Sn.Kuzu iyi geceler.Nolur bana engel ol Short açmamak için zor tutuyorum kendimi...MB elinde Hz.Ali’nin kılıcı ile geliyor...500 ve üzeri bir faiz artışı Borsa’yı çökertir diye düşünüyorum.Short vaktimiz gelmedimi daha ???
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
az kaldı halem....karnında 9 ay tuttugun cocugu nasıl sabırla tutuyorsan....finansal arenada da öyle ol....TÜRKÜN YİGİT ANASI.....[/B]Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu iyi geceler.Nolur bana engel ol Short açmamak için zor tutuyorum kendimi...MB elinde Hz.Ali’nin kılıcı ile geliyor...500 ve üzeri bir faiz artışı Borsa’yı çökertir diye düşünüyorum.Short vaktimiz gelmedimi daha ???YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Temmuzda bütün uşaklar ağlaşır herkes faiz artışı beklemektedir fakat merkez pas geçer.. Şimdi aynı uşaklar en az 500 1000 baz puan artış bekliyor kim bu uşaklar kağıtta olan çıkmaya çalışan yabancıların uşakları. Türkün furuşkan evladı ne yapar faizi fezaya çakıp 5.5 ye kuru çekip bu uşaklara vahşice alım fırsatı mı verir? yoksa Enflasyon kadar faize devam edip sıfır reel faizle buyrun çıkacaksanız girecekseniz de durum bu mu diyecek? Bu can bu bedende durdukça faiz artmayacak diyen de bir cumhurbaşkanımız var....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz kaldı halem....karnında 9 ay tuttugun cocugu nasıl sabırla tutuyorsan....finansal arenada da öyle ol....TÜRKÜN YİGİT ANASI....[/B]
Yorum
-
dolez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk defa yazabiliyorum. Bu sorun için ricamı kırmayarak bildiren Sn.URANACUS' a teşekkürü borç bilirim. Sevgili üstadım Kuzu'ya da beni de guruba dahil etmesini rica ederim.
BOMBASTİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam neden hedge şort yapıyon , elindeki malı satıp, viopta şort yapıp düştüüümüz yerden yeniden oanja kaartları alsan olmamı.
Teşekür ederim cevap için şindıden
hosgeldiniz usaglar.....
KENE ile mala girişte....TEPKİ ilk kademe mal geldikten sonra baslamıssa....bu faketir....bu mal geri itelenir....nerede tepki boyu yüzde 15 de....5.55 den yuzde 15 çıkış....6.38 dir ve mal burada geri kakalanır....dolar bazlıda ise şuan 0.77 den 0.96 ya geldi....yüzde 25 çıkış yaptı....12 eylül dedim eylem zamanı....hem malı dehliyecem hemde short acacam...hedgeshort öldiiiii.....
bu graf önemli....İLK NE TARAFA YÖNELİRSE....anlaki gidecegi yer öbür taraf....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gördügüm kadarıyla....AKP hükümeti benim gittigini sandıgım yolda degil.....
ne yazık ki....bana hayal görme bunlar ne ise o....diyen usaglar haklıimiş....
GRAFIDA BUNA GÖRE....ASAGIDA.....
free image hosting for forums
NOT.bu bir SIMULASYON....2008 DE TEPEDEN İLK DÜŞTÜGÜMÜZ YER 4.70 NURULLAHTA....ikinci kademe mal al yeri bu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TÜRK YURDU VE MAVİ VATAN'I KURTARMAK...!!! (Belki de Dünyayı)
Kuzum'un da Ulusalcılığından yola çıkarak üstüme vazife aldım.
İhvan kafası ideolojisiyle, ısrarla ve inatla Esat düşmanlığına devam eden AKP nedeniyle, bu ülkenin ne sorunları düzeltilebilir ne stratejik ortak gördüğümüz Rusya, İran ve Çin'e güven verebilir ne de biz ya da bölgemiz gün yüzü görebiliriz.
En önemlisi de; Esad düşmanlığı ile Amerika'nın ekmeğine yağ sürülerek Akdeniz'in kuşatılmasına da bilinçsizce katkı sağlanmaktadır...(Petrol ve doğalgaz havzaları nedeniyle Amerika,İsrail,Kıbrıs Rum,Yunanistan,Mısır'ın da içinde olduğu konsorsiyum ve de yaptıkları ortak askeri tatbikatlar hem bizi kuşatma harekatlarının başlangıcı hem de münhasır ekonomik bölgemizden soyutlama girişimleridir.)
Gelişen ve ilerleyen bu durum ile kaçınılmaz bölgesel belki de Dünya savaşına yol açabilecek girişimi de stratejik ortaklarımıza güven verip yanımıza çekerek çaydırıcılıkla önlemekten başka çaremiz yok.
Yaklaşan yerel seçimlerden dolayı Kürtçü,Amerikancı politikaları ile CHP'yi ele geçiren YENİCHP'leri, eski sahiplerine teslim edebilmek için;
Yetişebilseydi, YEREL YÖNETİMLER YASASI bu seçimler öncesi düzenlenip son defa sandığa gidecektik...Belediye Başkanlığı'nın görevi Vali tarafından yapılacak...(Aslında bir bakıma da doğru...Belediyeyi neden devlet değil de partiler yönetir...?)
YENİCHP'nin başına ve tüm kadrolarına çöreklenenlerden kurtulmanın ve de koca 5 yıl, bu çok önemli süreçte Akp hükümetinin de dikkatini önümüzde ki tehlikeye idrak edebilmesini sağlamak amacının tek yolunun, bu seçimlerde CHP 'ye verilen oyların, CHP yönetimi tarafından günü geldiğinde tıpış tıpış Ekmelettin'e vereceksiniz ya da bir oy CHP'ye bir oy HDP'ye yerine, biz halk olarak baraj maraj bahane edilmeden, bu dönem için nasılsa bu bir yerel seçim deyip VATAN PARTİSİN'nin varlığına dikkat çekilmesinin gerekliliğinin önemini vurgulamak istiyorum.
On yıllık gözlemimdir;
Ergenekon sürecinden bu güne olan gözlemimde, Doğu Perinçek'in vatanseverliğine yapılan saldırıların ve karalamalarının altında Amerika bağlantılı olan PKK ve Fetöcülerin sızdıkları partilerden, basından ve STK'lardan yapılmaktadır.
Kuzumun borsa ile ilgili olduğu ama bir o kadar da a-politik olmayan bu topiğini, gelecek açısından önemli gördüğümden yazmak istedim...Bu nedenle gelebilecek düşünce ya da eleştirilerinizi topiği de kirletmemek adına özelime atıp sizlere derleyip cevaplayabilir ya da kuzum nasıl uygun görürse öyle de devam edebilir ya da konuyu da kapatabiliriz...Svg.
Yorum
-
Kuzu başkan merkez faiz artırmazsa dolar 7 tl yönelir o zaman endeks ve garanti zaten %10 ucuzlamazmı birde böyle düşünmeli ben dibi gördüğümüzü düşünüyorum dövizin yükselmesi zaten endeksi ve hisseleri ucuz latıyor. Yabancı yüksek kurdan satıp çıkamıyor, yüksek kur kelepir konumdaki hisseler içinde avantaj gibi duruyor bilakis biriktirmek bence 1 yıl sonrası için mantıklı geliyor.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosgeldiniz usaglar.....
KENE ile mala girişte....TEPKİ ilk kademe mal geldikten sonra baslamıssa....bu faketir....bu mal geri itelenir....nerede tepki boyu yüzde 15 de....5.55 den yuzde 15 çıkış....6.38 dir ve mal burada geri kakalanır....dolar bazlıda ise şuan 0.77 den 0.96 ya geldi....yüzde 25 çıkış yaptı....12 eylül dedim eylem zamanı....hem malı dehliyecem hemde short acacam...hedgeshort öldiiiii.....

Yorum
-
Değerli dostlar,
sn kuzu'nun isteği doğrultusunda bu başlık ya da kendi belirleyeceği ayrı bir başlık adı altında "Kuzu Özel" ana başlığımız altında sadece özel grup üyeleri tarafından okunabilecektir. Sn.kuzu bizim baştacımız. Onun değerini ve kıymetini bilenler okumalı fikrine sonuna kadar katılıyorum. Eski grup üyeleri yeniden üyelik isteğinde bulunmasınlar çünkü üyelikleri aktif durumdadır.Gruba yeni üye olmak isteyenler özel mesajla bana ulaşabilir.Yeni üye olanlar sn. kuzu'nun kurallarına uymak zorundadır.Aksi taktirde forum üyelikleri de sonlandırılacaktır.
Diğer bir husus, foruma üye olup yazamayan üyeler , e-mail aktivasyonunu yapmadıkları için yazamıyorlar.E-maillerini kontrol etsinler.
Tüm üyelerimize iyi günler ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.
Yorum
-
Hah ömrüne kesene bereket kuzu hocam. Hedge diyince piyasanın iyileşme ihtimali varmış gibi oluyor ama dehleyecem diyince daha iyi anladım..sağol varol.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosgeldiniz usaglar.....

Yorum
-
şirketleri KATAGORİZE edin.....soru su....FAİZDE Kİ ARTIŞ İLK KİMİ FURUR.....BANKALARI BİTTABİ....
BANKALAR KİMİ FURUR....YANDASLARI BİTTABİİİİ...krediler onlarda....
onuncünde....faizi artırmak zülümdür....ama anlının terini silip tassaruf yapan insanların bankalara kodugu parayı YANDASA beleşe verip....tasarruf yapan insanı soymak...İSLAMDIR.İŞTE SIRF BU NEDENLE....GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR OLACAKTIR.
neden bankaları furur....
1...bu kerizzler tl de sabit faizle....evlere otomobillere vesaire kredi verdiler....onların dönüşü yıllara yayılı....banka benim ona koyacagım mevduata....yüksek faiz verecek....ve yıllara yayılı eski kredilerini zararla FİNANSA EDECEKTİR.....
2....turk özel sektör dolar borcunda.....en büyük borclu bankalardır....2019 temmuzuna kadar....bu bankaların dış borc vadeleri doluyor bu borc 148 milyar dolar(kaynak JPMORGAN parayı verenlerin bası)....bu pankalar tl kazanıyor....dolar degil...bu borcu 7 ila 10 dolar-tl ile ödeyecekler.....FECİİİ ZARAR....
BANKA ENDEKSİMİZ.....194 000 TL ENDEKSTEN....92 000 TL ENDEKSE DÜŞTÜ....burada mal aldım ilk kademe....şimdi satacagım yarından baslıyorum satısa....merkezden sonra....81 000 endekse düşecek....garan grafımda 4.70....bu benim ikinci kademe mal alma yerimdir....BURADAN 129 000 ENDEKSE ÇIKACAK....sıkı durun....oradanda 60 000 endekse düşecek....neyi anlatıyorum....USULET VE SUHULETİ....60 000 ENDEKS 2019 HAZİRAN...
KAPİTALİST MODE KAPİTAL AKUMULASYON PROSESİ GEREGİ.....göklerden gelen bir karar olacak....AKP diye bir parti kalmıyacak....haziran 2019....halk gönderecek....tarihin sahifelerinde olacak ANAP VE ÖZAL gibi....

çünkiiiiii...
HÜKÜM ALLAHINDIR.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BUNA ENGEL OLMAK ÜÇÜN.....çok yazı yazdım....çok didindim....çok kredi actım bu hükümete....HEYHATTTT YANILMIŞIM....
bu hükümet....finansal piyasalardaki adı....HARD LANDİNG olanı seçti.....hem geopoliticte....hem economi politicte....
bunun sonucları sudur....hepimiz kaybedecegiz....kurunun yanında yasta yanacak....rebbim yasıda sustugu üçün yakacak.
turk TV lere....cervantes in DON KİŞOT LARI doluşmuş....hayali YEL DEGİRMENLERİ ile savasıyorlar....
hergün....yeni ve olmuyan birini düşman ilan eden bu DONKİŞOTLAR....ülkeyi batırıyorlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum