önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Money DOCTOR
    Katılımcı
    • 20 Haziran 2018
    • 139

18 Ekim cuma sabahından geçerli olmak üzere #viop teminatlar değişiyor. Endeks30 1000 TL, usdtry 470 TL

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

Emmimmm...

Senin dediğin ve buyurduğun gibi...

Gösterilen, gerçeğin dışında.... Gerçek detayda...

CB dedi ki bugün yine.... Güvenli bölgenin inşasına hemen başlamak istiyoruz...

Hazinede de o kadar para olmadığına göre... Var saydıkları bir para yoksa ne ile başlayacaksın inşaaya...

Bu paranın geleceği hususunda anlaşılmış ki böyle hemen başlayacağız deniyor...

Bakalım... Yarın Pence sonrası da olumlu gelişmeler gündeme düşer mi...

Yorum

• DaMaT
        Yeni Üye
        • 13 Mayıs 2011
        • 26

Kuzu emmi , bu kadar kötü haberden sonra shortçu doğramasını ve stoplarını patlamasını beklememiz yanlış olmaz sanırım ..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          piramitleri yazmıyorum artık....MALİYET İYİLEŞTİREREK FURUSMAYA DEVAM....

BİR MEYDAN MUHAREBESİNE GİRMİŞSEN....bir gözün kaçmakta ise...o savası kazanamazsın....düşman sana yürüdüğünde sende ona yeddiceddinle yürüyeceksin....dördüncü kademede assagı kırıldımı...YEDDİCEDDİNLE FURURSUN....sonra yeddicedini yedeğe çekersin karı alırsın...MALİYETİN İYİLEŞİR...BUGUN O KARLARI TOPLAMA GUNU....

93 İLA 94 500 ARASI yeddiceddinle ŞİMDİ KAPATILIYOR....95 500 DE...KUZU KURALI.

BUNUNLA...maliyetleri kenede yukarı itiyorsun...RİSK YÖNETİMİ...
          dun KENE de son durum bu idi...yani 93 500 de cakilan iki pyramid 95 500 de kapatilmis...2000 arti 2000 esit 4000 puvan kar elde edilmisti....bu kar kene ilk kademe 97 500 de MALIYET IYILESTIRME YAPIP...ONU 93 500 E ITMISTI...

yeni KENE miz bu oldu....

96 500

95 500

94 500

93 500

bu KENE de piramit furma yerim 92 500...93 000 indi emme benim malimi henuz vermedi...gene iki kademe piramit....kuzu KENE kurali...

ne dedim bu bolgede...SHORT KENE...ve LONG KENE...ikiside kar yazar...yeterki...kuzu kene kurallarini uygula...

elimde bu imkan varken...ortam ulkeme karsi ise...ben ZIDDINI...ULKEMIN YANINDA OLMAYI SECERIM...BU NEDENLE LONGUM....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
            Katılımcı
            • 07 Ekim 2008
            • 123

dun KENE de son durum bu idi...yani 93 500 de cakilan iki pyramid 95 500 de kapatilmis...2000 arti 2000 esit 4000 puvan kar elde edilmisti....bu kar kene ilk kademe 97 500 de MALIYET IYILESTIRME YAPIP...ONU 93 500 E ITMISTI...

yeni KENE miz bu oldu....

96 500

95 500

94 500

93 500

bu KENE de piramit furma yerim 92 500...93 000 indi emme benim malimi henuz vermedi...gene iki kademe piramit....kuzu KENE kurali...

ne dedim bu bolgede...SHORT KENE...ve LONG KENE...ikiside kar yazar...yeterki...kuzu kene kurallarini uygula...

elimde bu imkan varken...ortam ulkeme karsi ise...ben ZIDDINI...ULKEMIN YANINDA OLMAYI SECERIM...BU NEDENLE LONGUM....
            Emmim 98 bin en azından bir 96 bine uzanması gerekmiyor mu

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

pıramıtlıyorum…...93 500 de iki kademe daha....92 500 deyım açılıştan berı vermedı….anlamı inmeyecek.

bu pozdan basabas çıkmam gerek....95 500 de....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Heyecanla beklenen devam filmi çok yakında sinemalarda

"KANDIRILDIM 2"
                bu tespit doğru....AMRIKI bilerek istiyerek...kuzey suriyeye gir dedi....TUZAKTI BU.

URUS la ve SURİYE hükümeti ile anlaşmış görünüyor....bu yaptırımlar olmamalıydı....TUZAKMIŞ.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

borsa yarinki toplantiyi beklendi yapip....95 500 e rahat cikar...orada basabas cikacagim az karla....nötr.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

TÜRKİYE ÜÇÜN EN KÖTÜ SENERYO BU SENERYODUR....

NEDEN....

cünki....

şimdi....fıratın dogusundaki...amrikinin donattığı 60 000 kişilik ordu...mermi hızıyla ASAD la anlaşacak....

iki ordu birlikte....tüm dünyanın TERORİST DEDİGİ...HİÇBİR ÜLKENİN VETANDASI OLDUGU HALDE KABUL ETMEDİGİ...cihadcı usaglara saldıracak....onların destekçisi TÜRKİYE imiş gibi propoganda yapılacak....

burada...RUSYA ÖNEMLİ....TRUMP TOPU RUSYA ya attı....türkiye ile rusyanın arasını bozacak tek seneryo vardır....oda budur.

eger AMRİKİ DERİNİ TRUMPLA anlaşıp durumu değiştirmezse....turkiye cok zor durumda suan.

hedef FEYZA imiş....pohhh feyza...deyyuuzzlar...yeşili gördüler mi....gudirir gavatlar ha ha ha
                    BU HAREKETE BASLIYACAGIMIZ İLAN EDİLDİGİNDE BUNU YAZMISTIM....aynen oluyor...

geride yazım....hareketten üç gün önce yazdım....TRUMP yeşil ışık yaktığında...borsa ogun fırlamıştı...udsaglar hedf feyza demişti...ilk durak 122 000 lerdi….oyle diyorlardı....ben bunu yazdım....

Yorum

• swayze
                      Katılımcı
                      • 07 Ekim 2008
                      • 123

borsa yarinki toplantiyi beklendi yapip....95 500 e rahat cikar...orada basabas cikacagim az karla....nötr.
                      Sonrası çöküş mü emmim?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ens
                        Yeni Üye
                        • 01 Ekim 2019
                        • 19

Sayın Kuzu..

Şuan görünen Seneryo nasıl olmalı.. Sürekli değişen hamleler var biliyorum.. En son ABD HALKB hamlesi ile yarın ki toplantı için eline ilave Koz aldı..Piyon ile Filinizi yerim dedi..Şimdi ne olabilir..Bizden yeni tavizler mi koparırlar..Yoksa istemediğimiz bir Planı mı uygulatırlar..

Yorum

• SubZero5
                          Katılımcı
                          • 25 Mayıs 2009
                          • 87

Hatırlayanlar bilir ... Akpliler, yıllarca rahmetli Ecevet'in Clintonla oval ofiste çektirdiği bir resimle dalga geçmişlerdi. Eceviti itibarsızlaştırmaya çalışıp akıllarınca onla alay etmişlerdi.

Normal şartlarda , insanın itibarını yerin dibine batıracak mektuplar, tweetler atılıyor.. Donald Trump'in attığı mektubu Türkçeye çevirip Bimere atın ,hakaret davasından en az 5 yıl yersiniz..

ALLAH BÜYÜK..
                          Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                          Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                          Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                          Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

nötr oldum.....bu TUZAKTAN çıktım...BASABAS NOKTAM...94 500...gücü bu kadar...olumsuzluklar fecii....

mektup filan...rezalet...bu AKÜPE nin gitmesi lazım....bunlarla bu işler olmaz....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

RİSK YÖNETİMİ....

bu ortamda....ne shortcu...nede longcu...para kazanabilir...ortam kaygan....

dimyata pirince giderken...EVDEKİ BULGURDAN OLURSUN..

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

nötr oldum.....bu TUZAKTAN çıktım...BASABAS NOKTAM...94 500...gücü bu kadar...olumsuzluklar fecii....

mektup filan...rezalet...bu AKÜPE nin gitmesi lazım....bunlarla bu işler olmaz....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information