Kuzu emmi büyük adamsın vesselam
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
KERİMMMMMMM yanastırdın nı TIRI.....hedefe geldik....şımarmak yok yawrim....93 000 dedik....93 300 de....YÜKLE YAWRİM AGIR AGIR...tetile gidecegim yarın....
dünki verdigim ikili dip....buraya PANİCLE İNDİ....DOLDUR KERİMMM....PRAMİTLER...KONİLER HERSEY....YÜKLE VE TÜY....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NASILDIM USAGLAR.....DELİANLILAR HARMAN OLDU.....delianlı kuzu....biçti kefereyi....ha ha ha
yazın bakem....nasıldım ula....yazmam haaa.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yarın....95 000 cıkacak....yeniden cakacagım.....
tepki koyacak....benim gibi DİNAZORLARIN çakışa geldigini gördü....parayı aldık cıldırdı kerizzz ha ha ha
bak tepki koyuyor....93 800 de....
kiminle BESTAS OYNUYORSUN olumm....karsında kuzu var.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Mikemmelllllll...LORD OF THE VIOB...Hehehe.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNASILDIM USAGLAR.....DELİANLILAR HARMAN OLDU.....delianlı kuzu....biçti kefereyi....ha ha ha
yazın bakem....nasıldım ula....yazmam haaa.....
Yorum
-
winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMikemmelllllll...LORD OF THE VIOB...Hehehe.
güzeldi bitanem....
9 temmuz....cumbaba mecliste....program...hökümet felan filan...FUR-KAC piyasası....şimdi ve 9 temmuz arası....
tahmini GRAFIM asagıda.....
screengrab
GARANOVİÇ....NE Dİİİİİ.....FECİİİ GECİRDİM Dİİİ....ha ha ha....ecelem var...İSPANYA da bana gecirecek diiii.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak ne ile oynuyorum....BİLGİ İLE.....bak beni yenebiliyormu....YENEMEZ....ONU OYARIM....ONUN BİLDİGİ KADAR...BENİM İÇTIKLARIM VAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Cesaretin ve bilgeligin heykelini dikseler senin kalibini dokerlerdi baskankuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHADİ LEM YAZIN....nasıldım....
Yorum
-
güzeldi bitanem....işte benim ücretim bunnar...HALKIMIN SEVGİSİ....ÜCRETİM BU.......SEVGİ.....swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCesaretin ve bilgeligin heykelini dikseler senin kalibini dokerlerdi baskanYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu piyasa senin gibi furuşan görmedi, akıncılar olarak arkandayız kuzu dayıswayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCesaretin ve bilgeligin heykelini dikseler senin kalibini dokerlerdi baskan
Yorum
-
HEP BERABER....ben kazandım mı....HALKIMDA KAZANSIN İSTİYORUM....kıskanclık yapmıyorum....herbilgiyi yazıyorum....herkesin korku içinde oldugu günnerde....KORKMUYORUM....bunnarı yazarsam yarın terste kalır utanırım demiyorum....GEL LEM MAMINA CAKTIGIM DİYORUM....DÜN GECEKİ YAZDIKLARIM BUNLARDI.....karanlık ve korkuya gömülmüş halkıma....sakın malı teslim etmeyin....bunun mamına koyacagız....dedim....VE KODUK.delix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterharikaydın.böyle güzel günlerin devamını dilerim kuzu baba.
ŞİMDİ....gebe....1000 atlı birden koduk....çok çocugu olacak bunun....hepsiii ***çççç....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HEP BERABER....ben kazandım mı....HALKIMDA KAZANSIN İSTİYORUM....kıskanclık yapmıyorum....herbilgiyi yazıyorum....herkesin korku içinde oldugu günnerde....KORKMUYORUM....bunnarı yazarsam yarın terste kalır utanırım demiyorum....GEL LEM MAMINA CAKTIGIM DİYORUM....DÜN GECEKİ YAZDIKLARIM BUNLARDI.....karanlık ve korkuya gömülmüş halkıma....sakın malı teslim etmeyin....bunun mamına koyacagız....dedim....VE KODUK.delix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterharikaydın.böyle güzel günlerin devamını dilerim kuzu baba.
ŞİMDİ....gebe....1000 atlı birden koduk....çok çocugu olacak bunun....hepsiii ***çççç....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum