Herkese mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Zerre tadı tuzu yok. Parayı tırlara yüklüyorum gram tad alamıyorum. Nerde bi çocuk vardı buralarda Ayı'lar hasta fln diodu o da yok ortada. Sn.Kuzu kimbilir ne deli işlemler yapıyor şu anda. Bende burda öksüz yetim tek başıma:( 1 Şubat gel artık da... Tadı tuzu YOK.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır...Yarın niyet belli olur.116.000 ortalama ile Short devam...
Yorum
-
Vur kaç piyasasında Viop 3000 puan çok güzel paradır. Ayda 2 kere yakalarsanız 6.000 puan testere piyasasında ciddi getirilerdir.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara tırlara yükleniyor dememiz için minumum kaç puan almamız gerekiyor
tamamen meraktan soruyorum
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVur kaç piyasasında Viop 3000 puan çok güzel paradır. Ayda 2 kere yakalarsanız 6.000 puan testere piyasasında ciddi getirilerdir.
Yorum
-
yikiiiil... ölüm allah'in emri!!!hale türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzerre tadı tuzu yok. Parayı tırlara yüklüyorum gram tad alamıyorum. Nerde bi çocuk vardı buralarda ayı'lar hasta fln diodu o da yok ortada. Sn.kuzu kimbilir ne deli işlemler yapıyor şu anda. Bende burda öksüz yetim tek başıma:( 1 şubat gel artık da... Tadı tuzu yok.
Yorum

Yorum