önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

sayın akıncı özel bölümü okuyabilirmisiniz saygılar

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

evetttt…..gene beni swıkıstırıyorlar….niye mala furmuyorsun diye....

furamam….iki nedenle....

1...HERB NEDİR....onu biliyorum....herb korkunç para harcamaktır.....herbin ilk kuralı...sayarsan daha cok...

2....HERB YOKSA NE VARDIR....suriyede Osmanlı değil....KURDİSTAN VARDIR....

bu ikisinden başka alternatif ise yok görünüyor....çünki...bizimkiler hala ASAD a ESED diyorlar....halbuki ASAD deseler...eski suriye oluşacak....iki şıkta yok olacak....

bu iki şık diri iken....BENİM GİBİ BİR BORSACININ MAL ALMASI.....İMKANSIZDIR.

BORSACI....politikalarla ilgilenmez....cepcegiziyle ilgili kimseye borsacı denir.....CEPCEGİZ ESASTIR.

Yorum

• akıncı
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2018
        • 616

EFENDİM.....YA TEKNİK....GRAFİKLER DİİR Kİ....7 AYDIR....90 000 LERDEYİZ......

NE UKARI GİDİİKKK.....ne assagı gidiikkk…..elece duriikkkkk…..

NİYEKİNEKİ....ise cugabı aranacak sorudur.....

Yorum

• freeyourmind
          Katılımcı
          • 12 Mart 2016
          • 198

Hocam çok yaşa 😄 telefona yeni post var diye mesaj gelince nasıl seviniyorum bilemezsin. Zihnine sağlık. Özür dilerim araya girdim, içimden geldi...

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

efenim....bu borsanın duayen yorumcuları graficler asıp mal alın daha ne duruyorsunuz diyorlar....

DESİNLER....

onlar büyük borsa yorumcuları....

ben değilim.....ben çırağım.

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

kuzu kuralı....yukarıdaki geopolitic şıkların turkiye için en hayırlısının olacağını anlamak kolaydır....eger borsa birgün….gördüğü en düşükten yanı 84 000 den haftalık kapanış yapar ve orada iki hafta sürünürse....bu diptir...ve en hayırlı karar alınmıştır....

değilse....

DİP YOKTUR......

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

ULA KUYUMCU GEVATLAR....ula benim ganımı emmekten ne zaman vazgeçeceksiniz....ula namıssızlar….ha ha ha....ula morelinizi boziram heee....dashaksız Cevatlar.....ha ha ha

ula tweeter nedir....gus gibim ötmektir....İngilizcesi bu....ula orada gus gibim ötüyorsunuz....gus beyinliler....ben buradan KARTAL OLARAK üstünüzden uçtum mu....hepiniz altınıza içiyorsunuz....

ula NİYEKİNEKİ.....

Ula niye benden bu gaddin çekiniyorsunuz Cevatlar.....

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

delianlının harman olduğu yerde gezinmek....DELİANLI OLMAYI GEREKTİRİR....bu ise zordur....onuncun hepiniz tweeterde Bİ SELVİ AGACINA KONMUS....cik cik cik ötüyorsunuz....

ula namıszızlar….plan nedir....niye ötisiz….bi karar verdiysen sonunu gördün ki verdin demektir....KORKMAYIN BENDEN.

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

2011 DEN BERİ YAZDIGIM GEOPOLİTİCTE NEREDEYİZ....

arap topraqlarında ki petrol ve gazın avrupaya taşınması üçün yaratılan ARAP BAHARININ....SONBAHARINDAYIZ....yapraqlar dökülüyor....ülkeler yani ağaçlar ortaya çıkıyor....ESAS OGLANLAR.....artık proxiler yokoldu….GERÇEKLE BASBASAYIZ....bu gerçek bu işe karışmış birçok ülke üçün KIŞTIR....bu amriki...bu urus...bu iran...bu turkiye...bu suudi...bu o bu bu....farketmez….KIŞA GİRDİK.

Yorum

• Misafir

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      efenim....bu borsanın duayen yorumcuları graficler asıp mal alın daha ne duruyorsunuz diyorlar....

DESİNLER....

onlar büyük borsa yorumcuları....

ben değilim.....ben çırağım.
                      varsın desinler, onların aklına gelen şeytanın aklına gelmiyor .sanıyorlar su akar yolunu bulur.

Yorum

• BOMBASTİK
                        Yeni Üye
                        • 31 Mart 2018
                        • 35

bize de söyleyeceksin dimi twiitter nickini ...

Yorum

• Hale Türk
                          Aktif
                          • 05 Haziran 2018
                          • 318

Sn.Kuzu galiba sizin adınız birilerinin rahatsız olmasına yetiyor. Twetter şifrelerim ve mailimin şifreleri bloke olmuş. Hesaba girilemiyor.Özellikle siz Twetter'a gelicem dedikten sonra garip şeyler olmaya başladı. Bazı salaklar benim Tweeter'daki hesabımı siz sanıyor. Bilmiyorlar ki su akar akar akar. Tutamazlar şelale olur. Adınız yetiyor adınız bu soytarılara.

Yorum

• AmurTemur
                            Katılımcı
                            • 06 Ekim 2012
                            • 120

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sn.Kuzu galiba sizin adınız birilerinin rahatsız olmasına yetiyor. Twetter şifrelerim ve mailimin şifreleri bloke olmuş. Hesaba girilemiyor.Özellikle siz Twetter'a gelicem dedikten sonra garip şeyler olmaya başladı. Bazı salaklar benim Tweeter'daki hesabımı siz sanıyor. Bilmiyorlar ki su akar akar akar. Tutamazlar şelale olur. Adınız yetiyor adınız bu soytarılara.
                            Aman Hale hanım ne yapın edin şifrelerinizi kurtarın.Siz kendinizi piyasa konusun da iyi yetiştirmiş bir insansınız.

Piyasada en kritik haftalara giriyoruz.

Hepimiz gibi siz de Kuzu üstad dan çok şey öğrenmiş ve kendi bilgilerinizi perçinlemişsiniz.

Emme Kuzu üstad bu işin zirvesi....O, Türkiye de yılların birikimi ile makro ve jeopolitiği birleştirip piyasanın yönünü kestirebilen en iyi

analist...Onun özelliklerinde bir analist şu an da Türkiye de işlem yaptıran yerli yabancı hiç bir aracı kurum da ve piyasa da yok.

Hem makro yu analiz edecek,orta uzun vadeli trend yönlerini yakalayıp hem de ara tradeler de iş yapabilecek gördüğüm tek kişi

Kuzu üstad...

Eksiğini,yanlışını görsem onu da dostça yazarım...Ama yok. Ben takip ettiğimden bu tarafa değerlendirebilene çok büyük faydaları dokundu.

Kendi adıma söyleyeyim ben de hakkı vardır.Benim aldığım yörük kültüründe,iyilik yapana ihanet edilmez,vefasızlık yapılmaz.

Yapanı anın da dışlarlar.Bu bizim binlerce yıldır genlerimize işlemiş,nesilden nesile aktarılmış bir özelliğimiz.

HASSAK MÜZİK GRUBU-Doğa-esaretten özgürlüğe

.

Yorum

• AmurTemur
                              Katılımcı
                              • 06 Ekim 2012
                              • 120

Şunları da bilelim.Seçim öncesi piyasayı da etkileyebilecek,seçim kazanmak için hamleler ardı ardına geliyor.

Kredi kartların da yapılandırma

Kobilere teşvikler 22 veya 25 milyar mı ne açıklandı.Bunun yanlış hatırlamıyorsam kgf kapsamında kullandırılacağı.

En önemlisi de nisan ayın da olan merkez bankası toplantısı 18 şubat a alındı ve bu toplantı ile

37 milyar paranın alınacağı konusu....

Amaç seçim öncesi piyasayı likit etmek,umut dağıtmak.

Bu dövizi yukarı vurabilir.
                              Piyasa likit olur.Bunla şapkalı hüsnünün aklı çelinebilinir.Ama yabancı bunu yer mi yemez.

Bunun seçim sonrasın da ilerleyen zaman dilimin de işleri daha da kötüye götüreceğini bilir.

Şimdi soru şu; yabancu bu durumu görünce şimdi hemen mi satmaya başlar,

yoksa kısa vadeli olumlu görüntü yaratılmasına endeksin yukarı çekilmesine biraz yardımcı olup vurabildiği kadar oradan mı vurmaya başlar....

Bu durum Sn kuzu nun daha iyi yorumlayabileceği bi durum.

jeopitik de ise şimdilik bekleme süreci...

İçeri de şapkalı Hüsnünün aklını çelmek için gaz verme ve bol bol hamaset dışın da, dışa dönük bi hamle yok gibi.

.

Yorum

• Misafir

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Şunları da bilelim.Seçim öncesi piyasayı da etkileyebilecek,seçim kazanmak için hamleler ardı ardına geliyor.

Kredi kartların da yapılandırma

Kobilere teşvikler 22 veya 25 milyar mı ne açıklandı.Bunun yanlış hatırlamıyorsam kgf kapsamında kullandırılacağı.

En önemlisi de nisan ayın da olan merkez bankası toplantısı 18 şubat a alındı ve bu toplantı ile

37 milyar paranın alınacağı konusu....

Amaç seçim öncesi piyasayı likit etmek,umut dağıtmak.

Bu dövizi yukarı vurabilir.
                                Piyasa likit olur.Bunla şapkalı hüsnünün aklı çelinebilinir.Ama yabancı bunu yer mi yemez.

Bunun seçim sonrasın da ilerleyen zaman dilimin de işleri daha da kötüye götüreceğini bilir.

Şimdi soru şu; yabancu bu durumu görünce şimdi hemen mi satmaya başlar,

yoksa kısa vadeli olumlu görüntü yaratılmasına endeksin yukarı çekilmesine biraz yardımcı olup vurabildiği kadar oradan mı vurmaya başlar....

Bu durum Sn kuzu nun daha iyi yorumlayabileceği bi durum.

jeopitik de ise şimdilik bekleme süreci...

İçeri de şapkalı Hüsnünün aklını çelmek için gaz verme ve bol bol hamaset dışın da, dışa dönük bi hamle yok gibi.

.
                                gemiyi kaptan bile terk etmiş ken mi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information