bir ben miyim pusuda bekleyen...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Gecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır...Yarın niyet belli olur.116.000 ortalama ile Short devam...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.Kademe Short açıldı. Ortalaması 115.900...
Devam...
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır...Yarın niyet belli olur.116.000 ortalama ile Short devam...
Bir gece ay yıldızlara yıldızlar aya,
Muştulayacak ki o zaman,
Başkaları da benim dilimi konuşacak.
Dizginlerini çekerek zamana dur diyeceğim, duracak.
Gecenin en karanlık anı sabaha en yakın andır.
Ve bir gece tan atarken yüce Tanrı dağından,
Kürşad’ın gür sesi duyulacak:
Atlar Vey Irmağında sulansın,
Güneş doğduğu yerde karşılansın.
Emri tekrar edecek
Gök, Toprak, Deniz,
Bozkurtlar uluyacak bütün Anadolu’dan:
Biz de sizdeniz, biz de sizdeniz.
Yerel seçimlere yönelik, 88.000 lerin altına bırakmamak için her türlü çaba sarfediliyor.
Algı bu yön de....Bakalım dış könjöktör buna izin verecek mi...
2011 seçimlerinden iki veya üç ay öncesi beyoğlunda ilkokul mezunu, 60 yaşların da bir esnaf ile aram da geçen diyalog....
---İşler nasıl,kazanç güzel mi ?
---Hiç iyi değil,kazanamıyoruz.
---Dışarıdan gelen krediler yanlış alanlarda kullanılıyor,iler de bunun sonu ülke için çok kötü olacak.
Ekonomi iyi değil,kazanamaman normaldir...
---Olur mu hiç.Ekonomi çok iyi yönetiliyor.Benim işler kötü o ayrı.Bunun ekonominin kötü olması ile ilgisi yok.
Ekonomiyi çok iyi yönetiyorlar.Ekonomi kötü olsa borsa rekor üstüne rekor kırar mı hiç...
Mart veya nisan ayı idi.Endeks zirveden dönüşe başlamıştı..Seçimlerden sonra da iyice gümlemişti
Yorum
-
Çok teşekkür ederim. Ben de Tüm keyborsa ailesi üyelerimizin , yeni yılını kutlarım. Bol kazançlı bir yıl olmasını dilerim.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu ve Sn.Simurg başta olmak üzere tüm keyborsa ailesinin yeni yılını kutlar musmutlu sağlıklı bol kazançlı yeni bir yıl dilerim.Sevgiler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Başta PİRİMİZ KUZU ÜSTAT OLMAK ÜZRE TÜM FORUMLARA REFERANS FORMUMUZUN SAYGIDEĞER MÜDAVİMLERİNİN YENİ YILINI KUTLAR SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM
Yorum
-
Ayrıca kuzu kuralı vardı yeni gelen vade eski vadenin gördüğü en düşüğü görür kuralını tam hatırlayan varsa lütfen paylaşın versin
Yorum
-
yeni yılınız kutlu olsun mutlu sağlıklı günler dilerimHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu ve Sn.Simurg başta olmak üzere tüm keyborsa ailesinin yeni yılını kutlar musmutlu sağlıklı bol kazançlı yeni bir yıl dilerim.Sevgiler.
Yorum
-
Giden vade 128800/104575hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrıca kuzu kuralı vardı yeni gelen vade eski vadenin gördüğü en düşüğü görür kuralını tam hatırlayan varsa lütfen paylaşın versin
Gelen vade 136150/109550
Bu vadeye böyle başlamıştık.
Yorum
-
Başta kuzu olmak üzere tüm keyborsa takipçilerinin yeni yılını kutlar, 2019 yılının herkes için daha güzel geçmesini dilerim.Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..
Yorum

Yorum