 de biter...90 000 a tekpi ve ikinci dalga....sonra üçüncü dalga.....ve 58 000....oraya indiğimizde TAYYİP BEY ARTIK YOK...yeni bi gurup...yeni bir ekonomik model....ve yeni bir on yıllık sahlanış….ve tekrar çöküş....ADI....KAPİTALİST MODE KAPİTAL AKUMULASYON PROSESLERİ....yazarı guzu efendi hazretleri...EVLİYAULLAH.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sevgili Kuzu, 13 Kasım'ı beklemeden 80.000 hedefe koymuş olman 13 Kasım ile ilgili bir umut kalmadığının mı bir göstergesi? Yoksa her ne olursa olsun kapital akümülasyon gereği 80.000 kaçınılmaz mı? Birde vade öngörün nedir bu süreçte. Uhulet ve Suhulet ile mi yoksa Şelale ile mi?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersistemik 3...birinci dalga 80 000 de biter...90 000 a tekpi ve ikinci dalga....sonra üçüncü dalga.....ve 58 000....oraya indiğimizde TAYYİP BEY ARTIK YOK...yeni bi gurup...yeni bir ekonomik model....ve yeni bir on yıllık sahlanış….ve tekrar çöküş....ADI....KAPİTALİST MODE KAPİTAL AKUMULASYON PROSESLERİ....yazarı guzu efendi hazretleri...EVLİYAULLAH.
Yorum
-
sayın Kuzu hocam; kafamız karıştı. bu öngörü de var yani önce 110 000 sonra 80 000 mi olacak ?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu nasıl düşünür...REALİTY i esas alır....
nedir o….bir ay önce...AMRİKİ dediki turkiyeyle ticaret hacmini 100 milyar dolara çıkaracağız....
bu nedir...REALİTY 1....böyle bir reality varsa....turkiyenin istediği kuzey suriye güvenlik bölgesi kabul edilmiştir...
burada önemli olan nedir AMRİKİ için....amriki silah sanayiine müşteri bulmaktır...
bulmuşlar....
kasım 13 de ise....BU ANLAŞMALAR ACIKLANACAKTIR...
KASIM 13 E GELDİGİMİZDE....BORSANIN YUZDE 15 CIKMIŞ OLMASI İCİBEDER...97 YE 14 Ü EKLE KAC EDİYOR....110 000....
ne dedim gerilerde....HERB MERB YOK...KARSIMIZDA Bİ DEVLET YOK...TUM İLGİLİ DEVLETLER ONAYLAMIŞLAR...SURİYE BİLE...
NEDİR BU...içişleri bakanımız söyledi...terörle mücadele SINIRÖTESİ HAREKET....
bu olayı herkes abartabilir....Kuzu üniversitesi abartmaz...BUNDAN NASIL KAZANIRIM ONU HESAPLAR....VE LONG OLDU...kazanacak...
hadise bu gaddin basitken...abartmak niye....tam tersine ülkemize yardım edip LONG OLMALIYIZ.
bir ay sonra....
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Sevgili Kuzu, FED piyasaları ayakta tutabilmek için her ay 60 milyar dolarlık varlık alımına başladı. Bu bildiğimiz parasal genişleme. Faiz artışından da vazgeçip faiz indirimine başladılar. Tarzan zor durumda olmalı. 2008 krizinde gördük ki parasal genişleme varsa dolar hariç her şey yükseliyor. Ama para basa basa nereye kadar tutabilirler? 2020 de kapitalist sistem çökebilir mi? Yani bu kriz daha önce hiç yaşamadığımız eski doğrularımızın işlemeyeceği bir bir kriz olabilir mi? Zor sorular soruyoruz ama sen bunlara kafa patlatmışsındır.
Yorum
-
sayın Kuzu hocam; kafamız karıştı. bu öngörü de var yani önce 110 000 sonra 80 000 mi olacak ?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu nasıl düşünür...REALİTY i esas alır....
nedir o….bir ay önce...AMRİKİ dediki turkiyeyle ticaret hacmini 100 milyar dolara çıkaracağız....
bu nedir...REALİTY 1....böyle bir reality varsa....turkiyenin istediği kuzey suriye güvenlik bölgesi kabul edilmiştir...
burada önemli olan nedir AMRİKİ için....amriki silah sanayiine müşteri bulmaktır...
bulmuşlar....
kasım 13 de ise....BU ANLAŞMALAR ACIKLANACAKTIR...
KASIM 13 E GELDİGİMİZDE....BORSANIN YUZDE 15 CIKMIŞ OLMASI İCİBEDER...97 YE 14 Ü EKLE KAC EDİYOR....110 000....
ne dedim gerilerde....HERB MERB YOK...KARSIMIZDA Bİ DEVLET YOK...TUM İLGİLİ DEVLETLER ONAYLAMIŞLAR...SURİYE BİLE...
NEDİR BU...içişleri bakanımız söyledi...terörle mücadele SINIRÖTESİ HAREKET....
bu olayı herkes abartabilir....Kuzu üniversitesi abartmaz...BUNDAN NASIL KAZANIRIM ONU HESAPLAR....VE LONG OLDU...kazanacak...
hadise bu gaddin basitken...abartmak niye....tam tersine ülkemize yardım edip LONG OLMALIYIZ.
bir ay sonra....

bu yorumum kasim 13 de olumlu bisey olacaksa gidebilecegi maksimumu gosteriyor....HEDEF 80 000 ISE....GERCEK EKONOMIYI ICERIYOR....ESAS OLAN BU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SISTEMIK 3....
DOLAR-TL MAKSIMUM 6.0....MINUMUM 5.10....ONUMUZDEKI BIR YIL....6.0 USTUNDE BANKALAR BATAR...195 MILYAR DOVIZ MEVDUATI NEDENIYLE...
BORSA HEDEF 80 000....UCUNCU DALGADA 58 000....ONUMUZDEKI BI YILDA....DOLAR-TL 5.10 A CEKILECEK VE BORSA 80 000 E SONRA 70 000 E SONRA 58 000 E INECEK....
vergiler heryerde artilicak....hem sirketlerinki hem halkinki...BUTCE DENGELENECEK....
SISTEMIK 3 TE ANA HEDEF....BANKALARDAKI 195 MILYAR DOLAR MEVDUATINA ZIRNIK VERMEMEKTIR...BIRAZ 5.70 LER...SONRA HIZLA 5.10 A INDIRILIP....HALKA VE SIRKETLERE VERGILERINI ODERKEN...DOLARLARINI 5.10 LARDA BOZDURUP BANKALARA KAR YAZDIRMAK ICIPEDER...butun hedef DOLARIZASYONDAKILERI SOYMAKTIR.
SISTEMIK 3....8 ila 12 ayda biter...sonra uzun bi yatay...YENI HUKUMET...YENI SISTEM...YENI EKONOMIK MODEL...BI 6 AYDA BU SURER...TOPLAM 1.5 YIL YANI....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bu hükümetin doları 5.5 altına indirmeyeceğini düşünüyorum. Cari dengenin mevcut halini sevdiler. Sürekli faizi indirerek bunu kontrol edeceklerdir. En azından görünen tavrı bu.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSISTEMIK 3....
DOLAR-TL MAKSIMUM 6.0....MINUMUM 5.10....ONUMUZDEKI BIR YIL....6.0 USTUNDE BANKALAR BATAR...195 MILYAR DOVIZ MEVDUATI NEDENIYLE...
BORSA HEDEF 80 000....UCUNCU DALGADA 58 000....ONUMUZDEKI BI YILDA....DOLAR-TL 5.10 A CEKILECEK VE BORSA 80 000 E SONRA 70 000 E SONRA 58 000 E INECEK....
vergiler heryerde artilicak....hem sirketlerinki hem halkinki...BUTCE DENGELENECEK....
SISTEMIK 3 TE ANA HEDEF....BANKALARDAKI 195 MILYAR DOLAR MEVDUATINA ZIRNIK VERMEMEKTIR...BIRAZ 5.70 LER...SONRA HIZLA 5.10 A INDIRILIP....HALKA VE SIRKETLERE VERGILERINI ODERKEN...DOLARLARINI 5.10 LARDA BOZDURUP BANKALARA KAR YAZDIRMAK ICIPEDER...butun hedef DOLARIZASYONDAKILERI SOYMAKTIR.
SISTEMIK 3....8 ila 12 ayda biter...sonra uzun bi yatay...YENI HUKUMET...YENI SISTEM...YENI EKONOMIK MODEL...BI 6 AYDA BU SURER...TOPLAM 1.5 YIL YANI....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
https://medyascope.tv/2019/10/28/eko...38-ya-tutarsa/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum

Yorum