önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ombusman
    Katılımcı
    • 08 Ocak 2019
    • 179

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu nasıl düşünür...REALİTY i esas alır....

nedir o….bir ay önce...AMRİKİ dediki turkiyeyle ticaret hacmini 100 milyar dolara çıkaracağız....

bu nedir...REALİTY 1....böyle bir reality varsa....turkiyenin istediği kuzey suriye güvenlik bölgesi kabul edilmiştir...

burada önemli olan nedir AMRİKİ için....amriki silah sanayiine müşteri bulmaktır...

bulmuşlar....

kasım 13 de ise....BU ANLAŞMALAR ACIKLANACAKTIR...

KASIM 13 E GELDİGİMİZDE....BORSANIN YUZDE 15 CIKMIŞ OLMASI İCİBEDER...97 YE 14 Ü EKLE KAC EDİYOR....110 000....

ne dedim gerilerde....HERB MERB YOK...KARSIMIZDA Bİ DEVLET YOK...TUM İLGİLİ DEVLETLER ONAYLAMIŞLAR...SURİYE BİLE...

NEDİR BU...içişleri bakanımız söyledi...terörle mücadele SINIRÖTESİ HAREKET....

bu olayı herkes abartabilir....Kuzu üniversitesi abartmaz...BUNDAN NASIL KAZANIRIM ONU HESAPLAR....VE LONG OLDU...kazanacak...

hadise bu gaddin basitken...abartmak niye....tam tersine ülkemize yardım edip LONG OLMALIYIZ.

bir ay sonra....

Bu yorum hükmediyor.VE

Yorum

• ombusman
      Katılımcı
      • 08 Ocak 2019
      • 179

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      YOUNG TURK nicki ile yazdığım bi amriki forumda....broker usaglar TRUMP ın kararını eleştiriyorlar...amriki askerlerini çekmemeliydi diyorlar....

dedim ki....TURKİYE KARARLI İSE...GİRECEKSE....TRUMP ÜÇÜN İKİ ŞIK VAR....YA TURKİYE İLE SAVASA GİRECEK...YADA AMRİKİ ASKERLERİNİ ÇEKECEK....

ne yaptı TRUMP....NATO üyesi ve girmeye kesin kararlı TURKİYENİN YANINA GECTİ...

BU İŞ TRUMP IN TEK BAŞINA ELİNDE DEGİLKİ....KARSISINDA TURK ORDUSU VAR....GİRECEGİM DİYOR...BİTTİ.

haklısın yaw….demeye başlamışlar yazılarıyla....

DEMEKKİ NEYMİŞ....REALİTY DİR HÜKMEDEN....

ben üç günde biter bu iş dedim...5 günde bitti...2 gün yanıldım.
      Birde bu.müthişti.
      Kuzunun kafasını karıştırdılar.

Yorum

• ombusman
        Katılımcı
        • 08 Ocak 2019
        • 179

İcimden bir his bu pozdan sağ çıkamayacaksın diyor.
        Dogru poz üsteki ve tıkır tıkır işliyor

Yorum

• Hekimoğlu
          Katılımcı
          • 14 Haziran 2019
          • 149

Nabzı düşen hayati ciddiyeti olan hastalara hareket katabilmek için adrenelin verirler.Fed de dünyaya uyum sağlarak açık açık olmasa da piyasaya para (adrenelin ) enjekte ediyor.Fakat piyasalar artık adreneline cevap vermez oldu.Ciddi bir anomali var.
          İstail’de hükümet kurma çabaları devam ediyor.Yarın öbürgün Lübnan , Suriye vb ülkelere direkt müdahalede bulunurlarsa şaşırmayacağım.İki nehir arası politikalarından bu kadar kolay uzaklaşmıyacaklardır.
          Forumdaşlar ve Sn Kuzu’ya saygı ve sevgilerimi sunarım

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

vadelide 126/128
            u100 de 102/103 görülür gibi dursada 101 den (124900)vira bismillah kene ye başladım

Yorum

• ysf1
              Katılımcı
              • 04 Temmuz 2013
              • 197

haftaya durumlar kritik 99000 altına sarkmaz ise 3 hedefi 102000 103000 olabilir.
              bu senaryo tutar ise 5 hedefi 105000 civarı olur. ya da sayım 1-2 ve 1-2 halini alırsa
              kuzu hocamın dediği gibi hedef feyza olur.bu up trend senaryoda stop 99000 dir

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

YENİ REALİTY …..YILDIRMA SAVASI....

ÜÇ ÜLKE...bok gibi para harcıyacak…..

1...turkiye...MİLLİ SURİYE ORDUSU MAASLARI...İDLİP...AFRİN...CERABLUS VE YENİ BÖLGELERDE HALKA YARDIM....bu bölge halklarında üretim sıfır...DIS DESTEK GEREK...

2....URUS DEVLETİ....tüm suriye operasyonu üçün hergün ödemesi gereken miktar artıyor....

3.....SURİYE DEVLETİ...pili komple bitik....

4.....AMRİKİ....bu artık petrol bölgelerine hakim....mesarıflarını oradan yapacak....

YILDIRMA HERBLERİNE DAYANMA....tarihsel süre maksimum 3 yıldır....bu zamandan fazlasına yıldırma herbinde olan ÜLKE HALKLARI DAYANAMAZ VE İKTİDARI DEGİŞTİRİR....

ÇÜNKİİİ....

İKTİDAR....bu mesarıflar üçün ilave vergiler koyar...bu vergiler halkın aklını basına getirir....

osmanlıyı kuraceik….ümmet filan...düyna lideri filan...VIZ GELİR TIRIS GİDER...halkın cebine elini uzattın nı….

hadise budur....uzun vade hedef....58 000 dir….bu rakkamı taaa 2013 de verdim...kapitalizm böyle işler.

not...kasım 13 önemli....TÜRKİYE...bu yıldırma herbinde AMRİKİ den destek alacak mı...yani bu herbi birlikte mi planladılar...yoksa...TUZAK dediğim mi...yani YILDIRMA HERBİNE SOKUP...tayyip beyi halkın göndermesini sağlama mı....göreceğiz.
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tolga541
                  Katılımcı
                  • 13 Haziran 2018
                  • 118

Kuzu abi 13 kasımda olacaklara kafa yordum benim aklıma gelenleri payşamak istedim.amriki ile anlaşacaklar. F35 devam edecek ve patriotla ilgili anlaşma yapılacak. Halkbank davası sesiz sedasız gündemden düşecek. Fetö başı iade edilecek. Karşılığında rakka tarafında kürt kantonu kurulmasına karışılmayacak. Bu sayede amerikadaki yahudi Pentagoncular sesini kesecek petrole de konmuş olacaklar. Uruslarda buradan payını alacak. Amriki faiz indirimine devam edecek ve para dağıtmaya başlayacak. 2020 ocak şubattan itibaren bizim borsa yukarı roket olacak. Cahilce kafamla düşündüklerim bunlar. Türkiye de IMF programı bence uygulanmaya başladı.

Yorum

• bilgehan2004
                    Yeni Üye
                    • 02 Aralık 2015
                    • 24

Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz
                    Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Yorum

• kelmiker
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 554

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yılı kutlu olsun. Bize cumhuriyeti hediye eden ULU ÖNDER MAREŞAL GAZİ BAŞBUĞ MUSTAFA KEMÂL ATATÜRK ve biz cumhuriyet çocuğu olalım diye canlarını feda eden şehitlerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum..

Yorum

• ysf1
                        Katılımcı
                        • 04 Temmuz 2013
                        • 197

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• daroka
                          ......
                          • 24 Nisan 2009
                          • 362

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..
                          YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• salihdemir
                            Yeni Üye
                            • 11 Mayıs 2018
                            • 38

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Yorum

• ihakki
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 709

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
                              YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• berkaraman
                                Üye
                                • 22 Şubat 2017
                                • 48

Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarini saygıyla anıyoruz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information