2,000 poz ekside...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Su dot ilaci mevzuunda benim acimdan konu kapanmistir...kuzu herkese de gondermis zaten gordugunuz gibi...
Isteyen istedigi ilaci kullanmakta da ozgurdir..
Cemi cumlenize sifa olsun efenim...
Bu ilacin bazi yan tesirleri var ,kullanirken dikkatli olunuz...
Cuma kapanisi itibariyle bu ilaci kuzunun aklina uyup uygulayan ,bugun su ana kadar 1800 puvan yarine babayi aldi...
Manav sen surmustun galiba bu ilaci cuma gunu....
Bir sey anladinmi gardasim....
Yorum
-
Eccük omuz atın, hacim lazım..
Heyvan terli..
Bu arada Tahvil 8,75'de.. Hiç hoşuma gitmedi.. 8,69 görmüş en düşük(12:07 yeniden 8,69
).
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
Bide sorasın...senden ötürü be ya,hepsi senden ötürü....manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok sürmedim... ama hatırlattım... 112yi arayana kadar, merhemi sürene kadar, dotü yayabiliriz babında..
yahu biz hakkikaten 98000- 98225 den de niye ekstra long olmadık ona üzülüyorum..
Yorum
-
fuatavni yazmış.. millet tutuşup buralardan dolara sokacaklar.. hey allahım yaa
@fuatavni_f: 20. Dolar krizine gelince, Yezid'in ekonomi danışmanlarının dolar hedefleri; seçim öncesi 2,95 ve sene sonu 3,5
@fuatavni_f: 21. Yezid, faiz indirimi baskısıyla doları yükselterek bir çok kirli planı devreye sokmaya çalışıyor.
@fuatavni_f: 22. Öncelikle, doları yükselterek yurt dışındaki milyarlarca dolarlık servetine servet katıyor. Bu hedef adım adım işliyor.
@fuatavni_f: 23.Kriz döneminde dışarıdan gelen paranın sorgulanmayacağını bilen Yezid'in ikinci hedefi uluslararası dolaşımdaki servetini yurtçine sokmak
@fuatavni_f: 24. Mart, Nisan aylarında yurt dışına yüklü miktarda döviz ödemesi olan itibarlı firmalar tek tek tespit edildi.
@fuatavni_f: 25. Doların yükselmesiyle ödeme güçlüğü çekecek ve değerleri düşecek bu firmalar satın alınacak. Böylece servet yurt içine girecek.
@fuatavni_f: 27. Ayrıca krizde borsadan da kar etmeyi planlayan Yezid, doları yükselttiği gibi borsayı da düşürüp yüklü miktarda alım yapmayı amaçlıyor.
@fuatavni_f: 29. Sebep olduğu krizi 'Ben hükümette olmayınca ekonomi batıyor. Başkanlık şart' diye seçim kampanyasına çevirecek.
@fuatavni_f: 30. 'Kriz ancak istikrar ile çözülür, istikrar ise 400 milletvekili ve başkanlık sistemi ile gelir' diyerek milleti kendine mecbur edecek.'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Bi çuval incirin içine etti...
Cuma kaçan long fırsatını yeniden verir diye düşünüyorum..(hemen bugün değil tabii, aklımızın kenarında dursun diye yazdım)
99800 ve 100400 ü yukarı kırarsa şekil şemal değişir o zaman..
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
3 atış..98.850 atıldı..ANOFEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim ala geyik geldi ..tetikteyim..
Yorum
Yorum