TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
tüm temenniler için ayrıca teşekkür eder.bol kazançlı günler dilerim.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka ustamada selamlar allah razı olsun kendisinden birçok insan tanıdım şu piyasada ama kendisini başka sever ve hürmet ederim allah cümlemize yeni senede hayır ve sağlık versinŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
BBC Türkçe â€Avrupa Parlamentosu: Türkiye'de gelinen nokta tam bir kabus ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
sevgili kardeşim seni sever ve sayarım ...böyle düşünmene bile üzüldüm...onlar kendini iyi biliyor...gecmiş gün miktiret...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok aga kapattım şortu ,
longa geçtim büyük resme odaklanıcaktık yanlış yaptık. :(
longum ama inş. gevşerde ek açarım, daha da gevşerde 3. kurşunu atarım inş.
eksper emmi basmış fırçayı
haklıdır , diyicek bişi yok.
ama arkasından atıp tutma anlamında şahsım adına bir beyanım yoktur, pozunu anlık yazmadığı için vakti zamanında sitem etmüşlüğüm olmuştur.
isim vermeyince biraz üstüme alındım .
şu anlık yazma mevzusu ise ilginc....
lenm benim yazdığım forum sayfasında anlık yazmayanı aforoz eden benim zaten ....anlık yazmama konusunda sitem ettiğin adama bak.... bir gariplik yokmu yorumunda...
bu forumda gecen yıl 17 aralıktan sonra günlük seans yapmayı bıraktım biliyorsunuz....diğer forumlar dahil yıllarca anlık ,canlı ve hergün vuruştum....benim yazdığım yerdede canlı ve anlık poz yazmayanın atıp tutmasına asla müsade etmedim...
emme o eksper öldü....
şimdi daha konsantresi var....
anlık degil...
MİNİMUM 15 gün önceden nerede ne yapacağını kactan yapacağını yazıyor....ANLIK NEYMİŞ LEMMM....
GECMİŞ YAZILARIMI OKUYUN ...BAKINIZ GİRİLEN SON ÜC POZ KAC GÜN ÖNCEDEN DEKLARE EDİLMİŞ....
SONPERDEM CANIM BENİM...SENİ SEVİYORUM...
SENİN GİBİ BİRKAC SEVDİĞİM KARDEŞİM ÜCÜN LEM BU KIYAKLAR...IŞIK TUTUYORUM ÖNÜNÜZE...
BİZ ZAMANINDA ARARDA BULAMAZLIK BÖYLE SAĞMAL İNEK...
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili kardeşim seni sever ve sayarım ...böyle düşünmene bile üzüldüm...onlar kendini iyi biliyor...gecmiş gün miktiret...
şu anlık yazma mevzusu ise ilginc....
lenm benim yazdığım forum sayfasında anlık yazmayanı aforoz eden benim zaten ....anlık yazmama konusunda sitem ettiğin adama bak.... bir gariplik yokmu yorumunda...
bu forumda gecen yıl 17 aralıktan sonra günlük seans yapmayı bıraktım biliyorsunuz....diğer forumlar dahil yıllarca anlık ,canlı ve hergün vuruştum....benim yazdığım yerdede canlı ve anlık poz yazmayanın atıp tutmasına asla müsade etmedim...
emme o eksper öldü....
şimdi daha konsantresi var....
anlık degil...
MİNİMUM 15 gün önceden nerede ne yapacağını kactan yapacağını yazıyor....ANLIK NEYMİŞ LEMMM....
GECMİŞ YAZILARIMI OKUYUN ...BAKINIZ GİRİLEN SON ÜC POZ KAC GÜN ÖNCEDEN DEKLARE EDİLMİŞ....
SONPERDEM CANIM BENİM...SENİ SEVİYORUM...
SENİN GİBİ BİRKAC SEVDİĞİM KARDEŞİM ÜCÜN LEM BU KIYAKLAR...IŞIK TUTUYORUM ÖNÜNÜZE...
BİZ ZAMANINDA ARARDA BULAMAZLIK BÖYLE SAĞMAL İNEK...
eyw. abim,
ya kusura bakma , otu pohu üstüne alınma gibi bir kötü huyum var.
Anlayışın için teşekkür ederim.
.
bir insana her gün iyilik yaparsın , bir gün özel bir durumun olur ve o iyiliği yapmassan eğer senden kötüsü olmaz ya , benzer durum olmuş ,bazen o çiğiliği gösteriyoruz malesef insan olarak,
Günaydın dostlar,
çöküşün dibinde long ettiydik sonra yanlış yöne döndük , karışıtırdık kuruşturduk, neyse düzelttik sonrası ,
Aralık sonuna kadar ilişmem artık, zaten bir şey kalmadı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Eksper abi benden yana bi sıkıntı olmuşsa hakkını helal et etmişsek bi kusur affola kimse benim sebebi müsebbibim ile birtakım bilgiden mahrum olmasın isterim hiç yazma cizme dersende yazmam çizmem diğer forumdaşların mahrum olması benim haddime olmamalıoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
-
hayırdır kimsede çıt yok eee nedir beklentisi cemaatimizin hehehehhe palaya ortakmı olacaktık saatlik grafları alda tutuyor 5m ise hala satta sabahtan beri son dakikada bi numara çevirmezse kapanışı başladığı yere yakın bi yerden kapamak isteyebiliroturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Yorum

Yorum