önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • swayze
    Katılımcı
    • 07 Ekim 2008
    • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır.....hedefimiz o....ocak 15 gibi....

TURKİYEYE BİÇİLEN GÖREV....ortadoguda jandarmalıktır....bu görev suudi de idi...yapamadı...yemende yenildi.
    Kasımda değil mi emmim 110k kafam karıştı

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kasımda değil mi emmim 110k kafam karıştı

KASIMDI...emme trump yaptırım yapacağım dedi...belkide görüşmede iptal....hepsi İÇ POLİTİKA....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

piramitleri yazmıyorum artık....MALİYET İYİLEŞTİREREK FURUSMAYA DEVAM....

BİR MEYDAN MUHAREBESİNE GİRMİŞSEN....bir gözün kaçmakta ise...o savası kazanamazsın....düşman sana yürüdüğünde sende ona yeddiceddinle yürüyeceksin....dördüncü kademede assagı kırıldımı...YEDDİCEDDİNLE FURURSUN....sonra yeddicedini yedeğe çekersin karı alırsın...MALİYETİN İYİLEŞİR...BUGUN O KARLARI TOPLAMA GUNU....

93 İLA 94 500 ARASI yeddiceddinle ŞİMDİ KAPATILIYOR....95 500 DE...KUZU KURALI.

BUNUNLA...maliyetleri kenede yukarı itiyorsun...RİSK YÖNETİMİ...

DİNAZOR FURUSMASINDA....ara dere iş yoktur....ya ölümü seçmişsindir...yada talanı...ISTOP-LOSS YOKTUR....yeddiceddin vardır.

bu satışı badem bıyıklı yaptı...doğru yaptı...satışa gelecek caviri 94 000 de karşıladı...yuvarlak...grafta...bolinger hasat edilmiş...birisi bilerek kütletmiş demektir bu...borsacılıkta...

photo hosting
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
          Katılımcı
          • 07 Ekim 2008
          • 123

KASIMDI...emme trump yaptırım yapacağım dedi...belkide görüşmede iptal....hepsi İÇ POLİTİKA....
          98den kafasın vuracaz sanırım emmim

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ortadaki sarı cızgıda….karı alıp çıkacağım bu pozdan....98-99 000 aralığı...

kısa vade...5 iş günü....

fallout 3 confessor cromwell

Yorum

• MJ232323
              Yeni Üye
              • 24 Nisan 2019
              • 40

borsanın imparatoru teşekkürler ..2008 de aynı taktik furuşurdun..seni o dönemde tepede mala yakalanmış izlerdim..
              şimdide bol kazançlar diliyorum..senin detayları satır aralarını okuman yeter ..
              ancak bu sosyal medya borsacı için zor şey..burdaki kastım çakma borsa üstatları değil,
              abd kamuoyu insan gerçekten hayret ediyor,adamlar kurulmuş karışımıza geçmişler laf anlatmak mümkün değil,
              aradığım momentumu bulamadım 99500 ort gibi fiyatla kapadım.
              az sıyrık var tekrar bakarım ama borsacının eskisi yenisi olmuyor ben eski borsacıyım ama fazla hırslıyım bunu anladım..
              bu dönemde galiba henüz ciddi toparlnam yeri değil
              sana teşekkür eder bol kazançlar ve sağlık dilerim

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                borsanın imparatoru teşekkürler ..2008 de aynı taktik furuşurdun..seni o dönemde tepede mala yakalanmış izlerdim..
                şimdide bol kazançlar diliyorum..senin detayları satır aralarını okuman yeter ..
                ancak bu sosyal medya borsacı için zor şey..burdaki kastım çakma borsa üstatları değil,
                abd kamuoyu insan gerçekten hayret ediyor,adamlar kurulmuş karışımıza geçmişler laf anlatmak mümkün değil,
                aradığım momentumu bulamadım 99500 ort gibi fiyatla kapadım.
                az sıyrık var tekrar bakarım ama borsacının eskisi yenisi olmuyor ben eski borsacıyım ama fazla hırslıyım bunu anladım..
                bu dönemde galiba henüz ciddi toparlnam yeri değil
                sana teşekkür eder bol kazançlar ve sağlık dilerim
                zevkti bitanem….daha sık yazmanı isterim...tecrübelerini aktar...yıllardır pişiren....yıllardır olgunlaştıran...artık yaslandım....emme...herb dedin ni...GÖZÜMÜ KAN BÜRÜR....

UNUTMA....emriki eninde sonunda bize 100 milyar verecek....başka çaresi yok....

BU COGRAFYA BİZDE....bu ordu bizde...ne dedi SOROS....en güçlü şeyiniz nedir...marka olan...dedik ki...ORDUMUZ...öyleyse onu kullanın demişti....

suanda…..KULLANIYORUZ....BAGIRTI CAGIRTI HEVA....TRUMP in iki seçeneği vardı...ya turk ordusu ile savaşmak....yada çekilmek....çekildi.

hadise budur.

5000 yıllık tarihi olan TURKE....yaptırım maptırım işlemez...para verirsen...bu işler.NOKTA.

SURİYEYİ BU HALE SOKAN...BOP PROJESİ...o projeyi kim yaptı ise...PARAYI VERİP...TURKİYENİN SURİYEYİ YENİDEN İNSAA ETMESİNİ SAGLAMASI LAZIM.

Yorum

• boş
                  Aktif
                  • 02 Aralık 2008
                  • 253

ŞİMDİLİK....sizi uyardım....bi hazmedin....gazoz mazoz için...yürüyüş filan yapın...HAZMEDİLMESİ ZOR GIDA BU....

BU arada panka kaartları...kocholding….tupras...graflarına çalışın....

inşallah bu bilgim twiterlere yayılmaz....haftaya yazacaktım emme...geç kalabilirim diye öne aldım....
                  Bu kartları analiz eden yokmu 😂 tupras göçmüş kuzum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Bu kartları analiz eden yokmu �� tupras göçmüş kuzum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O BENİM KAART ULA BOS....ONU 80 PANGINOTTA ALACEGİM....ŞİMİ 120 PANGINOTTA...alıp on yıl yatacağım onda....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

son durum....

turkiye...rusya...suriye….birlikte uygulamadalar....aşağıdaki petrol ve gazdan bize ne verirler...bu önemli.

suriye nüfusu 20 milyon...bizde 4 milyonu var...petrol ve gazın bunlara düşen payı...BESTE BİR...

Yorum

• phaon
                        Aktif
                        • 13 Şubat 2016
                        • 200

1000 metreden XU100/USDTRY. Mavi çizginin altını çok sevmiyor.

0.618

Yorum

• stefano
                          Aktif
                          • 13 Kasım 2008
                          • 229

Turkish bank charged in Manhattan federal court for its participation in a multibillion-dollar Iranian sanctions evasion scheme

Türk bankası Manhattan federal mahkemesinde milyarlarca dolarlık İran yaptırımları kaçırma planına katılmasından dolayı suçlandı

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr...billion-dollar

bu haber 98 beklentisini bozabilir gibi

Yorum

• SubZero5
                            Katılımcı
                            • 25 Mayıs 2009
                            • 87

stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Turkish bank charged in Manhattan federal court for its participation in a multibillion-dollar Iranian sanctions evasion scheme

Türk bankası Manhattan federal mahkemesinde milyarlarca dolarlık İran yaptırımları kaçırma planına katılmasından dolayı suçlandı

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr...billion-dollar

bu haber 98 beklentisini bozabilir gibi
                            Bir adam ucagiyla Afrika'nin uzerinde gezerken birden ucagi arizalanir ve ormanlik bir alana duser.Adam ne yapayim ne yapayim
                            diye dusunurken birden bir Afrika kabilesinin ona dogru yaklastigini gorur.Adam icinden "Iste simdi boku yedik" der.O anda
                            dusuncesinde Nur yuzlu dedenin sesini duyar.- Hayir evladim boku yemedin.- Peki ne yapmam gerek.- Suradaki mizragi goruyor
                            musun?- Evet.- Al onu ondeki renkli giysili adamin tam kalbine batir.Adam mizragi alir ve adamin tam kalbine batirir.- Evladim iste
                            simdi boku yedin.
                            Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                            Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                            Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                            Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1921

Aman kuzu tuprs topiğinde 80 falan yazma
                              Adamın üzerine çullanıyorlar..
                              Ben 5-6 aydır yazıyorum demediklerini bırakmadılar..

Yorum

• iki gozum

Turkey's Halkbank faces federal charges in New York

The sanctions imposed by the administration in Washington against two Turkish ministries and three ministers were followed on Tuesday by charging state-controlled Turkiye Halk Bankasi AS or Halkbank for fraud, money laundering and breaching sanctions. Geoffrey Berman, John Demers and William Sweeney started the procedure, citing "participation in a multibillion-dollar Iranian sanctions invasion scheme." There are six counts, as revealed by the United States attorney for the Southern District of New York, assistant attorney general for national security and assistant director in charge of the New York Field Office of the FBI (Federal Bureau of Investigation), respectively.

The scheme was active between 2012 and 2016, documents indicated. Of note, the bank's executive Mehmet Hakan Atilla has been released and returned to Turkey after he was convicted and sent to prison for sanctions violations.

The two countries are at odds over Turkey's offensive into northern Syria.

Breaking the News / IT

Yorum

Working...
                                X

Debug Information