TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Harbi 5 trade saatinde -3,300 çaktı bugün Bizt'ik..
Nelere, nerelere gebe bakıcaz gari..??
...
O pastada ki maşallah -13bin'ci Citi değil mi, hani kapanıştan sonra hemide; 'kafi Akbank'ı da yine yeniden satıyorum' diyen??)..
Diğer dilimi; "+15bin küsür VS -1bin küsür", ancak yılda birkaç kez görülebilecek lezzette olmuş..
Haklısın pasta yorumunda eksper bayım.. Bu da fenaymış yaw mübarek..
Yorum
-
Pazartesi itibariyle ve bugün dahil her 104' üstü çalıştığında ufaktan
shortlamak lazım dı.. Beceremedik.. 3 gündür aralarda hem testereden nasiplenir,
hem nihayetinde bugünkü düşüşü epey yakalamışta olurduk.. Zor piyasalar, forumu da,
trade'ide herdaim kolay gelsin..
Yorum
-
Vala Abi benim de elim titredi koyarken, matriksi bilem kapadım açtım yannışlık var diye emme durum bu..."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
Ondan korkan onun gibi olsun..
Şurada senden hiç bir şey öğrenemeyen parayı/pozu yönetmeyi öğrenir, öğrenmelidir..
Daha fazlası için her adımı not edip geriye dönüp çalışmak iazım.. En azından ben öyle yapıyorum:-))"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
aslında canım sıkkın...sakın pozdan falan sanmayın...aslında bugün son kez burada yazıyor olmalıydım...
paradigmaya yapılanı es gecmem mümkün değil...yasaklı...sebebi malum
bugun benimle birliktede poza girenler oldu...
onların sorumluluğu var....
bu girdigim pozun cenderesinden cıkayım foruma elveda diyeceğim...
Yorum
-
geçmişte bize de aynını yaptılar, kırgınlıklar oldu, yasaklananlar oldu ama nihayetinde bişekilde kapandı mevzular.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında canım sıkkın...sakın pozdan falan sanmayın...aslında bugün son kez burada yazıyor olmalıydım...
paradigmaya yapılanı es gecmem mümkün değil...yasaklı...sebebi malum
bugun benimle birliktede poza girenler oldu...
onların sorumluluğu var....
bu girdigim pozun cenderesinden cıkayım foruma elveda diyeceğim...
türlü badirelerden geçiyoruz exper. çevrede yaşanan onca kepazeliğe rağmen; burada hoş bir ortam kurulmuş durumda.
paradigma'ya yapılan engelleme konusunda yorum yapmıyorum, haklı/haksız yargı oluşturacak argümana sahip değilim ancak, zamanla çözüleceğine inanıyorum.-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
tesekkurler butonuna yablislikla bastim , kacgundur ev hastane is mekik dokuyorum ,
paradigma yasakli mesajda yazdim cevap alamadim hala,
simuegun cebide yokki ariyim,
kufur yok hakaret yok , haddiz birine adam 2 kelam etti , haddini bildirdi diye bu yapilmaz,
hazmedilmezde.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum