akıncı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Muhteşem olur,akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu izin verirse yayınlarım,
hepsini kategorize ettim,bir yılımı aldı.
misal FAİZLE ilgililer,
bende 8 kuralı var.
temel analiz-faiz ilişkisi,
3 kuralı var...
böyle hepsini süzdüm.KİTAP YAPACAGIM,
o yapmaz.
Biz kuzu hocamı o kadar eski tanıyacak kadar şanslı olmadık. Ve dersleri kaçırdık
Kuzu hocam izin ver de bizi mahrum etme bu tecrübe ve bilgiden.
Tabii en iyisini sen bilirsin.
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
Devam tabi ki pirim. Bir kişi gelip burda "kuzu artık yeter, biraz yazma artık" derse var ya... onun burda kuklasını yakarız. Hehehekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık sadece FURUSMALARIMI yazarım....fazla bilgi vermem....
aslında onlarıda yazmamalıyım...TIR yüklüyorum....bu bi cok insanı rahatsız ediyor....DÜŞMAN SAHİBİ OLUYORUM...
Bİ süre yazmamam....MAKUL VE MANTIKLIDIR....sizce nasıldır...usaglar....0.618
Yorum
-
Elinize sağlık, halka büyük hizmet olur...akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu izin verirse yayınlarım,
hepsini kategorize ettim,bir yılımı aldı.
misal FAİZLE ilgililer,
bende 8 kuralı var.
temel analiz-faiz ilişkisi,
3 kuralı var...
böyle hepsini süzdüm.KİTAP YAPACAGIM,
o yapmaz.0.618
Yorum
-
Hale sen misin yoğsam??akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacimsel genişleme ve daralma,
18 kuralı var.
kuzu furgunlarını bunu kullanarak yapıyor.
Yorum
-
argadas özelim kilitlenmiş....dolu....
KUZU SEÇİM RALLİSİ OLMAZMI.....
olmaz olurmu olum....her seçimde ralli vardır....bundada olacak....emmme ne lazım....ralli yaptıgında üstüne mal gelmeyecegi yere iner oradan ralliye baslar....VERDİM YA ORAYI ULA.....
87 000 E İNECEK HAFTAYA....ÖBÜR HAFTA İSE SEÇİM HAFTASI RALLİYE BASLIYACAK...şimdiki 98 000 e gelecek...ve seçime girecek dedim ya....aylar önce....6 ay önce....geride grafım....
şöyle bişey olacak diye umuyorum....87 000 ye in...ralliyle 98 000 e gel secime gir....bak kimseye zırnık kar yok...maldakilere yani...bize ise TIRLAR HAZIR....piramitleyin dedim ya....
how do you print screen
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu grafı 122 000 endekste KENE shortlarken vermiştim....ADI MALİYET TARAMASI....bu topicte aralık 2017 de yazılarımı tarayın bu graflarım orada....masallah skender birbölübir uyguladı....kaldı 87 000 e iniş....98 000 e çıkış.
az kaldı....122 000 den basladık....üzdük üzdük grafimin kuyruguna geldik....bu bir KUZU SİMULASYONUDUR...122 000 de astım....94 000 e kadar tuttu...kaldı 87 000....ve oradan ralli....10 000 puvan....ve 98 000 seçim diyorum....6 aydır diyorum....şimdi degil...tutmazsa ya...onu bilemem.

not....burada MALİYET MERKEZİ....106 000 DİR....oradn 122 000 e gidiş...fare deliginin agzına beyaz peynir koymaktır...bu 122 000 fareler üçün beyaz peynirdir....106 000 altında heryeden MAL KAPSINLAR diye 122 000 gösterildi...MALI O BÖLGEDEDE VERDİ...emmmeeee ESAS MAL 106 000 ALTINDA VERİLİR....tüm fareler meydandadır...BEYAZ PEYNİR ÜÇÜN 122 000 HAYALİ....AVCI AVINI BELE YAKALAR....onun ACGÖZLÜLÜGÜ....ZAYIFLIGIDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
KUZU borsacı değilsin büyük borsacısın..
"olmaz olurmu olum....her seçimde ralli vardır....bundada olacak....emmme ne lazım....ralli yaptıgında üstüne mal gelmeyecegi yere iner oradan ralliye baslar....VERDİM YA ORAYI ULA....."
Şu cümle işte teknik analiz dir..
Teknik analiz basit çizgi çekmece değildir..
Kim nereden maliyetlenmişdir..
Bunu göremezsen TA çizgilerin yanlış olur ve çalışmaz.
Yıllar önce tahta yapan bir abim ile konuşurken bir hisse için ..neden 1.15 1.35 arasında gidip geliyor dedim..
KY nin ortalama maliyeti 1.35 ve üstü de ondan dedi..
Üstüne çıktığı anda mal gelmeye başlar kafasına ...
Yorum
-
1.35 in üzerine çıkıldığında 2 ihtimal vardır o zaman..
Ya tahta yapıcı bu gerçeği bilmiyordur acemidir..yada daha büyük ihtimal bu tahtanın adamı değildir..
Kafasına malı yer döner gerisin geri basar KAÇAR..
Yada KY ye sattığının çok üstünde bi fiyattan yeniden satacaktır..
Maliyet gözetmez ...
Yorum
-
Halk bankasina olasi ceza henüz yok...e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyide seçime 9 iş günü kaldı ne ara 87 e indirip 98 yapacak bunlar kötü haber geldi zaten not indirimi burdan alınmazda nerden alınır.106 yapmasınlar sonra o kadar korku salmışken..Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum

Yorum