önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

BOMBASTİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım hocam...bende mb kararından sonra şort yapcaz gibi bekliyodum.. aslında ben cumadan şorttum...bugün çalkalayınca korkumdan verdim.. bi de tombul kuş kandırdı beni thy..endekse öncülük ediyor genelde.bugünde iyice artı olunca tutamadım şortları.

sizin şort yaptığınız bilseydim korkmadan tutardım...

neyse sağlık olsun...bi yerinden yakalarız...

ömrüne kesene bereket hocam...sağol varol..
    dogru yapmıssın....[B]merkez kararları ilanı günü....ilave short acma günüdür....endeksi 95 000 e basması icapeder...TUPO ve turevleri ile....[/B
    ]

sevgili BOMBASTİK....

borsa oynamak.....borsa oynamak estetiktir....DANSTIR.....VALS....bi ileri iki geri....music....notaları bilmek....NOTALAR BORSADIR....do re mi fa sol la si do.....tümü kullanılır borsada....BİR AHENGİ VARDIR....BORSANIN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• BOMBASTİK
      Yeni Üye
      • 31 Mart 2018
      • 35

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      dogru yapmıssın....[B]merkez kararları ilanı günü....ilave short acma günüdür....endeksi 95 000 e basması icapeder...TUPO ve turevleri ile....[/B
      ]

sevgili BOMBASTİK....

borsa oynamak.....borsa oynamak estetiktir....DANSTIR.....VALS....bi ileri iki geri....music....notaları bilmek....NOTALAR BORSADIR....do re mi fa sol la si do.....tümü kullanılır borsada....BİR AHENGİ VARDIR....BORSANIN.
      anladım hocam...

teşekkür ederim... la da gireriz şorta ..

sağol varol..

vals bilmem de bizim oralarda sinsin oynanır...

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

MİSAL....bu graficteki yukarı ok.....LA dır.....BU viop ve turev piyasalar üçün gereklidir....bugün DO dedi...bankaları sattı....yarın ve öbürki gün LA diyecektir....bak musik....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tolga541
          Katılımcı
          • 13 Haziran 2018
          • 118

kuzu abi 15 senedir alır satarım daha yemin ederim senin gibi işi bilen yorum yapan delikanlı adama rastlamadım bu alemde Allah beline zihnine fikrine kuvvet versin.

Yorum

• slumberwillcomesoon
            Yeni Üye
            • 11 Mart 2016
            • 30

Kuzu bu Boru Deel..

Helal olsun üstat.. Eline emeğine sağlık..

Yorum

• celme
              Katılımcı
              • 31 Temmuz 2008
              • 152

kralsın kuzu agabeyim kral!!!
              kuzufun

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1921

Sevgili kuzu bankalarda pozisyon alarak (yada erken alarak) hata ettik sanırım..

Yorum

• sinterklass
                  Tecrübeli
                  • 17 Mayıs 2009
                  • 1522

Burası mı emmi .... 117325 su an...
                  Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• Platodata
                    Seyirci Üye
                    • 28 Ocak 2017
                    • 52

Kuzu neden delikanlıdır

Bugün, dün yaptıklarını değil, yarın yapacaklarını yazar...

Yorum

• sinterklass
                      Tecrübeli
                      • 17 Mayıs 2009
                      • 1522

sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Burası mı emmi .... 117325 su an...
                      xu30 113750 seans sonuna kadar pivot ... her koyun kendi bacagından asılıyor.
                      Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

neyi anlatıyorum....SOSYOLOJİYİ.....efendim FEVRİYE durduk oturduk yerde neden MOORRROSPU olmuştur....

cugap....bankaları satabilmek üçün....mecburen E-5 e sürüllmüştür....bugün yüzde 3.5 yukarıdadır....bu dünki yaptıgım eylemi haklı cıkarıyor...

yaw kuzu....bi gacının mmorspu oluşu ile....borsanın ne alakası var....

omaz mı olum....o zaman soruyorum....m******luk ne zaman icad edilmiştir....ve niye icad edilmiştir...

tekrar soruyorum....niye erkegin pipisine kimse bes kurus ödemiyorda....kadının vaginasına para ödeme kuyrugundalar....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

üçüncü soru....TARİHTE İLK MMORROSPU KİMDİR.....özellikleri nedir.....

moorrospu tanımını kim yapmıştır....cugap....SOSYOLOJİ....

O zaman sosyoloji....mmorrospuluk bilim dalımıdır....

Yorum

• kuzey
                              Katılımcı
                              • 28 Ağustos 2009
                              • 162

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              üçüncü soru....TARİHTE İLK MMORROSPU KİMDİR.....özellikleri nedir.....

moorrospu tanımını kim yapmıştır....cugap....SOSYOLOJİ....

O zaman sosyoloji....mmorrospuluk bilim dalımıdır....
                              ilahi kuzum. sosyoloji tanimi olarak hic boyle birsey duymamistim.sen cok yasa.

Yorum

• stefano
                                Aktif
                                • 13 Kasım 2008
                                • 229

bugünkü açıklamalarla sanırım rusyayı sattık, gene amerikancı olduk, s400lerde bir tarafımıza kaçmıştır. teröristlerle toplantı, rusyaya ateşkes çağrısı gibi şeyler. Bu bize hangi şekilde yansır

Yorum

Working...
                                X

Debug Information