umarım dolar 2,25 2,27 aralığına yetişir nakit mallanmaya ,
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
olurmu yaw ne dimek kazanabilirsen longtan çatır çatır ye ben shorttan para alırsam paladan aldım bilecemsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermudur kapat su sortu, valla longtan kazanirsam,
senin parani aldim diye hissedip uzulucem.

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
mehapeli pega dayım,fetoşçular sizin tayfayı devşirip kullanmışlar,(sabri uzundan) biz zaten biliyoruz bunları da)))abd de 12 eylülde kullanıp atmıştı sizin zihniyeti oysaki siz vatanı kurtarıyordunuz??????geri dönersen cevap yaz,dikkat uluyan ocak dışı kalıyorrr
sepeka denen ne idüğü belirsiz bir kurum var,ihbarda bulunmak istiyorsanız mail adresi ve tc kimlik no istiyor,gel görki muz cumhuriyetinde imzasız ihbar mektuplarıyla milleti içeri atabiliyorlar!!!!bu ne yaman çelişki anne
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehapeli pega dayım,fetoşçular sizin tayfayı devşirip kullanmışlar,(sabri uzundan) biz zaten biliyoruz bunları da)))abd de 12 eylülde kullanıp atmıştı sizin zihniyeti oysaki siz vatanı kurtarıyordunuz??????geri dönersen cevap yaz,dikkat uluyan ocak dışı kalıyorrr
sepeka denen ne idüğü belirsiz bir kurum var,ihbarda bulunmak istiyorsanız mail adresi ve tc kimlik no istiyor,gel görki muz cumhuriyetinde imzasız ihbar mektuplarıyla milleti içeri atabiliyorlar!!!!bu ne yaman çelişki anne
abe vixim, buranın ruhsatsız kumarhaneye dönüşü çok oldu. genede edeceğn küfürleri sona sakla, daaa küfür edecek boyuta geçmemize az kaldı, bak şahitsin kaniyi o kadar uyardım , bırak didim elleşme didim. bah öbür tarafa şort taifesi bando mızıka çalıyor.
detone olacaklar az kaldı.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kani hocam sanirsam haklisin, acilista vermeye baslarsa, aninda safina gecim diyorum , dıkandı hoyvan, gidemiyor gibi .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yaw altina bakiyorum, 1270 80 dolarlara gitmesi lazim,dolarin biraz fsha gevsemesi lazim,
shortcu treninin hafiflemesi lazim, nasil inecek bu valla anlamiyorum.?
karisigim vesselam, eksper abi 2 yorum yapsa keske, valla karanlik onumuz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
valla müdür bu nasıl düşecek onu bende bilmiyorum ama tüm göstergeler kısa diyor bu poh yiyeni bi şekilde düşürmesi gerek bankalara bakıyom itin evladı hepsinde ayrı numara çekiyor kafa karışıklığına neden olmak içünsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw altina bakiyorum, 1270 80 dolarlara gitmesi lazim,dolarin biraz fsha gevsemesi lazim,
shortcu treninin hafiflemesi lazim, nasil inecek bu valla anlamiyorum.?
karisigim vesselam, eksper abi 2 yorum yapsa keske, valla karanlik onumuz.
dolar tl de yarın dananın kuyruğu kopmazsa longlaması lazım bende her şey dolar tl ye long diyor dolara bakıpta endeksi shortlamak mantığa uygun değiloturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
şu dji vasıtası ile bi global satış dalgası olabilirmi acep yeminle uçurumun ağzında duruyor burdan bi tekme atsalar offff offff ne fren kalır ne balata
ne demek lazım ver ver ver ver ver allahım ver hehehhehehehehoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum

Yorum