önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • winvob
    Katılımcı
    • 03 Mart 2009
    • 109

Kuzum, seçim ve endeksle ilgili senaryom var...müsade var mı)?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzum, seçim ve endeksle ilgili senaryom var...müsade var mı)?
      bu topicte herkes istedigini yazar....hiçbir sınırlama olamaz....yoktur...GO AHEAD...bitanem....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• winvob
        Katılımcı
        • 03 Mart 2009
        • 109

Kuzum bu senaryoya ne dersin?

Seçimin ilk turu ne olur? Meclis ne olur? 2.tur ne olur?Bahçeli ne der?Sonrası ne olur?
        Seçime kadar 100.000 civarı olan endeks sonrası.

Seçimin ilk turu:
        Cumhurbaşkanı ilk turda seçilemez.

Yapılan ilk oylamada da gerekli Meclis çoğunluğunu Cumhur ittifakı alamaz.
        Endeks 90.000 lere doğru süzülüp 2.turu bekler.

2.tur sonrası Erdoğan Cumhurbaşkanı ve bu durumda iki başlılık ve endeks 70.000 ler.

Bir sene içinde de, sevgili kaos çözücümüz Bahçeli'mizden yine meşhur çıkışlarından birini görüp seçime gitmemiz ve bu defa Türkiye'nin akıl tutulmuşluğunu da üstünden atarak ;

''GERÇEK MİLLİYETÇİ ((Halkçı,Devrimci,Milliyetçi,Laik vs. (şimdinin çakmaları gibi olmayan,ne idüğü belirsiz ''Millet İttifakından'' başka), kısaca ATATÜRK'çü'' yeni bir ittifakın oluşumu ile üretim ekonomisinin de temellerinin atılıp, Suriye,Irak,İran,Rusya hatta Çin ile (çünkü Çin,Türkiye'yi güvenebileceği bir T.C. Hükemeti olduğu taktirde bir yol bir kuşak projesinden dolayı üretim üssü olarak,reel ekonomik partner olarak görmek istediğinden) birlikte olup, gerçek bağımsız Türkiye'nin temellerinin atılması ile endeksin roketliyerek çıkışa başlaması.

Bunlar benim senaryo dışında ayrıca temennilerim...Başka da çıkış yolu görememekteyim.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          argadas özelim kilitlenmiş....dolu....

KUZU SEÇİM RALLİSİ OLMAZMI.....

olmaz olurmu olum....her seçimde ralli vardır....bundada olacak....emmme ne lazım....ralli yaptıgında üstüne mal gelmeyecegi yere iner oradan ralliye baslar....VERDİM YA ORAYI ULA.....

87 000 E İNECEK HAFTAYA....ÖBÜR HAFTA İSE SEÇİM HAFTASI RALLİYE BASLIYACAK...şimdiki 98 000 e gelecek...ve seçime girecek dedim ya....aylar önce....6 ay önce....geride grafım....

şöyle bişey olacak diye umuyorum....87 000 ye in...ralliyle 98 000 e gel secime gir....bak kimseye zırnık kar yok...maldakilere yani...bize ise TIRLAR HAZIR....piramitleyin dedim ya....

how do you print screen

ne diirr....BU HAFTA CÖKECEGİZ Dİİİ....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1921

öhöömm...

Yorum

• phaon
              Aktif
              • 13 Şubat 2016
              • 200

Ben tüm stratejimi RTE’nin seçimi alacağı üzerine kurguluyorum. Öyle veya böyle, birinci veya ikinci tur. Aksini iddia eden bence dikkatini yeterince verememiştir. Meclisteki durum tamamen HDP’ye bağlı olacak, onlar giremezse zaten konuşacak birşey yok, Cumhur ittifakı açık ara birinci parti olur. Bu kadar yapılan mitingler vs hepsi hikaye olur. Eğer HDP girerse ve denge farklı olursa reis tekrar seçim isteyebilir, bunu bazı kurmaylar paragraf aralarında zaten belirtiyorlar. Bence bu en mümkün senaryo...
              0.618

Yorum

• Titrettin
                Aktif
                • 20 Aralık 2016
                • 318

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Ben tüm stratejimi RTE’nin seçimi alacağı üzerine kurguluyorum. Öyle veya böyle, birinci veya ikinci tur. Aksini iddia eden bence dikkatini yeterince verememiştir. Meclisteki durum tamamen HDP’ye bağlı olacak, onlar giremezse zaten konuşacak birşey yok, Cumhur ittifakı açık ara birinci parti olur. Bu kadar yapılan mitingler vs hepsi hikaye olur. Eğer HDP girerse ve denge farklı olursa reis tekrar seçim isteyebilir, bunu bazı kurmaylar paragraf aralarında zaten belirtiyorlar. Bence bu en mümkün senaryo...
                Cumhurbaşkanı anayasaya göre iki defa seçilebilir. bu ikincisi...

Yorum

• asi
                  Aktif
                  • 05 Temmuz 2009
                  • 270

Kuzu bu boru deel böyük adamsın kuzu elini öpmeleri lazım

Yorum

• phaon
                    Aktif
                    • 13 Şubat 2016
                    • 200

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Cumhurbaşkanı anayasaya göre iki defa seçilebilir. bu ikincisi...
                    Bundan haberim yoktu, bu durumda iyice arap saçı olur...
                    0.618

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

Bu sefer ikili dibi de yapti bist artik secim rallisi baslasin.

Yorum

• muratti
                        Aktif
                        • 09 Eylül 2007
                        • 266

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bu sefer ikili dibi de yapti bist artik secim rallisi baslasin.
                        Kuzu 87 dediyse beklerim ben 2-3 gün daha

Yorum

• e.yegen
                          Tecrübeli
                          • 05 Mart 2009
                          • 530

Once 106 bin sonra tekrar 90 bin ordan yukari yeni zirvelere abarttilar dususu bedava yabanci icin hisseler orta vade ytd

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

87gelmeden 94 den başladı bence ralliye
                            117 yapıştık
                            guzum gel bi daha bak ralli delse inelim

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

gördünüzmü ne ettim.....

usaglar hep bi agızdan.....heee gördük....RALLY ettin....

ben size ne dedim....ben her seçimde RALLY ederim....

usagların akıllı olanları soruyor.....niye oldugumuz yerden 3000 puvan assagı inip oradan RALLY edip oldugumuz yere geliyorsun...

usagların eyice profesyonel olanları soruyor....heee elinde satış ORDİNOLARI var...onları görünce 93 000 e inip...onları orada alıp....RALLY EDİP bize kakalamak istiyorsun....

cugap....nankörsünüz....ben sizi düşünüyorum....SİZİN ÜÇÜN RALLY EDİYORUM....inanmıyorsunuz....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

sonra kuzu gelip soruyor....rally mi ettin ula....

oda diirrki kuzuya....görmüyormusun....körmüsün.....

kuzuda diyorki....hasssstir ulen....bu ölü KEDİ zıplaması....2013 tepesine degdin zıpladın....ilk destek....bak grafa ne yaptın...

uzaktan bakış....elips 2013 tepesi....degdi zıpladı....87 000 ise sagında....

free image uploader

önemli not....BU RALLY FİLAN DEGİL....TEKNİK bı zıplama....kimsye kar vermiyorki...iniyor 3000....çıkıyor 3000.

teknik olarak....87 000 e inmeden rally filan yapamaz....buna satıcılar izin vermiyor....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information