önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • dayan
    Aktif
    • 05 Ağustos 2011
    • 382

Hale Hanım ara sıra senet analizi de yaparsanız çok memnun kalırız....Misal Kordsa ile başlayabilirsiniz.(Twitter takipçiniz Sadece İğne Oyası)

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

kuzu 2012 de yazdı.KRİZİN olacagını anlatırken.

turkish republic faiz....Itr=Rtr+Ptr...

amerika.....................Ius=Rus+Pus...

avrupa......................Ieo=Rtr+Peo...

küresel ekonomide,reel faiz artık tek basına turkiye ekonomik verileri kullanılarak hesaplanamaz.KEMAL DERVİŞ le bu yıkıldı,hesabı bu üç förmülü birlikte kullanarak yapacaksın.REZERV paralara göre TURKISH LİRA hesaplanır dedi.

ve ekledi.....REEL KUR=1.70 *Pf/P/...o zaman kur 1.70 di...reel kuru hesapladı...1.70 carpı2.8 eşittir 4.76 demişti.

dersi anlatırken bu forumda.TURKİYENİN HEMEN FAİZLERİ ARTIRMASI LAZIM DEMİŞTİ....2012 DE.

Yorum

• akıncı
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2018
        • 616

bu formullerine gore,

turkısh republic faizi yuzde 18 e cekti...

amerika yuzde 1.75-2 bandına...

sıra avrupada,oda degiştirdi mi,

turkiyede YENİ NORMAL yukarı ötelenir.

Yorum

• dayan
          Aktif
          • 05 Ağustos 2011
          • 382

ZAMANE GENÇLERİ İŞTE!����

İyi bayramlar efendim..Çocuklara bayram harçlığı vermeyi unutmayalım.

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

buldum nihayet,

para arzındaki artısın faize etkisini anlatırken bu grafı komustu,

overcredit le turkiyenin yaptıgı parasal genişleme,FAİZLE DENGELENMELİDİR.

YOKSA bu....liqidite tuzagına gider,KUR FIRLAR demişti.

grafta para arzı faiz ilişkisini irdelemiş,tedbir alınmazsa kur fırlar demişti.

ve FIRLADI,CUNKİ TEDBİR ALINMADI.

Yorum

• labtek
              Tecrübeli
              • 11 Ekim 2009
              • 505

Basta kuzu olmak üzere, bütün key borsadaki dostlara ve yakinlarina iyi bayramlar...
              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• aliak
                Katılımcı
                • 18 Eylül 2013
                • 70

parite giderse yine 1.1511'e
                eğer
                dolar da 4.88 yine derse
                boşa gitti gülüm 425 puan faiz.

bu döviz dengesi ve psikoloji devam ettiği sürece bistin gözü yerde.

abd borsaları yukarılarda iken böyle.
                eğer abd borsaları da tekrar bir düşüş yaşarsa biz dolar bazında 16.000'leri rahat görebiliriz mi ?

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Asena Türk mitolojisinde önemli bir rol oynayan efsanevi bir dişi kurtdur. Eski Türklerin en mühim hükümdarlarının mensub olduğu Aşina, Zena, Asen veya Şunnu adı verilen sülale, efsaneye göre bu dişi kurt'dan türemiştir.

Efsanenin, buluntulara göre en eski şekli Antik Çin kaynaklarından,Türk halkının türeyişini anlatan Asena efsanesinin farklı şekillerine rastlanılır.Ülkemizde Ülkücü kızlara Asena, Türkçü kızlara Konçuy denir.

Sevgili Kuzu, siz benim 15 yıldır gördüğüm en özel insansınız.Gizli gizli sinsi sinsi Asena misali izlerim sizi uzun yıllardır.Siz burada yazarken bana sadece okumak düşer.Nacizane gördüklerimi zaman zaman paylaşırım elbet.Bir gün yolunuz İzmir'e düşerse sizinle Rakı içmek yani iraki benim için şereftir.

Piyasalara gelince dolar bazında Kemal Derviş desteğindeyiz bu saat itibari ile.Kırar mı sanmam ama ihlaller gelecek.Korku salıyorlar.Aslında en büyük korkuyu kendileri yaşıyorlar.Çünkü seçim sonu bir kısım yabancı hükümetin görev devrine yanaşmayacağını düşünüyor ve/veya muhalefetin hile yapıldığı iddiası ile geniş kitleler ile sokaklara döküleceğine inanıyor.Bunun düşüncesi ihtimali bile Kemal Derviş desteğinin ihlalini getirir.Size aynen katılıyorum.İhlal edilmeli.

Sevgilerimle.
                  vawww....dişi kurdum....ASENAM....kızıl kurdun kuzu yollarını bekledi....

hosgelmissin....sefalar getirmissin....TÜRKÜN YİGİT ANASI....dogurdukların sil bastan tarihi yazdılar....GÖK TANRIYA TAPTILAR...atlarına bindiler....dörtnala avrupaya girdiler....ROMAYI DEVİRDİLER....samanist oldular....adlarını MOGOL koydular...ÇİNE YÜRÜDÜLER bir ucan öbür uca çini zaptettiler....tam japonlara giriyordularki...GÖK TANRI TAYFUNU ile durdurdu....yılmadılar...batıya yeridiler...MÜSLÜMAN OLDULAR....olur olmaz tüm arabtopraqlarını işgal edip....BEY OLDULAR...HALİFE OLDULAR...CONSTANTİNOPOLİSİ alıp dogu romayıda yıktılar....öldüler...öldürdüler...KÜLLERİNDEN YENİDEN DOGDULAR....dogurdukların DİŞİ KURDUM.

DOGURDUKLARIN....çılgındılar....bi avuç TURK general....dogurdugun MUSTAFA KEMAL le...bütün bi dünyaya karsı durdular...furdular furdular furdular...CUMHURİYETLE yeniden dogdular...aldılar önlerine SUNNİ hurafeyi....turkü geri bırakan safsatayı....yırttılar yırttılar yırttılar...ÇÖPE ATTILAR.

dogurdukların....artıkı silahın BİLGİ oldugunu ögrendiler....ATLARINA BİNDİLER....GÖSTERDİGİN BİLGİ HEDEFİNE DÖRT NALA YÜRÜDÜLER...

çünkiii....

biliyorlardiki....onları sen....dişi kurd asena DOGURDU....

ÇÜNKİİİİİ.....

biliyorladıki....

TARİH TURKE GEBEDİR.....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

GÜZEL KARDEŞLERİM....

her bayramda yüce rebbim bana önemli bi hediye verir....bu bayramda ise...HALE TURK u verdi....

bu vesile ile hepinizin bayramını kutlar....ailenizle...çoluk çoçuk birlikte...kin ve nefreti kovup...SEVGİ VE HUZURUN içinde olmanızı dilerim....herseyi çocuklardan ve heyvanlardan ögrenin....iki çoçuk...feci kavga ederler...üç gün sonra ise bi bakarsın ki birlikte oynuyorlar....budur ESAS hayat....ögretilmiş hayat bi rezalettir.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• oxford
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2013
                      • 467

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      GÜZEL KARDEŞLERİM....

her bayramda yüce rebbim bana önemli bi hediye verir....bu bayramda ise...HALE TURK u verdi....

bu vesile ile hepinizin bayramını kutlar....ailenizle...çoluk çoçuk birlikte...kin ve nefreti kovup...SEVGİ VE HUZURUN içinde olmanızı dilerim....herseyi çocuklardan ve heyvanlardan ögrenin....iki çoçuk...feci kavga ederler...üç gün sonra ise bi bakarsın ki birlikte oynuyorlar....budur ESAS hayat....ögretilmiş hayat bi rezalettir.
                      İyi bayramlar selam ve hurmetle

Yorum

• mayki05
                        Katılımcı
                        • 14 Mayıs 2008
                        • 92

İyi bayramlar ahali

Yorum

• sea48
                          Katılımcı
                          • 08 Mart 2016
                          • 137

Iyi bayramlar sn Kuzu
                          YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                          Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• şemsi
                            Katılımcı
                            • 10 Haziran 2009
                            • 107

Hepimize iyi bayramlar olsun

Yorum

• hurolg
                              Aktif
                              • 09 Mart 2016
                              • 320

Spotta ve viopta başlangıç portföyümü son 4 yıl içinde tam 10 katına yakın erittim ve bittim maalesef... Ancak şunu da biliyorum ki, burada kaybedilen ancak yine buradan kazanılabilir....Yılmadan daha az hata yapmaya çalışarak devam diyorum...A.K. partisi giderse topluca kurtulacağımız ve müthiş rallilerle üstad kuzu'nun topik başlığımızda da belirtmiş olduğu 300 binlere gideceğimize olan inancımla herkese iyi bayramlar diliyorum....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sahan88
                                Aktif
                                • 26 Şubat 2012
                                • 253

vay arkadas,
                                once kuzu vardı,
                                simdi filmin son 20 dakkadinda ortaya cikan kurt kız asena,
                                memleket te forum da fantastik film setine dondu,
                                benim bunye bukadar heyecani kaldiramayacak guzubaba,
                                buyuk degisim yolda sanirim,
                                hakkimizda hayirlisi,
                                bu vesileyle hepinize mutlu ve saglikli bayramlar dilerim
                                yusuf yusuf yusuf...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information