Uşaklar vakit tamam. 78.xxx uzayacak bir Dip dalgası yaşanacağını düşünüyorum. 2019 yılı için 76.xxx Ana Dip olacağını ve Şubat itibari ile bu sürecin tamamlanacağını düşünüyorum. Ocak ayı içerisinde 78.xxx ve Şubat ayı içerisinde 76.xxx yaparak 110.000 hareketine başlayacağını düşünüyorum. Bütün oyun planım bu kurgu üzerine. Gelecek olan FED dahil tüm olumlu haberlerin satış için kullanacaklarını ve aşağı yönlü çok hızlı sert hareketler yaşanacak. İnanmayın goy goycu üstadların uçacaz kaçacaz dediklerine. 87.xxx Dip fln değil.84.000 de DİP değil. Sevgilerimle
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Unutmadan bu tespit bugüne ait bir tespit değildir. 2018 Mayıs ve 2018 Temmuz ayında 75.x00 işaret eden bir çok twitt attım. Ekim başından bu yanada sabit tweetim en geç Ocak ayını işaret eden 74.x00-78.x00 bandını beklemektedir. Vakit tamamdan kastım beklediğim ayın geldiğidir. Bakalım. Yanılmakta var. Umarım üstadımızı utandıracak bir tespit değildir bunlar.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUşaklar vakit tamam. 78.xxx uzayacak bir Dip dalgası yaşanacağını düşünüyorum. 2019 yılı için 76.xxx Ana Dip olacağını ve Şubat itibari ile bu sürecin tamamlanacağını düşünüyorum. Ocak ayı içerisinde 78.xxx ve Şubat ayı içerisinde 76.xxx yaparak 110.000 hareketine başlayacağını düşünüyorum. Bütün oyun planım bu kurgu üzerine. Gelecek olan FED dahil tüm olumlu haberlerin satış için kullanacaklarını ve aşağı yönlü çok hızlı sert hareketler yaşanacak. İnanmayın goy goycu üstadların uçacaz kaçacaz dediklerine. 87.xxx Dip fln değil.84.000 de DİP değil. Sevgilerimle
Yorum
-
Sen ne konuştuğunun farkındamısın? Saçma sapan konuşma. Eğer beni twitterda takip ediyorsan sabit twittim aylardır orada duruyor.Daha ortada 7x.000 kimse telafuz etmemişken 6 ay önce attığım twittler var. Ümit Beyi çok sever sayarım. Ancak senin bu yaptığının ne erkeklikle nede başka bişeyle bağdaşır yanı yok. Aylardır çok paralel beklentilerde olduğum birisi ile kurduğun bu bağlantı ayıptır ayıp. Yazıklar olsun sana.swayze Nickli Üyeden AlıntıHale hanım bu yaptığınız hiç etik değil. Söz konusu seviyeler sizin de twitterdan oldukça yakınen takip ettiğınız ümit bey tarafından bu akşam paylaşıldı ve siz hemen akabinde sıcağı sıcağına benzer değerleri kendi tespitiniz gibi paylaşıyorsunuz. En azından kaynak belirtmeniz gerekirdi. Takipçi kasmak amacıyla yaptığınız çok yanlış. Ümit beyin emeğine büyük haksızlık ve saygısızlık. Kusura bakmayin ama yaptıgıniz bir nevi emek hırsızlıgı
Söylediklerimi merak eden varsa aşagidaki linkten teyit edebilir
Umit beyin twitter linki :
ASLAN1905 (@california1905) https://twitter.com/california1905?s=09
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUnutmadan bu tespit bugüne ait bir tespit değildir. 2018 Mayıs ve 2018 Temmuz ayında 75.x00 işaret eden bir çok twitt attım. Ekim başından bu yanada sabit tweetim en geç Ocak ayını işaret eden 74.x00-78.x00 bandını beklemektedir. Vakit tamamdan kastım beklediğim ayın geldiğidir. Bakalım. Yanılmakta var. Umarım üstadımızı utandıracak bir tespit değildir bunlar.
hırsız ev sahibini bastırırmış . bul 2.kareyı götür , tırları
Yorum
-
Daha 1 ay önce paylaştım. 96.x00'ne gittiğimizde kendisinin bana nasıl bir güç verdiğini. Yaaaa çok ayıp ettiniz be. Büyük haksızlık yaptınız bana Ümit Bey'e bu mesajları atarak. 78.xxx aylar önce yine paylaştığım bir rakam daha bugün Ümit Bey'in paylaşımı ortada yokken. Hiç olmadı bu hiç. Allaha havale ediyorum.swayze Nickli Üyeden AlıntıÖncelikle bu saldirgan uslup bir bayana yakismiyor ilk olarak bunu belirteyim.
Twitterdaki sabit basliginizi da biliyorum ben onun aksini iddia etmedim.
Peki tamam ben haksizim madem yukaridaki paylasiminizi umit beyi de icerecek sekilde twitterdan paylasir misiniz lutfen rica ediyorum ?
Yorum
-
Hale hanım sizi ve Ümit beyi twitter üzerinden takip ederim. İkinizin de kendinize has tarzınız var. Ümit beyde beyefendi bir kişidir. Nasıl doldurduklarını bilemiyorum ama yanyana duran iki kişinin karşı tarafa geçmeleri hoş değil. Kaldıki verilen rakamlar bütün teknik analizcilerin trend analizlerinde çıkan rakamlar. Bence devam etmelisiniz..Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Simurg, üyeliğimi iptal edersen çok mutlu edersin beni. Sn.Kuzu sizide 11 yıldır tanımaktan onur duydum. Öğrettiğin binlerce bilgi için saygı ve sevgi ile eğiliyorum önünde. Sonsuz saygı ve sevgilerimle. Hoşçakalın.
Yorum
-
Göze batmak ve göze girmek ... Göze batmak icin niteliklerinizin olmasi gerekir, yetenegi olan insanlar göze girmeye calismazlar , onlar zaten farklidir hemen göze batar..Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha 1 ay önce paylaştım. 96.x00'ne gittiğimizde kendisinin bana nasıl bir güç verdiğini. Yaaaa çok ayıp ettiniz be. Büyük haksızlık yaptınız bana Ümit Bey'e bu mesajları atarak. 78.xxx aylar önce yine paylaştığım bir rakam daha bugün Ümit Bey'in paylaşımı ortada yokken. Hiç olmadı bu hiç. Allaha havale ediyorum.
Ama göze girmek hic öylemidir, hicbir özelligi ve yetenegi olmayan BOS insanlarin , yalakalik yaparak elde etmeye calistigi beceridir. Bu kisilerin bir yetenegi olmadigi gibi, bos insanlardir..Money=Power=Respect
Yorum
-
Kıvırmalar başlamış.Bu çekilme yaygarasının bir manevra olduğunu,farklı bir evreye geçmenin ilk adımı olduğunu,çekilme haberi piyasaya sızdırılmaya başladığın daAmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSuriyeden çekilme yaygarası manevradan başka bir şey değil.Orada elli yıldır amaçları belli.Elli yıldır bir amaç için
uğraşsınlar,bir akşam üzeri aniden hadi ben gidiyorum.Olur mu la öyle.Bir manevra peşindeler.Bir kaç güne kokusu çıkar.
İki gündür altlardan biraz mallandılar.O malları yukardan vermek için akşam üzeri suriye konusun da algı yaratarak gaz verdiler.
Deee okyanusun ötesinden gelip ümmetçilerin cahillerini kandırıp,üstüne de her daim kucaktan kucağa oturmaya yüzyıllardır teşne
olmuş ırkçı faşist,kripto taşnak artığı ypg(pkk) taşeronlarının da yardımı ile milyonlarca insanı katlettiler.
Yalandan yarattıkları ümmetçilerin cahillerinden toplama daeş yardımı ile Suriyenin %30 nu ırkçı faşist YPG(PKK) ya teslim ettiler.
Irkçı faşist ypg de %30 luk bölgede nüfusun %70 ni oluşturan Arap ve Türk nüfusu katliam ve baskı ile bölgeden zorla göç ettirdi..
Türkiye kararlı tutumunu devam ettirmeli fıratın doğusuna girmeli ve ırkçı faşit kripto taşnak artığı YPG(PKK) yı ve de kaldı ise daeş artıklarını
bölgeden temizlemelidir.Esad ile biran önce barışılarak başta yapılan hata telafi edilmeli,oynanan tiyatro ya son verilmelidir.Hükümetimizin bu konuda
atacağı adımı milletimizin kahır ekseriyeti siyasi görüş farklılıklarını bir kenara bırakarak destekleyeceğinden eminim.
Hem DAEŞ, hem de, ırkçı,faşist kripto taşnak artığı PKK(YPG/PYD) insanlık düşmanı,kucaktan kucağa oturan,taşeronluk yapan kanlı terör örgütleridir.
ABD nin 31 Aralığa kadar Suriye için yeni anayasa hazırlanması konusun da bir çabaları ve baskısı vardı. Sanırım çekiliyoruz manavrası bununla bağlantılı falan olabilir.
Jeopolitiği iyi okuyan bir borsacı çekiliyoruz manevrasına inanmaz,gelişmeleri gözler ve peşinden ne geleceğini kestirmeye çalışır.
Elli yıldır adım adım çalıştıkları bir projeyi çöpe atıyorum,ben gidiyorum manevrasına inanacak adam sermaye piyasalarını hemen terketsin.
sıcağı sıcağına yorumlamıştık.Suriye de kaç askeri olduğunu açıklamıyor.Bir kısmını peyderpey yenileri ile değiştirip ırak ın kuzeyine alacakları tevatür edilmektedir.
Türkiyenin hiç bir şekilde bunlara güvenmeyip; Esat,ırak, rusya,iran ve çin ile anlaşıp daeş,pkk-ypg ne varsa alayını dümdüz etmesi gerekir.Görüşüm budur.
daeş,ypg-pkk hepsi terör örgütüdür ve hepside emperyalizmin ürünü olup, emperyalizmin kucağında kucaktan kucağa gezmektedir.
ırak; emperyalizmin kucağına oturan işbirlikçilerle darmadağın edilmiş ve milyonlarca insan katledilmiştir.Suriye yine keza öyle.
Bölge devletleri bir an önce birlik olup yerli işbirlikçi pkk-ypg ve daeşi yok etmeli emperyalizme unutamayacağı bir ders vermelidir.
100 YIL ÖNCE Anadolu da bu başarılmıştır.
Yine başarılabilinir.Yeterki bölge devletleri bir araya gelsin.Bunu urus ve çin de destekleyecektir.
ypg-pkk kürt değildir.Tıpkı daeş in müslüman olmadığı gibi.Bunlar emperyalizmin tetikçisi ve emperyalizmin çıkarlarının piyonlardır.
Bugün emriki nin ypg-pkk ve daeş i kullanarak işgal ettirdiği suriyenin %30 u nüfus olarak %70 Arap ve Türkmendir.
Kaldı ki bu bölgede ki kürtlerin çoğunluğu bu YPG-PKK yı desteklemiyor.Emperyalizmin işbirlikçileri orada silah ve güç yoluyla varlıklarını sürdürme3ktedirler.
BURAda israilin kontrolünde bir ypg-pkk devletçiği kurdurmak ve bölgenin başına musallat etmek istemektedirler.
SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN BU TOPRAKLARA AİDİYET DUYAN,ÜLKESİNİ SEVEN HER TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI BU KONUDA UYANIK OLMALI VE OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILAN BU İKİNCİ İSRAİL E KARŞI ÇIKMALIDIR.
ÇÜNKÜ BU ÇIBAN BAŞINI ÜS OLARAK KULLANIP, YARIN SENİN VARLIĞINA KASTEDECEKLER.
Piyasayı ilgilendiren yeni açıklamalar..Burası piyasa için maraz oluşturacaktır.
Kıvırmalar başlamış.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d..._acikladi.html
Yorum
-
ENDEKS DE ŞİMDİ HIZLI SERT DÜŞÜŞÜN VE CUMA GÜN İŞSİZLİK VERİSİ İLE FED BAŞKANININ AÇIKLAMALARINDAN SONRA SERT YUKARI YAPAN ABD BORSALARININ ETKİSİ İLE YUKARI TEPKİNİN BOYUNU GÖRELİM...
ÇOK SÜRMEZ ÜÇ BEŞGÜN SONRA GÜNDEM YİNE DEĞİŞİR VE HER ŞEY ASLINA RÜCU EDER.ANA TREND HALA AŞAĞI YÖNLÜDÜR.Yaydan çıkan ok hedefe varır.ŞAHSİ DÜŞÜNCEME GÖRE O HEDEF DAHA AŞAĞI DA.
91.600-700 üzerine yüksek hacimle geçmedikçe bir süre daha oynasınlar bakalım.
Yorum
-
Kimdir bu insanlar arasında laf taşıyan,insanları birbirine düşürmek için cahiLce fitne oluşturan adam. Bu adam bu forumda mı üyeymiş.Tarih boyunca insanlar ve topluluklar arsına fitne fesat sokmak,insanları birbirine düşürmek, ara bozmak için uğraşmış olan kötü niyetli insanlar
insanlık tarafından dışlanmış ve lanetlenmiştir.Çok aşağılıkça bir davranıştır bu.Bunu kişiliği oturmamış,cahil,kıskanç ego sahipleri yapar.
Bre art niyetli adam sana ne verilen hedeflerden...Herkes bir rakam yazıyor zaten.Çizgi çizmesini,tekniği az çok bilen 78 bin rakamını zaten görüyor.
HALE HANIM SİZ DE insanlar arasına fitne fesatla laf taşıyan birisi için hemen kızmayın.Siz makro yorum da yapabilen bir insansınız.GÖRÜŞLERİNİZİ YAZMAYA DEVAM EDİNİZ Kİ
İNSANLAR FAYDALANSIN.
Yorum
-
twiterdan takip ederim...hale ablaya haksızlık edildi bence de...zaten en başından beri 70 binler diyip durdu...hatta kendini paraladı bu konuda..teknik detayların sn aslan1905 ile çakışmış olması normaldir...kaldı ki göz önünde olan bişey..bu kadar alenen intihal mı olur...bence sn aslan1905 de kötü niyetli değildi sanırım bir anlık duygularına yenik düştü...aklıselim oturulup konuşulsa çözülür bence...değerli insanların birbiriyle kavgaya tutuşması en çok biz ky leri etkiliyor...oturun konuşun sizlerden istirhamım ...saygılarımlakuzufun
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Simurg, üyeliğimi iptal edersen çok mutlu edersin beni. Sn.Kuzu sizide 11 yıldır tanımaktan onur duydum. Öğrettiğin binlerce bilgi için saygı ve sevgi ile eğiliyorum önünde. Sonsuz saygı ve sevgilerimle. Hoşçakalın.
Hale Türk hanım biz sizi tanıyoruz lütfen burayı bırakmayın..
Yorum
-
Yorum