TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

bu konuda şahsi fikrimi söyleyecek olur isem...
    zaman zaman bende hükümet liderine, memleketin başındaki adama fena giydirdiğim oldu...aranızda bazıları belki de beni hükümet yanlısı zanneder...külliyen yanlıştır...cok yakın arkadaşlar arasında olsa yaptığım belki mazur görülebilir...ama burada hükümet yanlısıda var, nefret edende var...benim acımdan ekmek yediği vatanına ihanet icerisinde olmasın yeterlidir, başımında tacıdır..

AYRICA İYİ BİR BORSACI TARAF OLMAZ OLAMAZ...YOKSA MİKİLİR...borsada YAHUDİ zihniyetli olun...

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

borsada yahudi zihniyetli olmayan adama kapım da kapalıdır...

Yorum

• Misafir

erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        BEéLLrock alem adamsın. Hem nalına hem mıhına, hadi bakalım öyle olsun senide böyle seviyoruz...
        Sağol varol bayım.. Memleket meselesi olunca hassasiyetler farklı, nezaketse bir yere kadar olur malum..

Yoksa gerisi biraz da teferruat..

Biz de seni severiz bayım.. Kusura bakma..

Yorum

• Misafir

Bugün 100' üstü yakmalı Bizt'ik viop30 meret, son kısa vade trade oluşumu gereği

şimdilik tahmini görüntü böyle..

Gevşerse biraz daha long takviye uygun olabilir diye de düşünmekteyim..

Yorum

• butsu
            Aktif
            • 16 Haziran 2009
            • 257

yonca 15 likte 8.536 yı aşması gerek, rahatlama babında, her 15 dak.da bir yaklaşık 1 kademe azalıyor

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

bakın ben long iken şortcu benim azılı düşmanımdır....
              aradan 15 gün gecer şort olurum bu sefer long diyen benim düşmanımdır....
              cünki onu öldürmeye oynuyorum...
              şuan longum...kimin yanındayım, dolaylı olarak akp nin...köküne kadar akpliyim...yalandan
              emme şort olur isem akp nin düşmanıyım...ki bir hafta önce akp düşmanıydım... yine yalandan
              mevzuu budur...o r o s p u olun...yoksa kaybedersiniz...

eger bu arenadaysan işine geliyorsa böyle...işine gelmiyorsada başka kapıya...
              senden borsacı falan olmaz...

Yorum

• erdemli
                Yasaklı
                • 20 Eylül 2009
                • 132

Abi öyle mi böyle mi derken kötü yola düşmeyelim de...

Yorum

• fox
                  Tecrübeli
                  • 28 Şubat 2012
                  • 415

98625 den gene aranızdayım... uzandık...
                  yaw uzandık dedikçe de herifçi tepemize bnmeye niyetleniyor ya... hayırlısı...

Yorum

• kaptannemo
                    Seyirci Üye
                    • 04 Haziran 2009
                    • 69

98800 ikinci parti long

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bakın ben long iken şortcu benim azılı düşmanımdır....
                      aradan 15 gün gecer şort olurum bu sefer long diyen benim düşmanımdır....
                      cünki onu öldürmeye oynuyorum...
                      şuan longum...kimin yanındayım, dolaylı olarak akp nin...köküne kadar akpliyim...yalandan
                      emme şort olur isem akp nin düşmanıyım...ki bir hafta önce akp düşmanıydım... yine yalandan
                      mevzuu budur...o r o s p u olun...yoksa kaybedersiniz...

eger bu arenadaysan işine geliyorsa böyle...işine gelmiyorsada başka kapıya...
                      senden borsacı falan olmaz...
                      haaaaa ille ben dik duracağım...***üm başım oynamaz diyor ve bu oyunu böyle oynarım diyor isen,,,
                      bir pozisyona girersin
                      o taraf dogru taraf olmaz ise kıcına 40000 -50000 puvan girer ...sonrada acımadıki acımadıki ben slow cuyum dersin...ha ha ha

Yorum

• musician
                        Aktif
                        • 28 Nisan 2009
                        • 299

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bir pozisyona girersin o taraf dogru taraf olmaz ise kıcına 40000 -50000 puvan girer ...sonrada acımadıki acımadıki ben slow cuyum dersin...ha ha ha
                        Yaw Abi dur Allahını seversen.. Sandalyeden düşüyodum gülecem diye..
                        "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                        Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• Misafir

Unutmayalım 'akp' de trader, hemde en aktifinden.. bi long bi short, bazen satıcı bazen alıcı..

Flat'ini yok sayabiliriz.. En flat'imtrak halinde bile ya poz miktarı ve yön değişimindedir yada

yeni ayarını veriyordur.. Onunda yönüne bakmak ve algılamak lazım..

Yoksa ezbere biz longken shortken diye onu sabit bir boğaymış gibi göremeyiz, hele seçim ekonomilerinde..

Elbette overall da Boğa sayılır hükümetler ve işin doğası gereği uzun vade tanımlarda öyledirler..

Ancak günümüz piyasalarında hele mevzu akp ise 'kısa ve orta vade' aktif trader olmuşlardır..

...

Kötü kadın) mevzûna gelirsek, herşeyin akıllısı makbuldur..) Gerçi bunun akılsızı daha bir makbuldur

ama böyle demiş olalım artık..

Yahudi mevzûnda ise çok şükür müslümandan yahudi olmaz ama kralı gelse ölümüne vuruşur trade'imizide

yaparız vesselam, hemide yahudiden beter yahudi style..

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yaw Abi dur Allahını seversen.. Sandalyeden düşüyodum gülecem diye..
                            anladın sen onu....ha ha ha

Yorum

• fox
                              Tecrübeli
                              • 28 Şubat 2012
                              • 415

100 de tokatlıyormuyduk bunları neydi abicim.. artıları yani

Yorum

• fox
                                Tecrübeli
                                • 28 Şubat 2012
                                • 415

ben 100e yazıp çıkıyorum o vakit... izleyemiyeceğim.. hayırlı işler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information