Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
şimdiiiii.....olurda merak edenler ücün yazıyorum..... elde ne var ? cebimizde ne var ?
biz borsacıyız....
peki neden burdayız? para kazanmak ücün....para kazanırken yanlızlığımızı gidermek ve ne kadar zekiii oldugümüzü göstermek ücünde burada zevk yapıyoruz....
ispat isterim demiştim...
olurda okuyup takip edemeyenler ücün,son üc pozum...
tek vuruş,tek işlem....
girilen pozisyon...89000 long
kapanış yeri...107800...
cebe giren=18 800puvan...
AKABİNDE
tek vuruş ,tek işlem...
girilen pozisyon...107800 şort
kapanış yeri....101500...
cebe giren...6300 puvan
CEPTE OLAN TOP=25 100 PUVAN....takip eden ve birlikte hareket eden kardeşlerime afiyet şeker bal olsun.....
ELDE OLAN=101500 long...
şimdiiiii.....olurda merak edenler ücün yazıyorum..... elde ne var ? cebimizde ne var ?
biz borsacıyız....
peki neden burdayız? para kazanmak ücün....para kazanırken yanlızlığımızı gidermek ve ne kadar zekiii oldugümüzü göstermek ücünde burada zevk yapıyoruz....
tek vuruş,tek işlem....
kapanış yeri...107800...
AKABİNDE
tek vuruş ,tek işlem...
cebe giren...6300 puvan
CEPTE OLAN TOP=25 100 PUVAN....takip eden ve birlikte hareket eden kardeşlerime afiyet şeker bal olsun.....
ELDE OLAN=101500 long...
imdii bunları neden yazdım biliymisiniz????
olurda ücgün sonra üc beş bin puvan tersde kalırsam arkamdan atıp tutulmasın, biraz utanılsın diye....
Abi, isterse 50000 puan terse duş, burda bır kişi arkandan konuşmamalı. Herkes riskini hesaplayarak oynamalı. Ben oynadigim paranin en az 20 kartını gerektiğinde kullanabilecek şekilde oynuyorum. Bu sayedede terste kalsamda para kazaniyorum. Sayende yönüde doğru bildiğimiz için kazanmak daha kolay oluyor. Ben kendi adima konuşursam sayende vobda hep kazandim. Allah razi olsun.
hep soylerim : EKSPER bu EKSPER bu alemde ustune adam tanimam .boru deelll !!! ...( DAYI alinmiyon demi sende bi tanesin )) Nankorluk edenler ` sozum meclisten disari ` once ben , sonra allah carpar !!!
biz borsacıyız....
tek vuruş,tek işlem....
kapanış yeri...107800...
AKABİNDE
tek vuruş ,tek işlem...
cebe giren...6300 puvan
ELDE OLAN=101500 long...
106300 de karanlığın en tepesindeydik.şu an ise en diplerinde olabiliriz.garan ve halkb deki hacim göz yaşartıcı cinsten.dikkali olmak lazım.
ve arkadaşlar şu an aydınlığın en zirvesinde olabiliriz.dikkatli olmak lazım.öle garan ı 9tl yapmakla bu işler olmuyor.burada amaç türevlerde furmak.buda 3 günde yapıldı zaten.haftaya burda kazıklayacak adam bulamıcaklarını adları gibi biliyorlardı ve oyunu hızlandırdılar.şimdi kendimize soralım 3 günde değişen ne oldu????fedmi bence hayır.o bilinen bir durumdu.mama zaten o.peki ne kasa gittiği yönde ağırlaştı tüm olay budur.artık bu vadeyi unutup yeni vade için bekleme zamanıdır.bu bu yıl için son mesajımdır.herkese kolay gelsin.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
102500 KALIN Bİ DİRENÇ geldik aynı yere burasını şöyle sağlam hacimle yukarı atması lazım daha önce sağlam destek olarak beyan etmiştik burası saatlik grafiklerin yıllıık zurnanın zırt dediği yer
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
taka ustamada selamlar allah razı olsun kendisinden birçok insan tanıdım şu piyasada ama kendisini başka sever ve hürmet ederim allah cümlemize yeni senede hayır ve sağlık versin
pazartesi günü halkbnk ile yapılan dümenin tersi bu gün garanla yapılıyor dikkat ederseniz halkbnk 13.75 üzerine çıkmaya arzusu yetmiyor garanı fişekliyor halkın bankasına tokat atıyor halkın bankası 13.75 üzeri hacimle çıkmak zorunda ve dahi 14.00 da aşılacakki büyük trend başladı diyelim mihend noktası olarak gördüğüm şeyleri yazdım herkeze kararlarında tam isabet dilerim
Yorum