önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Hale Türk
    Aktif
    • 05 Haziran 2018
    • 318

1.Kademe 120.050 ve 2.Kademe 120.325 Short açıldı. 121.000 ve 122.000 son 2 kademe gelirse açıp çekiliyorum kenara. Ya herru ya merru...

Yorum

• Hale Türk
      Aktif
      • 05 Haziran 2018
      • 318

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      1.Kademe 120.050 ve 2.Kademe 120.325 Short açıldı. 121.000 ve 122.000 son 2 kademe gelirse açıp çekiliyorum kenara. Ya herru ya merru...
      120.650 3.Kademe açıldı. Short ortalaması 120.375 oldu. Devam...

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

120500 cort
        başlayalım bakalım şamarı vurmaya

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 709

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          120500 cort
          başlayalım bakalım şamarı vurmaya
          Hadi hayırlısı
          Ben 121.000'den keneyi salarım.
          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• AmurTemur
            Katılımcı
            • 06 Ekim 2012
            • 120

AmurTemur;653726
            [B
            Nickli Üyeden Alıntı
            Ben bunların aykırı bir duruma gireceklerini pek sanmıyorum.İçeri de tozu dumana katarlar ama gerisi göstermelik gibi sanki.....

Hatta bu iş; papazla ben senin seçimine katkı da bulundum, sen de beni idare et durumuna gitmiyordur inşallah.Şüphlerim yok değil yani.
            [/B]

10 ocak da ne dedik.papaz üzerinden karşılıklı bağırıp çağırıp sana seçim malzemesi verdim.Sen de ekonomik krizden bunalmış halkın
            sorgulama bilmeyen,çabuk kanan kısmını ütmeme yardım et durumu hasıl olur demişiz.

Trump dan dün ilk yardım salvosunu gördük.31 MART a kadar benzer daha çok karşılıklı salvolar görürüz...

Suriye konusun da amriki bilgisi isteği dışında bir şey yapmayacaklar gibi.Piyasayı etkileyecek bir şey olacağını sanmıyorum.
            Trump twitinden çok önce Cahit abim zaten yazmış 20 mil konusunu.Demekki uzun süredir bu işler alttan alta pişirilmiş.

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

gençler BIMAS denilen bir kaart var,
              isctr piyasa değeri 20 milyar, bu bakkalın piyasa değeri 26 milyar olmuş.

bunu şortlamak, endeksi şortlamaktan , daha karlı ve daha risksiz diye düşünüyorum, bende buna bastum sopayı, bakalım kısmet.
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• SubZero5
                Katılımcı
                • 25 Mayıs 2009
                • 87

Nasil short aciyorsunuz cidden aklim almiyor.Secim donemine girdik, adamlar Hersey yolunda gibi gostermek icin neler neler yapiyor. Merkez bankasindan 36 milyar fiktif temettuyu kapan zihniyetin borsayi yukari tasiyacagini dusunuyorum. Ayrica bu yabancilar icin de guzel firsat, secim sonrasi cokusden once fiyatlari sisirmek de herkesin isine gelir
                Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3010

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Nasil short aciyorsunuz cidden aklim almiyor.Secim donemine girdik, adamlar Hersey yolunda gibi gostermek icin neler neler yapiyor. Merkez bankasindan 36 milyar fiktif temettuyu kapan zihniyetin borsayi yukari tasiyacagini dusunuyorum. Ayrica bu yabancilar icin de guzel firsat, secim sonrasi cokusden once fiyatlari sisirmek de herkesin isine gelir
                  dolar su an 6 ustunde olsaydi ,
                  shortu yine acar acaba derdim.

ama su an acaba bile demiyorum.
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• ihakki
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 709

Kuzu'dan ne öğrendik? Beklediğin seviyeleri simüle et , kene kademelerini bu seviyeleri kapsayacak şekilde ayarla
                    Şimdi benim örneğimde spot30 ; 120.000' i görebilir veya bist100; 94-95.000 leri görebilir diye öngörüyorum;bu durumda 121.000 , 123.000 , 125.000 , 3 kademe kene ve gerekirse 127.000 son kademe kene , ondan sonra Allaha emanetsin

Sevgili SubZero5 ben bu şekilde short açacağım.Yazdıkların doğru olabilir ancak şu andaki trend hem ayı hem boğa ,KISA VADEDE biz vur-kaçdayız bugün short açarız yarın long açarız.Skender hem shortçuyu hem de longçuyu kesmek için testere yapacak , bu dalgaları yakaladıktan sonra ister short ol ister long.
                    Ancak genel düşüncem ORTA VADEDE yön aşağı olacak.

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

önce long dum ki burda yazdım sonra şort dün yine kısa bi long bugün artık temelli cort temelli derken 121500 dende vurabilecek şekilde
                      dalga takip ediyoruz kısa alsatlarla her pozda kazanmaya çalışıyoruz
                      zaten asıl sıkıntı şuan grafiğe uygun gitmesi ve her pozda kazandırması
                      evet seçime kadar daha öncede belirttiğim gibi 88500 dip olacak yukarı sürebildiği tutabildiği yere kadar tutacak
                      çöküş ani ve hızlı olacak
                      şimdilik öle bişey yok

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

hatta dolarıda 4.80 e basarlarsa heç şaşmam

Yorum

• akıncı
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2018
                          • 616

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzu'dan ne öğrendik? Beklediğin seviyeleri simüle et , kene kademelerini bu seviyeleri kapsayacak şekilde ayarla
                          Şimdi benim örneğimde spot30 ; 120.000' i görebilir veya bist100; 94-95.000 leri görebilir diye öngörüyorum;bu durumda 121.000 , 123.000 , 125.000 , 3 kademe kene ve gerekirse 127.000 son kademe kene , ondan sonra Allaha emanetsin

Sevgili SubZero5 ben bu şekilde short açacağım.Yazdıkların doğru olabilir ancak şu andaki trend hem ayı hem boğa ,KISA VADEDE biz vur-kaçdayız bugün short açarız yarın long açarız.Skender hem shortçuyu hem de longçuyu kesmek için testere yapacak , bu dalgaları yakaladıktan sonra ister short ol ister long.
                          Ancak genel düşüncem ORTA VADEDE yön aşağı olacak.

kuzu yazamıyor pozlarını ve sımulasyonlarını….1 subatta kadar yassak....

KOPYA VERİYOR BİZE....acın yunan grafı ve simule edin....o simülasyonda....122 000 den 84 000 e....oradan 108 000 e ve oradan 60 000 e düşüş diye....coookkk gerilerde graf astı.....GÖZARDI ETMEYİN.....

kuyumculara yazdıkları ise....çoookkk uzun vade mala girme ile ilgili....yani mal al 10 yıl yatla ilgili....kısa ve orta vade ayrı....

Yorum

• ysf1
                            Katılımcı
                            • 04 Temmuz 2013
                            • 197

çok kısa vade görünüm

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Hale Türk
                              Aktif
                              • 05 Haziran 2018
                              • 318

120.650 3.Kademe açıldı. Short ortalaması 120.375 oldu. Devam...
                              Nede güzel gidiyo martı gibi süzüle süzüle...Son kademe Short açıldı...Allah kerim...

Yorum

• ihakki
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 709

Nede güzel gidiyo martı gibi süzüle süzüle...Son kademe Short açıldı...Allah kerim...
                                ilk kademe short açıldı 121.000

Yorum

Working...
                                X

Debug Information