önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
kuZu başkan yine takdir ettim seni bildin namissiz şapka çikartiyorume.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercanın sagolsun. önce eksi acılır belli olmaz millet mala atlamış her türlü ralli bekliyorlar biz sürünün tersine işlem yaptık ağlayan oynamasın ben sermayenin 1/40 nı bastım.kısmet bu işler.düşüş için marj hazır 96 dan 92 bine.
Yorum
-
kuzu bu boru deele.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuZu başkan yine takdir ettim seni bildin namissiz şapka çikartiyorum
Yorum
-
PİRAMİTLEDİNİZMİ ULEN......hiçbir rüzgar...bilgiyi DEVİREMEZ.....
KUZU BU.....boru deellll.....paralar üstüme üstüme gelior....altlarında ezilirim diye korkiram....ha ha ha
kuzu kuralı....uzun vadeli düşüş yapmış bi piyasa İKİLİ DİP YAPMADAN HİÇBİRYERE GİDEMEZ....
İKİLİ DİP....grafta....dün gece yazdım ve buna oynadım....direkt 99 000 acması...direkt düşecegim demektir...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Siz çok özel bir adamsınız...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPİRAMİTLEDİNİZMİ ULEN......hiçbir rüzgar...bilgiyi DEVİREMEZ.....
KUZU BU.....boru deellll.....paralar üstüme üstüme gelior....altlarında ezilirim diye korkiram....ha ha ha
kuzu kuralı....uzun vadeli düşüş yapmış bi piyasa İKİLİ DİP YAPMADAN HİÇBİRYERE GİDEMEZ....
İKİLİ DİP....grafta....dün gece yazdım ve buna oynadım....direkt 99 000 acması...direkt düşecegim demektir...

Yorum
-
sende....sende cok özelsin....türkün yigit kızı....DİŞİ KURDUM....kalbimiz sevgi dolu...sensiz bu dunya cekilmez...iyiki varsın.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz çok özel bir adamsınız...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Platodata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu ikili dip diyorsun ama grafikte çizdiğin ok ikili dibe denk gelmiyor.
GRAF YÖNÜ GÖSTERİYOR...93 000 de TIR yüklüyecegiz dedim....
hadise sudur....platodata....
piyasa yeni hükümete mesajlarını verecek....veriyor...YENİÇERİ OCAGIDIR PİYASA....hemişko diyor....kafana göre takılamazsın....BİLGİYİ ESAS ALMAZSAN....seni oyarım diyecek....yeni hükümet....TEMAM HEMSERHİM DERSE...hedef feyza olur....yoooo....ben kafama göre takılırım derse....82 000 aha orada....ne dedim....SEÇİLEN KİM OLURSA....İŞİ COK ZOR....neden....DENİZ BİTTİ....PARA YOK...DÖVİZ YANİ.
BEYNİN....
gerceklere takılı....o gerceklere göre adım atılıyor mu....atılmıyor mu....bunu izliyip...FURUSMA DÜZENİNİ OLUŞTURUCAN....biz akıncıyız...bakarız TALAN NEREDE varsa....atlarımızı oraya süreriz....HERSEY HERAN DEGİŞİR....furusmada takılıp kalmak yoktur...dalgalar....dalgalar....dalgalardır....AT LARIMIZ.
SEÇİM BİTTİ....
SONUC TEK CÜMLE İLE SU....ARTIK TAYYİP BEY TEK BASINA İKTİDAR DEGİL....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
boby de ne demişim....122 000 yukarıda....111 000 asagıda....tarıyacak....121380 acarak....shortları komple biçti...biz hariç...111 000 lere inerek....haziran vadeyi kapıyacak...çünkii...121 de shortları biçti...herkes longa geçti...KENDİSİ MECBUREN SHORTA GECTİ....KONTRATLAR KARSILIKLI CÜNKİİİ....111 000 E İNİP....elindeki shortlarıda karla kapıyacak....MASA TEMİZ OLACAK....bizim masamızda temiz olacak....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteree eeeeee...GENE KONDU DURNALAR....
1....CUMBABA YOK....MECLİS MİLLET....
2....CUMBABA TAYYİP...MECLİS MİLLET....
3....CUMBABA TAYYİP....MECLİS CUMHUR....
EFENDİM....borsa direkt....yüzde 5 artı....veya yuzde 5 eksi acılır....yani BOBY....YA 111 000 YADA 122 000 ACILIR....
BEN SHORTLARIM DEDİM....bu bir kumar aynı ...at yarıslarına oynamak gibi....PAZARTESİ YA ALIRSIN YADA VERİRSİN....aslında kendi iddiama oynadım....REFERANDUMDA DEMİŞTİM Kİ....bu cumbaba sistemi tayyip beyin sonunu getirir...YANİ KENDİME OYNUYORUM ASLINDA.
117 000 MERKEZ....111 VEYA 122 BİN PAZARTESİ....
çünkiiii....
biz SKENDER den daha zekiyiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu emmi,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboby de ne demişim....122 000 yukarıda....111 000 asagıda....tarıyacak....121380 acarak....shortları komple biçti...biz hariç...111 000 lere inerek....haziran vadeyi kapıyacak...çünkii...121 de shortları biçti...herkes longa geçti...KENDİSİ MECBUREN SHORTA GECTİ....KONTRATLAR KARSILIKLI CÜNKİİİ....111 000 E İNİP....elindeki shortlarıda karla kapıyacak....MASA TEMİZ OLACAK....bizim masamızda temiz olacak....
çünkiiii....
biz SKENDER den daha zekiyiz....
Shortları yarın öğlene kadar mcalla sokmadan nasıl doğramış oluyor? Şu an, cuma short açan bile karda.. he, açılışta panik yapıp shortunu kapatan varsa o ayrı ama o sayı çok azdır...
Bence olan cuma ve bugün düştükçe long açana oldu. Yoksa genel olarak shortların yüksek açılışa rağmen keyifleri yerinde.
Yorum
-
5 temmuz resmi seçim sonucları ilanı....ardından yemin töreni...hükümetin ilanı...vesaire....
7 temmuza kadar ölü zaman var....bu zamanda...SKENDER POZİZYONUNU AYARLIYACAK....BİZDE TABİİKİ.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vob 24 u okumuyorsun galiba....sürü orada...STOPLOSS kullanan herkes....KESİLDİ.....BİZ KULLANMIYORUZ...yerine KENE var....yerine PİRAMİTLEME var...daha cok basıyoruz....maliyetimizi yukarı çekiyoruz....bunu kuzu düşmanları kullanmıyor....STOP LOSS olmadan borsa olur mu diyorlar...smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi,
Shortları yarın öğlene kadar mcalla sokmadan nasıl doğramış oluyor? Şu an, cuma short açan bile karda.. he, açılışta panik yapıp shortunu kapatan varsa o ayrı ama o sayı çok azdır...
Bence olan cuma ve bugün düştükçe long açana oldu. Yoksa genel olarak shortların yüksek açılışa rağmen keyifleri yerinde.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
94 500 deyiz.....bugün....KERİMMMMMM DEME ihtimalim çok....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ben seni okuyorum sadece emmi....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob 24 u okumuyorsun galiba....sürü orada...STOPLOSS kullanan herkes....KESİLDİ.....BİZ KULLANMIYORUZ...yerine KENE var....yerine PİRAMİTLEME var...daha cok basıyoruz....maliyetimizi yukarı çekiyoruz....bunu kuzu düşmanları kullanmıyor....STOP LOSS olmadan borsa olur mu diyorlar...
Vob24 okumuyorum...
Tşkler..
Yorum
-
ben kerim dedim aga 115350egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster117850 den az bişey vurduk bakalım
kapattım pozu
azda zabanan 121 den vurdumdu yeter abv
Yorum
Yorum