18 Ekim cuma sabahından geçerli olmak üzere #viop teminatlar değişiyor. Endeks30 1000 TL, usdtry 470 TL
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Emmimmm...
Senin dediğin ve buyurduğun gibi...
Gösterilen, gerçeğin dışında.... Gerçek detayda...
CB dedi ki bugün yine.... Güvenli bölgenin inşasına hemen başlamak istiyoruz...
Hazinede de o kadar para olmadığına göre... Var saydıkları bir para yoksa ne ile başlayacaksın inşaaya...
Bu paranın geleceği hususunda anlaşılmış ki böyle hemen başlayacağız deniyor...
Bakalım... Yarın Pence sonrası da olumlu gelişmeler gündeme düşer mi...
Yorum
-
dun KENE de son durum bu idi...yani 93 500 de cakilan iki pyramid 95 500 de kapatilmis...2000 arti 2000 esit 4000 puvan kar elde edilmisti....bu kar kene ilk kademe 97 500 de MALIYET IYILESTIRME YAPIP...ONU 93 500 E ITMISTI...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiramitleri yazmıyorum artık....MALİYET İYİLEŞTİREREK FURUSMAYA DEVAM....
BİR MEYDAN MUHAREBESİNE GİRMİŞSEN....bir gözün kaçmakta ise...o savası kazanamazsın....düşman sana yürüdüğünde sende ona yeddiceddinle yürüyeceksin....dördüncü kademede assagı kırıldımı...YEDDİCEDDİNLE FURURSUN....sonra yeddicedini yedeğe çekersin karı alırsın...MALİYETİN İYİLEŞİR...BUGUN O KARLARI TOPLAMA GUNU....
93 İLA 94 500 ARASI yeddiceddinle ŞİMDİ KAPATILIYOR....95 500 DE...KUZU KURALI.
BUNUNLA...maliyetleri kenede yukarı itiyorsun...RİSK YÖNETİMİ...
yeni KENE miz bu oldu....
96 500
95 500
94 500
93 500
bu KENE de piramit furma yerim 92 500...93 000 indi emme benim malimi henuz vermedi...gene iki kademe piramit....kuzu KENE kurali...
ne dedim bu bolgede...SHORT KENE...ve LONG KENE...ikiside kar yazar...yeterki...kuzu kene kurallarini uygula...
elimde bu imkan varken...ortam ulkeme karsi ise...ben ZIDDINI...ULKEMIN YANINDA OLMAYI SECERIM...BU NEDENLE LONGUM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmim 98 bin en azından bir 96 bine uzanması gerekmiyor mukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdun KENE de son durum bu idi...yani 93 500 de cakilan iki pyramid 95 500 de kapatilmis...2000 arti 2000 esit 4000 puvan kar elde edilmisti....bu kar kene ilk kademe 97 500 de MALIYET IYILESTIRME YAPIP...ONU 93 500 E ITMISTI...
yeni KENE miz bu oldu....
96 500
95 500
94 500
93 500
bu KENE de piramit furma yerim 92 500...93 000 indi emme benim malimi henuz vermedi...gene iki kademe piramit....kuzu KENE kurali...
ne dedim bu bolgede...SHORT KENE...ve LONG KENE...ikiside kar yazar...yeterki...kuzu kene kurallarini uygula...
elimde bu imkan varken...ortam ulkeme karsi ise...ben ZIDDINI...ULKEMIN YANINDA OLMAYI SECERIM...BU NEDENLE LONGUM....
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
pıramıtlıyorum…...93 500 de iki kademe daha....92 500 deyım açılıştan berı vermedı….anlamı inmeyecek.
bu pozdan basabas çıkmam gerek....95 500 de....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu tespit doğru....AMRIKI bilerek istiyerek...kuzey suriyeye gir dedi....TUZAKTI BU.Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHeyecanla beklenen devam filmi çok yakında sinemalarda
"KANDIRILDIM 2"
URUS la ve SURİYE hükümeti ile anlaşmış görünüyor....bu yaptırımlar olmamalıydı....TUZAKMIŞ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
borsa yarinki toplantiyi beklendi yapip....95 500 e rahat cikar...orada basabas cikacagim az karla....nötr.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU HAREKETE BASLIYACAGIMIZ İLAN EDİLDİGİNDE BUNU YAZMISTIM....aynen oluyor...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTÜRKİYE ÜÇÜN EN KÖTÜ SENERYO BU SENERYODUR....
NEDEN....
cünki....
şimdi....fıratın dogusundaki...amrikinin donattığı 60 000 kişilik ordu...mermi hızıyla ASAD la anlaşacak....
iki ordu birlikte....tüm dünyanın TERORİST DEDİGİ...HİÇBİR ÜLKENİN VETANDASI OLDUGU HALDE KABUL ETMEDİGİ...cihadcı usaglara saldıracak....onların destekçisi TÜRKİYE imiş gibi propoganda yapılacak....
burada...RUSYA ÖNEMLİ....TRUMP TOPU RUSYA ya attı....türkiye ile rusyanın arasını bozacak tek seneryo vardır....oda budur.
eger AMRİKİ DERİNİ TRUMPLA anlaşıp durumu değiştirmezse....turkiye cok zor durumda suan.
hedef FEYZA imiş....pohhh feyza...deyyuuzzlar...yeşili gördüler mi....gudirir gavatlar ha ha ha
geride yazım....hareketten üç gün önce yazdım....TRUMP yeşil ışık yaktığında...borsa ogun fırlamıştı...udsaglar hedf feyza demişti...ilk durak 122 000 lerdi….oyle diyorlardı....ben bunu yazdım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sonrası çöküş mü emmim?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsa yarinki toplantiyi beklendi yapip....95 500 e rahat cikar...orada basabas cikacagim az karla....nötr.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sayın Kuzu..
Şuan görünen Seneryo nasıl olmalı.. Sürekli değişen hamleler var biliyorum.. En son ABD HALKB hamlesi ile yarın ki toplantı için eline ilave Koz aldı..Piyon ile Filinizi yerim dedi..Şimdi ne olabilir..Bizden yeni tavizler mi koparırlar..Yoksa istemediğimiz bir Planı mı uygulatırlar..
Yorum
-
Hatırlayanlar bilir ... Akpliler, yıllarca rahmetli Ecevet'in Clintonla oval ofiste çektirdiği bir resimle dalga geçmişlerdi. Eceviti itibarsızlaştırmaya çalışıp akıllarınca onla alay etmişlerdi.
Normal şartlarda , insanın itibarını yerin dibine batıracak mektuplar, tweetler atılıyor.. Donald Trump'in attığı mektubu Türkçeye çevirip Bimere atın ,hakaret davasından en az 5 yıl yersiniz..
ALLAH BÜYÜK..Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..
Yorum
-
nötr oldum.....bu TUZAKTAN çıktım...BASABAS NOKTAM...94 500...gücü bu kadar...olumsuzluklar fecii....
mektup filan...rezalet...bu AKÜPE nin gitmesi lazım....bunlarla bu işler olmaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
RİSK YÖNETİMİ....
bu ortamda....ne shortcu...nede longcu...para kazanabilir...ortam kaygan....
dimyata pirince giderken...EVDEKİ BULGURDAN OLURSUN..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternötr oldum.....bu TUZAKTAN çıktım...BASABAS NOKTAM...94 500...gücü bu kadar...olumsuzluklar fecii....
mektup filan...rezalet...bu AKÜPE nin gitmesi lazım....bunlarla bu işler olmaz....
Yorum
Yorum