önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • akıncı
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2018
    • 616

sevgili hale ve topal turk…..

size önemli bişey yazayım....

TÜRK MİLLİYETÇİLİGİ VE BORSA ENDEKSİ ilişkisi üzerine.....

borsayı 122 000 e basarlarken yazdıklarımı okuyun....varlık fonunu kurarlarken yazdıklarımı okuyun....

ne diyordum buradan....bir türk milliyetçisi olarak....:

diyordum borsayı yukarı basacaklar varlık fonu ilan edilmeden önce....edileceğini anlamıştım emme ben.....herkes asagı derken ben ilk hedef 120 000 demiştim....

ve eklemiştim....demiştim ki bu yukarı basış TURKİYEYE KÖTÜLÜKTÜR.....

ÇÜNKİİİİİİ.....

yukarı basışta KEFERE VE BIYIKLI KEFERENİN borsadan kapacakları para ile gidip DOLAR-TL ye furacaklar….ne yaptılar gitti furdular dolar-tl 7 ye gitti.....

halbuki....122 000 yerine borsayı 50 000 e bassaydılar....dolar-tl 4.60 ı yukarı geçemez diye...MAKRO YAZILAR YAZDIM...

nedir önemli olan TURKİYE ÜÇÜN....borsanın yukarı gitmesi mi....yoksa SATINALMA PARİTESİNİN...yani turk lirası ve yabancı paralar sepetinin artmasının ENGELLENMESİMİ.....tabbiiiki satınalma paritesi....

eeee borsa 122 000 e gitti....birçok kerizzz ben demiştim diye inledi....emme dolar-tl 7 yi yakınca....sustular....

şimdi dolar-tl 5.20 inmişti....hedefi olması gereken rakkam ki bunu 2013 de vermiştim....ne o....4.60....

bunun üçün borsanın 50 000 e çakılması şarttır....işte bu....TURK MİLLİYETCİLİGİDİR....gerisi lagalugadır….

satsın 50 000 de borsayı....bulsun MİNİMİNNACIK TL....bununla fursun dolar-tl ye....miniminnacık oynatır....

işte bu turk milliyetçiligir….borsa çıksın diyenler....cepcegizini düşünen vetan hainleridir.

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

efenm….bu ne ikim yazı yaw….borsa düşerse daha milliyetçi oluruz deyiyo…..alıştığımız dışı bişey bu....

eeeee…..

yazan kim....

ali mi....

veli mi.....

durali mi.....

yogggg değil...onlar cok akıllı usaglar bele saçmalık yazmazlar....

yazan…..

kuzu diye bi manyak....GULAGASMAYIN.

Yorum

• Misafir

sayın akıncı skender bile pes etmişken son anda elinden tutan momentum kimdir.,,

Yorum

• tolga541
          Katılımcı
          • 13 Haziran 2018
          • 118

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sevgili hale ve topal turk…..

size önemli bişey yazayım....

TÜRK MİLLİYETÇİLİGİ VE BORSA ENDEKSİ ilişkisi üzerine.....

borsayı 122 000 e basarlarken yazdıklarımı okuyun....varlık fonunu kurarlarken yazdıklarımı okuyun....

ne diyordum buradan....bir türk milliyetçisi olarak....:

diyordum borsayı yukarı basacaklar varlık fonu ilan edilmeden önce....edileceğini anlamıştım emme ben.....herkes asagı derken ben ilk hedef 120 000 demiştim....

ve eklemiştim....demiştim ki bu yukarı basış TURKİYEYE KÖTÜLÜKTÜR.....

ÇÜNKİİİİİİ.....

yukarı basışta KEFERE VE BIYIKLI KEFERENİN borsadan kapacakları para ile gidip DOLAR-TL ye furacaklar….ne yaptılar gitti furdular dolar-tl 7 ye gitti.....

halbuki....122 000 yerine borsayı 50 000 e bassaydılar....dolar-tl 4.60 ı yukarı geçemez diye...MAKRO YAZILAR YAZDIM...

nedir önemli olan TURKİYE ÜÇÜN....borsanın yukarı gitmesi mi....yoksa SATINALMA PARİTESİNİN...yani turk lirası ve yabancı paralar sepetinin artmasının ENGELLENMESİMİ.....tabbiiiki satınalma paritesi....

eeee borsa 122 000 e gitti....birçok kerizzz ben demiştim diye inledi....emme dolar-tl 7 yi yakınca....sustular....

şimdi dolar-tl 5.20 inmişti....hedefi olması gereken rakkam ki bunu 2013 de vermiştim....ne o....4.60....

bunun üçün borsanın 50 000 e çakılması şarttır....işte bu....TURK MİLLİYETCİLİGİDİR....gerisi lagalugadır….

satsın 50 000 de borsayı....bulsun MİNİMİNNACIK TL....bununla fursun dolar-tl ye....miniminnacık oynatır....

işte bu turk milliyetçiligir….borsa çıksın diyenler....cepcegizini düşünen vetan hainleridir.
          AKINCI ABİ takasın %66 sı elinde olan yabancı mı vuracak borsayı orayı anlayamadım.Yerli vuramaz ki?

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            AKINCI ABİ takasın %66 sı elinde olan yabancı mı vuracak borsayı orayı anlayamadım.Yerli vuramaz ki?
            yabancı takası nedir....EMME VE BASMA TULUMBADIR.....

ŞİRKET SAHİBİ....türkiyede parasal sıkıntıya düştümü….türkiyeden hisse satar....yur dışındaki parası ile o hisseyi alır....bu turkiyeye döviz getirir...misal...sermaye sıkışıklığı nedenile 90 000 ila 84 000 arası hisse sattı....onu yurt dışındaki parasıyla aldı....sermaye getirdi....buda doları 7 den 5 e çaktı....DİBE VARDIGIMIZDA YABANCI TAKASI TAVAN OLACAK....

şirket sahiplerinin bu sermaye hareketleri kafanı karıştırmasın....yabancı takasına bakarken bu gözle bak....

alinin....

velinin....

duralinin….

baktığı gözle bakarsan....ayvayı çig yersin tolgam....çig ayva mideni şişirir....midende yabancı takası artar....

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

EFENİM BELEDE YABANCI TAKASI YORUMU OLURMU.....bize bele anlatmadılar ki....platonun mağarasında hocalar cin gibim…..

bu guzu….tam bi salak yaw…..ha ha ha

Yorum

• Hale Türk
                Aktif
                • 05 Haziran 2018
                • 318

ABD diyor ki tırlar dolusu silah verdim eğittim kuşattım hele bi dokun bak noluyo... Sn.Kuzu bunlar orada devleti koymuş kafaya. Yapmamız gereken herşeyi göze alıp taş üstünde taş bırakmamak. Batsın borsasıda herşeyide.Bu işin sonu izin verirsek felakete gidiyor zaten...

Yorum

• kemal52x
                  Aktif
                  • 11 Ocak 2011
                  • 237

yabancı takası nedir....EMME VE BASMA TULUMBADIR.....

ŞİRKET SAHİBİ....türkiyede parasal sıkıntıya düştümü….türkiyeden hisse satar....yur dışındaki parası ile o hisseyi alır....bu turkiyeye döviz getirir...misal...sermaye sıkışıklığı nedenile 90 000 ila 84 000 arası hisse sattı....onu yurt dışındaki parasıyla aldı....sermaye getirdi....buda doları 7 den 5 e çaktı....DİBE VARDIGIMIZDA YABANCI TAKASI TAVAN OLACAK....

şirket sahiplerinin bu sermaye hareketleri kafanı karıştırmasın....yabancı takasına bakarken bu gözle bak....

alinin....

velinin....

duralinin….

baktığı gözle bakarsan....ayvayı çig yersin tolgam....çig ayva mideni şişirir....midende yabancı takası artar....

Üstadım süpersin maşallah maşallah

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Üstadım süpersin maşallah maşallah
                    anam ele doğurdu kemalim.....kodum mu....oturtiram….

Yorum

• bir bilmeyen
                      Katılımcı
                      • 21 Ağustos 2011
                      • 93

Şu borsayla viopla şunla bunla bi gram işim yok. Müptela gibi her Allahın günü seni okuyorum Sn Kuzu. Hoşgelmişsin çok özlemiştim. Bir de hakkaten o kadar çakalın tekerine çomak sokmuştun ki başına iş geleceği belliydi. Olsun, döndün ya, sağol varol.

Yorum

• akıncı
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2018
                        • 616

tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        tolgam....bak...YABANCI TAKASI....trumptan hiç korkmadı....yabancıyada bak....ne addin cesurlar....ha ha ha

Yorum

• ihakki
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralık 2008
                          • 709

anam ele doğurdu kemalim.....kodum mu....oturtiram….
                          Kuzum bizi anamız ele doğurmadı emme yüce rabbim seni tanıma ve guzu üniversitesinde doktora yapma ayrıcalığı verdi.
                          Bu ara sen yoksun ama derslerin kafamın içinde yankılanıyor, gözlerim yuvalarında fıldır fıldır.Bize öğrettiğine göre şu ara haberler çok kötü, emme borsa çıkıyor.Çünkü ortada longcu yok.Yani skendere shortçular müşteri oldu.Şimdi onları kesiyor.Bu katliam ne zaman biter orda short olacağız.
                          Hale hanım çarşamba son diyor maximum 92.600 görsek bile perşembe-cuma 88.200 altında kapanış bekliyor.
                          Senden öğrendiğimi doğru uyguluyorsam . 93.700'ler görülebilir diye bekliyorum.
                          Sende güncel bir simülasyon illaki vardır, yani simülasyonlarına ve yorumlarına hasretiz.
                          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

tolgam....bak...YABANCI TAKASI....trumptan hiç korkmadı....yabancıyada bak....ne addin cesurlar....ha ha ha
                            Daha da düşecekse neden alıyor yabancı şimdi emmi?

Yorum

• Misafir

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzum bizi anamız ele doğurmadı emme yüce rabbim seni tanıma ve guzu üniversitesinde doktora yapma ayrıcalığı verdi.
                              Bu ara sen yoksun ama derslerin kafamın içinde yankılanıyor, gözlerim yuvalarında fıldır fıldır.Bize öğrettiğine göre şu ara haberler çok kötü, emme borsa çıkıyor.Çünkü ortada longcu yok.Yani skendere shortçular müşteri oldu.Şimdi onları kesiyor.Bu katliam ne zaman biter orda short olacağız.
                              Hale hanım çarşamba son diyor maximum 92.600 görsek bile perşembe-cuma 88.200 altında kapanış bekliyor.
                              Senden öğrendiğimi doğru uyguluyorsam . 93.700'ler görülebilir diye bekliyorum.
                              Sende güncel bir simülasyon illaki vardır, yani simülasyonlarına ve yorumlarına hasretiz.

Yorum

• Money DOCTOR
                                Katılımcı
                                • 20 Haziran 2018
                                • 139

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Daha da düşecekse neden alıyor yabancı şimdi emmi?

Alan yabancı değil bizim bıyıklı diye tabir ettiğimiz şirket patronlarının yurtiçi takasındaki mallarını yurtdışı hesapları üzerinden alarak dışarıya transfer ettikleri paralarını yurtiçine sokmaları.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information