Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
pastacı... lütfen rica edebilirmiyiz pastamızı...geyik yapacağız...
üstü mumlu,yuvarlak ve renkli olan...
buyur Abi, yanarlı dönerli. . .
Aha aşağısı da geyiği
Citi dünkü şortları kapattı diye düşünürsek..
Gerisiii.. alırım elime tarrağı, tararım saçımı yane yane...
Peki bu credit bu kadar longu eve mi götüreceeek?
Yannız o değil de, bu "diğer" şort azalmış, ona canım sıkıldı.. İşallah bu düşüşte çokcana kazanmışlardır da, tamah edip kapanmışlardır. Buralardan yine buyurup gelmelerini bekliyoruz..
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Benim gördüğüm dün ve bugün hazırlık yaptı. Yarın asıl düşüşü yapacak. Haftasonu pis bir haber ile pazartesi tabandan açıp sonra dönecek. Longcuların çoğu MC yiyecek. İşinize karışmak gibi olmasın da, benim pencereden görünen böyle.
ciddi ciddi yazdın deelmi bunu....kara cuma ve kara pazartesi...
işine karışmak gibi olmasın da bu kafayla borsacı olamassın...
musician.... sen pasta neyim yapmayı bilmiyon...iki gündür apık sapık pasta yapıyon..vallah yarın adam gibi bir pasta yap getüüü yoksa işine son vereceğim...
butün ördekler kümesten kacmış lemm...senimi kesip yiyecegim ben...dişimin kavuğuna sığmassın d ü r z ü ü ü...ha ha ha
Yorum