önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BogAyv
    Katılımcı
    • 09 Aralık 2015
    • 117

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ULA SAKIN CUSSSS KUZU DEMEYİN....OCAK 15 GİBİ....130 000 ENDEKSTEYİZ....

herb merb yoggg….ne herbi ula...ahanda graf….gafanızı gumdan çıkarın ula...ne herbi...

hosting image
    Kuzum pirim,

Levent Aslan’ın selamını getirdim sana...

Derki;

“Kuzu benimi okuyor içimi mi okuyor yahu. Onunda gözü mecliste. Anlaşıldı 😎
    Saygılarımı iletirsen sevinirim 🤗🤗”

Ayrıca,

“Başka şeylerde olacak söyle kuzum üstadıma. 130 da da durmayabilir”

İletmek bana görüş sana düşer pirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BogAyv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzum pirim,

Levent Aslan’ın selamını getirdim sana...

Derki;

“Kuzu benimi okuyor içimi mi okuyor yahu. Onunda gözü mecliste. Anlaşıldı ��
      Saygılarımı iletirsen sevinirim ����”

Ayrıca,

“Başka şeylerde olacak söyle kuzum üstadıma. 130 da da durmayabilir”

İletmek bana görüş sana düşer pirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      bir zamanlar hissenette….aynı anda topiğimin altında 800 kişi olurdu....

bu cok rahatsız ediyordu aracı kurum yorumcularını....

moderator RED KİT....bana özel mesajlar atıyor...uslubune dikkat et...pipine sahip cık felan filan...

bi gün tepem attı...genelden buna hasstir ulen ipne dedim....yönetici tabii...kıyak oğlandı emme...karizma cızılmıştı….

bu beni….iktir etti forumdan....usaglar yasağı kaldır onsuz olamayız diyorlar....bu kaldırmıyor...kaldır diyeni kovarım ona göre dedi...

bu LEVENT ASLAN geldi...kaldır ulen ipne deyince....

usaglar dizildi...benide kov...benide kov diyorlar...kovmaktan yoruldu....bana mesaj attı...NE BASBELASI ADAMMIŞ SEN YAW DEDİ....

sonra cok kıyaktı aramız....ha ha ha...deyyuzzz...deli deliyi gördümü...DEGNEGİNİ SAKLARMIŞ...

selam ve sevgilerimi ilet....kalbimde cok derin bi yeri var onun....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
        Aktif
        • 30 Nisan 2014
        • 246

Bugünkü BMGK toplantısında, Fransa ve İngiltere öncülüğünde, "Türkiye'nin kınanmasına" yönelik tasarı hazırlama önerisinin, Rusya ve Çin'in karşı çıkması nedeniyle yürürlüğe girmediği haberi var.

Yorum

• kelmiker
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 554

Yanlış anlaşılmasın, ben bu operasyonu sonuna dek destekliyorum ancak kıbrıs meselesi ya da kuveyt meselesine evrilmesinden korkuyorum.

Yine de yorumu sayın kuzu ya bırakıyorum

Yorum

• Misafir

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            https://mobile.twitter.com/realDonal...87198164946944

Yanlış anlaşılmasın, ben bu operasyonu sonuna dek destekliyorum ancak kıbrıs meselesi ya da kuveyt meselesine evrilmesinden korkuyorum.

Yine de yorumu sayın kuzu ya bırakıyorum
            ,,,, haberlerin geldği bölgeler manidar değilmi

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

usaglar….

biz bi gurup talana çıkmış soyguncuyuz....

BU ARENEDA...PARA YAPIYORUZ....

DALGALARI YAKALAYIP ONUNLA SURF EDİYORUZ....

bizim üçün...borsanın...yüzde 10...yüzde 15 ve yüzde 25 oynaklıkları...bunu saglıyacak geopolitic gelişmeler önemlidir....

BİZİM HİÇBİRİMİZ...ALNININ TERİNİ SİLEREK YASAYAN İNSANLAR DEGİLİZ...

bizler....BİZE OKUNAN MASALLARI DİNLEMEYİZ...bizim kendi masallarımız var...

biz o masallarda yasarız....

POLİTİKACILAR ise kendi masallarında yasarlar....

ONLARIN masallarını....bizim masallarımızla karıştırırsanız....tarragımı yersiniz...AZ BUZ DEGİL 2 KG....

YAZILARIMI OKURKEN....bizim masallarımız onlarınkini birbirine karıştırmayın....

POLİTİKACI UC MAYMUNU OYNAR...BİZ İSE GERCEGİ...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

değerli dostlarım....ata ve levent aslan a....

kime ne söyleyim kime ne diyim...dosta gidem dedim...DEEEDİMMM...yetmiyor ömür...

ula namısızlar özledim daha...

YİNE KARLAR YAGDI...GÖNÜL DAGIMA....

Yorum

• MJ232323
                  Yeni Üye
                  • 24 Nisan 2019
                  • 40

borsanın imparatorusun.
                  dün pozisyonun yarısını realize edip pozisyon azaltman alkışlanır.
                  senin aksine ben full pozisyonda girmiştim..akşam trump paylaşımları moralimi bozmuştu.
                  risk azaltsaydım,çok daha rahat uyuyacaktım..20 yıllık borsacıyım..hala öğreneceklerim var seni takdir ediyor bol kazançlar diliyorum.
                  sağlık ve mutluluklar

Yorum

• iki gozum

Esed rejimi, YPG/PKK'nın iş birliği talebini geri çevirdi

Beşşar Esed rejiminin dışişleri bakan yardımcısı Faysal Mikdad, terör örgütü YPG/PKK ile görüşmeyeceklerini söyledi.

Rejimin haber ajansı SANA'ya göre, Mikdad, Şam'daki ofisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, YPG/PKK'yı kast ederek "ayrılıkçı ve güç diliyle konuşanlarla" ortaklık yapmayacaklarını duyurdu.

YPG/PKK'nın, ABD desteğini almak için ulusal çıkarlardan vazgeçtiğini belirten Mikdad, "(YPG/PKK) Kendisini Suriye'ye düşman ABD ve Siyonist güçlerin kucağına attı. Bu gruplar, Türkiye'nin saldırılarından sorumludur." ifadesini kullandı.

Terör örgütü YPG/PKK'nın paravanı SDG'nin sözde komutanı Şahin Cilo, 8 Ekim'de Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasına saatler kala Türkiye'ye karşı savaşmak için rejim ile ortaklık yapmayı düşündüklerini söylemişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bist nihayet kanatlandı.(Red bull kanatlandırır)
                      Suriye Güvenli bölge konut ve yapılanma (ihya etme) maliyeti 151 milyar tl dendi Mardin çimento tavan yaptı.
                      Sıra ülkemizin Güneyinde kurulu diğer şirket hisselerine gelmeli.(İSDEMİR adayım ve bu bölgedeki diğer Çimento fabrikaları da primlenebilir).

YTD

EYLÜL ayında 6.08 den alınan İSDEMİR leri 6.36 dan sattım Allah bereket versin.

YTD

Yorum

• iki gozum

TMO'nun kuru incir alım esasları belli oldu

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğünce, TARİŞ İncir Birliği ile yapılan protokol kapsamında ilk defa gerçekleştirilecek kuru incir alımları, 14 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

TMO'dan yapılan duyuruya göre, Ofis, üretici fiyatlarındaki istikrarsızlığın giderilmesi amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kuru incir alımıyla görevlendirildi.

Bu kapsamda kurum, ilk defa kuru incir alımı gerçekleştirecek.

TMO'nun A1 kalite kuru incir alım fiyatı kilogram başına 18 lira olacak. Kalitesine göre kuru incir TMO alım fiyatları değişiklik gösterecek.

TMO, kuru incir alımlarını TARİŞ İncir Birliği ile yaptığı protokol kapsamında gerçekleştirecek ve alımlar 14 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Kuru incir alımları, TARİŞ İncir Birliğine bağlı Germencik ve Nazilli incir kooperatiflerinin depolarında gerçekleştirilecek.

TARİŞ üyesi olmayan üreticilerden de alım yapılacak ancak üretici dışındaki kesimlerden (tüccar ve benzeri) alım olmayacak.

- Ürün bedeli ödemesi

Ürün bedeli ödemeleri ürün tesliminden sonra en geç 10 gün içinde TARİŞ tarafından üreticilerin banka hesaplarına aktarılacak.

Rutubet oranı yüzde 22'ye kadar olan ürünlerin alımı yapılacak ve boşaltma ücreti alınmayacak.

Ürün teslimatları sadece ürün sahipleri tarafından yapılabilecek.

Kurum tarafından yalnızca 2019 mahsulü kuru incirler satın alınacak. Alımlar, pazar günleri hariç haftanın 6 günü yapılacak.

En az yüzde 60 A serisi (iş malı), en fazla yüzde 40 B serisi (kürek malı) olan kuru incirler satın alınacak.

sn KUZU'ya.

Yorum

• ens
                          Yeni Üye
                          • 01 Ekim 2019
                          • 19

@iki gozum
                          Benim kuru incir alım esaslarım..Dalında Genüşte kurutulmuş olması yeter..Sayın Kuzu nun incir bahçesi mi var..

Yorum

• iki gozum

Pentagon/Hoffman:(ABD Savunma Bakanı Mark Esper) Bakan Esper, ABD'nin DEAŞ karşıtı koalisyonun kaydettiği ilerlemeleri tehlikeye attığı için Türkiye'nin koordinasyonsuz faaliyelerine karşı olduğunu belirtti

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefon görüşmesine ilişkin "Bakan Esper, ABD'nin DEAŞ karşıtı koalisyonun kaydettiği ilerlemeleri tehlikeye attığı için Türkiye'nin koordinasyonsuz faaliyelerine karşı olduğunu belirtti." açıklamasında bulundu.

Pentagon Sözcüsü Jonathan Hoffman, yaptığı yazılı açıklamada, iki bakanın Suriye'nin kuzeydoğusundaki durumu ele aldığını ifade etti.

Hoffman açıklamasında, "Bakan Esper, ABD'nin DEAŞ karşıtı koalisyonun kaydettiği ilerlemeleri tehlikeye attığı için Türkiye'nin koordinasyonsuz faaliyelerine karşı olduğunu belirtti." ifadelerine yer verdi.

Esper'in iki ülke arasındaki ikili stratejik ilişkilerin önemine dikkat çektiği belirtilen açıklamada, Hoffman, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nın Türkiye'ye yönelik risk teşkil ettiğini savundu.

Hoffman, şunları kaydetti.

"Görüşmenin parçası olarak Bakan Esper, durum tamir edilemez bir hal almadan ABD, Türkiye ve ortaklarımızın orta yolu bulma ihtimalini arttırmak için Türkiye'nin faaliyetlerine devam etmemesi konusunda güçlü bir şekilde teşvikte bulundu."

- Güler- Milley de görüşmüştü

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in de Suriye'deki durumu görüşmek üzere Barış Pınarı Harekatı'nın başladığı gün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirilmişti.

Yorum

• kelmiker
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 554

Sayın kuzu 72 saat doldu.. yönümüz ne tarafa.. beklentinizde bir değişiklik oldu mu

Yorum

• iki gozum

Fed, aylık 60 milyar dolarlık tahvil alımı yapacak -AA

Fed, aylık 60 milyar dolarlık tahvil alımı yapacak

- ABD Merkez Bankası, bankacılık sistemi rezervlerinin yeterli miktarda kalmasını sağlamak için 15 Ekim'den itibaren aylık yaklaşık 60 milyar dolarlık hazine tahvil alımı yapacağını duyurdu - Tahvil alımları en erken gelecek yılın ikinci çeyreğinde bitecek

BERLİN (AA) - ABD Merkez Bankası (Fed), bankacılık sistemi rezervlerinin yeterli miktarda kalmasını sağlamak için 15 Ekim'den itibaren aylık yaklaşık 60 milyar dolarlık hazine tahvil alımı yapacağını duyurdu.

Fed açıklamasında, tahvil alımının bankacılık sistemine yeterli rezerv sağlamak için yapıldığı belirtilerek, bankanın para politikasındaki duruşunda bir değişiklik olmadığı ifade edildi.

Fed'in açıklamasında, söz konusu alımların en erken 2020'nin ikinci çeyreğinde biteceği, repo piyasasına ocak ayına kadar nakit enjekte etmeye devam edileceği vurgulandı.

Denver'da düzenlenen toplantıda konuşan Fed Başkanı Jerome Powell, "Fed'in elindeki varlık hacmini yeniden büyümesini sağlama zamanının geldiğini vurgulayarak" yakında yeniden varlık alımlarına başlayacağının işaretlerini vermişti.

Öte yandan, Avrupa Merkez Bankası da 12 Eylül'de Avro Bölgesi ekonomisini canlandırmak için yeni bir tahvil alım programı açıklayarak, kasımdan itibaren ayda 20 milyar avro tahvil alımına başlayacağını duyurmuştu.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information