BU GRAFLARIM....TURKİYENİN ASTANA SÜRECİNDE KALMASI KOSULU İLE GECERLİDİR....tayyip bey....tekrar eski haline dönerse....transiz 50 000 dir hedef...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
BİLİNÇ VE BİLİNÇALTI.....
insanda BİLİNCİ beden oluşturur....bedenin 5 duyusu vardır....o bes duyu ile çevresi ile alışveriş içindedir....bu alışveriş...BİLİNCİ OLUŞTURUR.
insanda BİLİNCALTI ise....RUH tan gelir....RUH ise yuce rebbimin uzantısıdır....RUH BEDENDE HAPİSTİR....marifet işe sudur....basarıya ulasmak...herseyin iyisine kavusmak...vesaire üçün....BİLİNCALTINI devreye sokabilmektir....bu geniş ve engin bilgiler toplulugu herinsanda yüklüdür....ve fekaattt....insanların coookkk azı....sayılamıyacak kadar azı....BİLİNCALTINI kullanabilir hale getirebilir kendini....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bemim zaman zaman....birden ve aniden....herkesin itiraz edebilecegi....görüşleri deklare etmem....ise BİLİNCALTIMDAN gelir....
çünki ben...BİLİNCİ...cevreyle olan ilişkimi....BİLİNCALTIMI devreye sokabilmek üçün kullanılırım...
bu yüzden derim ki hep....dogru yoktur....DOGRU YANSITILANDIR....yansıtılan ise yalandır....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzum selamlar bende listedeyimdir diye düşünüyorum. uzun zamandır giremiyordum şimdi gördüm yazdıklarını...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerek yokki...sen benim listemdesin....eski dostlar imza filan atmıyor....300 kişilik listemdeler....buna BABO da dahil...
TRUMP azledilmez.....israel in her dedigini yapıyor....kudusu baskent ilan etti....dısta görülen hersey yalan....tek şey önemli...DOLARI GÜÇLENDİRMEK....israeli korumak...
dile kolay 10 yılı geçti seni takip edeli
Yorum
-
tatil dolayısıyla okuyamamıştım yen,i girdim listeye alınmam hususunua rz ederimkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....degerli dostlarım....
KURBAN BAYRAMININ ANLAMI....ben arındım yuce rebbim....beni ve günahlarımı bagısla....ben mükemmele erişme yolundayım yüce rebbim...BENİ ÜZEN VE KIRAN HERKESİ BAGISLADIM....kimseye küskün...kimseye kırgın degilim artık....
demektir....Bunun üçünde...hacca gider..kabe nin etrafında SEMAH dönerler...BU DÖNÜŞ...sensin bir olan...sensin mükemmel...o yoldayım.
demektir....yoksa ET YEME bayramı olmaz...rebbim ele şey yapmaz.
bu vesile ile hepinizin bagıslanma ve bagıslama bayramını kutlar...gözlerinizden öperim....
hedayalarımı....yukarıdaki yazılarımla dagıtmış oldum....sizden uzaktayım....babamın adı HIDIR....elimden gelen BUDUR...
ben herkesi bagısladım....lutfen herkeste beni bagıslasın....
sevgilerimle....
bu yazının altını imzalayın bi yoklama yapalım kim var kim yok diye....15 gün sonra bu imzalar dısındakilere topigi kapatacagım...hassas gunler geliyor.
Yorum
-

Grafik diyor ki;
Yıl başında bist yabancı oranı ne ise, Mayıs ortasında da oydu.
Mayıs ortasından temmuz ortasına kadar yabancı payında az da olsa azalma oldu.
Mayıs ortasında kur: 4,45
Temmuz ortasında kur: 4,85
Temmuz ortasından bu güne bir değişiklik yok.
Neden yok.
Kur oldu 6,70
Yabancı sıkıştı. Çıkamıyor, çıkamayacak.
USD'nin göçmesi lazım yabancının çıkabilmesi için...
Yorum
-
ahhhh halem ahhh....Bu kaardı analiz ederken....BİLİNCALTIM yerine BİLİNCİMİ kullandım....ve kaybettim...kaart sattıgım yerde yeniden...tl de.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu en çok merak ettiğim kocaoğlan. Dolar 6.60 TL Brent olmuş 80 $...Hala tek başına endeksi tutuyor.
dolarda ise....ben sattıgımda...bu kaart 34.2 dolardı....suan 18.5 dolarda....yüzde 50 asagıda hala karlıyım....
seninle benim ortak hatamız su....BU KAARDIN DEFTER DEGERİNİ....BİLİNCALTIMIZA atamamış olmamızdır....BİLİNCİMİZE hitap eden bu büyük hengamede....temel analizde önemli olan iki şeyden biri fiyat-kazancın düşecegini bilmemiz...bana kaardı sattırdı...gözardı ettigimiz ikinci önemli temel analiz kriteri....DEFTER DEGERİNİ bilincimiz göremedi....ve bizi yanılttı....
kaart....dolar tl 7.20 ye furdugunda....ALMAM LAZIM....ALMAM LAZIM....dedigim halde....alamadım....çünki 103 e düşmüş....yani 14.3 dolara düşmüş bu ise yüzde 58 düşüştü....yüzde 70 düşüş kriterime uymuyordu....AMA KAARDI...F/K sı düşecegi halde....DEFTER DEGERİ YERİNDE TUTUYOR....tl de....

ben notumu aldım....SENDE AL.....bir daha kaard analiz ederken....BİLİNCİMİZİ degil....bilincaltımızı kullanacagız....DEFTER DEGERLERİNİ gözartı etmeyecegiz....yaz ve duvarına as.....altına...ÖGRENİLMİŞ DERSTİR de....ve bunu kuzu kurallarına ekle....F/K ve defter degeri birlikte analiz edilmiyen hiçbir temel analiz dogru degildir....bu artık...bir kuzu kuralıdır....diger tüm kurallarım bu şekilde edinilmiştir....
TUPONUN defter degeri....vayyy anam vayyy...o gaddin araziler...o gaddin fabrikalar....o gaddin depolar....bir devlet bu....bir pankanın defter degeri nedir....o gaddin kiralanmış araziler...o gaddin kiralanmış binalar....o gaddin kiralanmış depolar....KAARTAN KAPLAN.KAART DAA.....püffff yaptın nı ucar....tupoya püffff yap bakiimmm ucar mı....
yaaaa HALEM....İKİLMİŞ MÖTÜN DEVASI OLMAZ.
diger bi deyişle....KENDİNİ ELEŞTİREMEZSEN....henuz ADAM olmayı becerememişsindir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum,
Yurt dışında çocuk okutuyorum.Bu dövizdeki artış benimle aynı durumda olanları çok zor duruma soktu.Bir miktar döviz almam gerekiyor, 13 eylüldeki Merkez bankası toplantısı öncesi almak mı yoksa sonrasını beklemek mi daha uygun olur.Dövizin seyriyle ilgili öngörün nedir?
Sevgiler.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
ikiside cok şey kazandılar....birisi FIRAT ın batısına yerleşti bizim guney komsumuz oldu....bu rusya....öbürü FIRATIN dogusuna yerleşti....bizim en uzun güney komsumuz oldu....buda amriki....bunnarın hepsinide SUNNİ CİHADCILAR gercekleştirdi....samdaki emevi camiinde cuma namazına gitmek arzusu....YENİ KOMSULAR EDİNMEMİZE SEBEB OLDU....ihakkı Nickli Üyeden AlıntıKuzum her yazını dikkatle okuyorum çünkü biliyorum ki yazdıklarının hepsi bir müddet sonra aynen gerçekleşiyor.Jeopolitik olsun,ekonomi olsun,tarih olsun hiç bir yerde okuyamadığım bilgileri senden öğrendim, senin hakkını ödemek mümkün değil!
Peki kuzum bu konuda senin bilincin ne diyor, bilinçaltın ne diyor? Amrikimi? , Urus mu?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum Menbiç'te de durumlar sakat, İdlib de , bu durumda Kilisede ayine gideriz artıkkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..samdaki emevi camiinde cuma namazına gitmek arzusu....YENİ KOMSULAR EDİNMEMİZE SEBEB OLDU....[/B]
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Sn.Kuzu beni sizde kurtaramazsınız idlib’te kurtaramaz artık...Twitterda bi hata yaptım 5x.000 lere gidiyoruz uşaklar görün bunu artık dedim linç ediliyorum.Diceksiniz gız niye yaptın bunu kendine...Vallahide billahide inandığım şey bu.Bankalar Pandoranın kutusu artık bu kutu açıldığında nasıl bir çöplükle karşılacağız bodrum katlarında Allah biliyor.İtalyanlarınkinden 500 milyar euro çıktı çok benzetiyorum.Üzerine MB viop müdahalesi çok irite edici.Bildiğiniz global piyasa kurallarından giderek uzaklaşıyoruz.MB faizi 500 ve üzeri mecburen arttıracak enflasyon ortada...Yakın bir gelecekte doların düşüşü ile birlikte borsadan ciddi çıkışlar bekliyorum...
Yorum
-
katılmamak elde değil hale hanım öngörünüze ama tr nin cinleri de vaz geçer ise olablir ihtimali aklımada gelmiyor değil.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu beni sizde kurtaramazsınız idlib’te kurtaramaz artık...Twitterda bi hata yaptım 5x.000 lere gidiyoruz uşaklar görün bunu artık dedim linç ediliyorum.Diceksiniz gız niye yaptın bunu kendine...Vallahide billahide inandığım şey bu.Bankalar Pandoranın kutusu artık bu kutu açıldığında nasıl bir çöplükle karşılacağız bodrum katlarında Allah biliyor.İtalyanlarınkinden 500 milyar euro çıktı çok benzetiyorum.Üzerine MB viop müdahalesi çok irite edici.Bildiğiniz global piyasa kurallarından giderek uzaklaşıyoruz.MB faizi 500 ve üzeri mecburen arttıracak enflasyon ortada...Yakın bir gelecekte doların düşüşü ile birlikte borsadan ciddi çıkışlar bekliyorum...
Yorum

Yorum