TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

Günaydın ağalar...

eğer piyasa şort piyasası ise bizim piyasamız bazı tipik hareketler sergiler....
    bunlardan en belirgin olanlardan biri,akşama kadar yıldırarak piyasayı tutar son bir saat kala gömmeye başlar ....bu hareket günlerce tekrar eder...piyasa şorttur...

gün icinde aşşağı salıp salıp toplamalar görüyorsanız piyasa longdur...
    misal şimdi hafif aşşağı salıyo gibi yapıyor... akşam son bir saat sert gömmediği sürece hikaye...ückağıttır...

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      106.8250 şort

105K'ya reverse girdim.

107.500 lere gelirse şortları geri alırım, yukarı kopmaya çok müsait gibi.
      yok abi beklediğim düşüş bu değildi, longları geri aldım.
      106.500'den
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Guerra
        Kadrolu
        • 02 Ağustos 2011
        • 5596

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Günaydın ağalar...

eğer piyasa şort piyasası ise bizim piyasamız bazı tipik hareketler sergiler....
          bunlardan en belirgin olanlardan biri,akşama kadar yıldırarak piyasayı tutar son bir saat kala gömmeye başlar ....bu hareket günlerce tekrar eder...piyasa şorttur...

gün icinde aşşağı salıp salıp toplamalar görüyorsanız piyasa longdur...
          misal şimdi hafif aşşağı salıyo gibi yapıyor... akşam son bir saat sert gömmediği sürece hikaye...ückağıttır...
          bu kapsamda şu an olumlu bakıyoruz,

abi senin bir lafın vardı,

sko verdimi ,

"Gözlerin yuvalarından fırlar, yarın güneş doğmuyacak zannedersin " diye ,
          hatırladıkça gülerim, traji komik aslında , bizaati canlı canlı yaşadım o duyguları zamanında.

Allah bir daha yaşatmasın diyelim, hiç birimize , maldayken tabiki.

Mevlut kandilimizin hayırlara vesile olmasını dilerim, nice kandillere sevdiklerimizle ve mutlu inş.
          Büyüklerimizi arayıp sormayı unutmayalım dostlar.

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bu kapsamda şu an olumlu bakıyoruz,

abi senin bir lafın vardı,

sko verdimi ,

"Gözlerin yuvalarından fırlar, yarın güneş doğmuyacak zannedersin " diye ,
            hatırladıkça gülerim, traji komik aslında , bizaati canlı canlı yaşadım o duyguları zamanında.

Allah bir daha yaşatmasın diyelim, hiç birimize , maldayken tabiki.

Mevlut kandilimizin hayırlara vesile olmasını dilerim, nice kandillere sevdiklerimizle ve mutlu inş.
            Büyüklerimizi arayıp sormayı unutmayalım dostlar.
            burada sizlere piyasayla ilgili paylaştığım her söz yaşanmış tecrübelerimdir...sizde kendi tecrübelerinizi bu yazdıklarımla harmanlayabilirseniz daha cabuk pişersiniz...her zaman kuşbakışı bakın piyasaya....nüanslarla uğraşıp boğulmayın...

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

burada sizlere piyasayla ilgili paylaştığım her söz yaşanmış tecrübelerimdir...sizde kendi tecrübelerinizi bu yazdıklarımla harmanlayabilirseniz daha cabuk pişersiniz...her zaman kuşbakışı bakın piyasaya....nüanslarla uğraşıp boğulmayın...

Hinci mevzu biraz karışık aslında....kuş bakışı bakmak ücün ise önce ucmayı öğrenmeniz lazım...kazığı yedikce ucmayı öğrenirsiniz....
              kimisi hic ucamadan piyasadan silinir gider,bıkar....kazık yemekten usanır ve teslim olur...
              kimi ise doğuştan yetenekli ve ölümüne hırslıdır....ölmekten kormaz...bu başarır ve ucar...
              kimisi ise zeki dir .....kendisi ucamıyorsa ucağa biner..tabi sizi ucuracak ucak bulabilirseniz...
              di haydi...siz hangisisiniz...? bıkanmı ? ucanmı ? ucağa binen mi ?

BİR ÖĞRENİRSENİZ UCMAYI VAR YA .....VAY Kİ VAY....
              HA HA HA

Yorum

• paradigma
                Tecrübeli
                • 19 Haziran 2009
                • 1088

Hinci mevzu biraz karışık aslında....kuş bakışı bakmak ücün ise önce ucmayı öğrenmeniz lazım...kazığı yedikce ucmayı öğrenirsiniz....
                kimisi hic ucamadan piyasadan silinir gider,bıkar....kazık yemekten usanır ve teslim olur...
                kimi ise doğuştan yetenekli ve ölümüne hırslıdır....ölmekten kormaz...bu başarır ve ucar...
                kimisi ise zeki dir .....kendisi ucamıyorsa ucağa biner..tabi sizi ucuracak ucak bulabilirseniz...
                di haydi...siz hangisisiniz...? bıkanmı ? ucanmı ? ucağa binen mi ?

BİR ÖĞRENİRSENİZ UCMAYI VAR YA .....VAY Kİ VAY....
                HA HA HA
                valal eksperim maddelere baktim kendimi herhangi birinin icerisine koyamadim ...ama soylediklerinden ortaya karisik yaptim ; Hic ucamiyorum ben , bi turlu olmuyor anasini sat..., olumune hirsliyim ama , bu konuda yetenekli deelim , ama teslimde olmuyorum , kazik yemektende henuz usanmadim ..maasi aldigimzi gibi veriyoz iste (ama borc veriyom diye dusunuyorum hep geri alacam ) ...Zekilik , cevrede zeki oldugumu teyid eden epeyi bir yonetici var ...Sonuc itibari ile kendim ucamiyom ,senin ucakta hemen yakinlarinda bir yer var ise talibim eksperim ...
                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  valal eksperim maddelere baktim kendimi herhangi birinin icerisine koyamadim ...ama soylediklerinden ortaya karisik yaptim ; Hic ucamiyorum ben , bi turlu olmuyor anasini sat..., olumune hirsliyim ama , bu konuda yetenekli deelim , ama teslimde olmuyorum , kazik yemektende henuz usanmadim ..maasi aldigimzi gibi veriyoz iste (ama borc veriyom diye dusunuyorum hep geri alacam ) ...Zekilik , cevrede zeki oldugumu teyid eden epeyi bir yonetici var ...Sonuc itibari ile kendim ucamiyom ,senin ucakta hemen yakinlarinda bir yer var ise talibim eksperim ...
                  Bana kalalırsa sen kendini cözememişsin....
                  Senin ara sıra benim ucağa bindiğine ben şahidim...enson 101 500 fitten beraber uctuk...emme ne olursa oluyor tamam ya ben öğrendim ucmayı deyip ucaktan kendini aşşağıya atıveriyorsun....bir süre ucuyorsun sıkıntı olmuyor...emme sonunda ya irtifa kaybedip dağa bindiriyorsun yada motor arıza yapıp düşüyorsun...
                  irtifa kaybetmenin sebebi şu...
                  yalnız ucarken aşşağıda kanat cırpanları görüp ülen bunlar kim ?nasıl ucuyor bir bakayım derken gümmm????dağa tosladın gitti....sanane lem debelensin dursunlar...
                  ülen onlar ucmuyorki kanat cırpıyor....d ü r z ü....
                  ha ha ha

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

hehehhehehe exper emmi uçmakmı oda ne diyor buradakilerin ekserisi ben dahil balığa demişlerki okyanus diye bişey var oda merakla araştırmaya başlamış bir gün ağlara takılmış çekmişler balığı balık havasızlıktan çırpınmaya başlamış sonra her nasılsa ağdan kurtulup denize geri düşmüş ve birde ne görsün çırpınması gitmiş hayatı kurtulmuş sonra yaşça büyük balıklara olayı anlatmış nasıl buldunmu okyanusu demiş yaşça büyük olan balıklar bizde o misal sen daha önce ağlara takılmış kurtulmuşsun tecrübenle artık ağ nerede atılır nerede balıkçılar tuzak kurar yemleme yapar öğrenmişsin biz hala okyanuz arıyoz sonra çekiyorlar bizi ha ****** diyoz biz zaten okyanustaydık

bazı insanlar fiyatlara baktıkça neyin ne olacağını görür bilir bazılarıda yem olur yenir ne diyem herkeze kolay gele
                    oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

selamlar , viop ile uğraşmaktan reel hayatı kaçırmayın diye bir uyarı yapayım,
                      son 10 yılın belkide daha fazlasınının efsanevi kışına girmek üzereyiz,
                      istanbulda bu hafta içi kıyılarda en aşağı 10 cm kar bekleniyor,

giren soğuk hava dalgası , kutuplardan geliyor, the day after tomorrowa hazır olun, kutup ayularu paraşütle inecek,

meraklısına detaylar

meraklısına sistem görüntüsü tahmini
                      store.donanimhaber.com/b1/2d/20/B12D202281DD7F2E0DFD269340D5145D.gif

bu sene ayva o kadar çok yaptıki mahsulü dallar taşımıyordu.

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3010

eksper abi,

tavuktada kanat var ama uçamaz,biraz havalansada
                        ben uçakçıyım, bir iki kere sert düştüm , düşmenin ne demek olduğunu bilirim, borsa hayatım 2009 da başladı.
                        şükür kümülede karlıyım, faize parayı hiç koymadım, tartışma olsun diye değil, kendimi anlatmak için ekledim, babadan öyle gördük.

ilim dediğin kendini bilmektir, bu işlerde önce yetenek lazım, o yetenek bende yok, yavaş yavaş oluşşsada istediğim düzeyde değil, seninle birlikte bir kaç airbus daha var , hepsine bakarım . kimisini ters indikatör diye takip ederim,
                        birazda kendimden katarım ve karar veririm. herkesin fikirlerinin belli bir yüzdesi var kafamda.

aradada öbür köyü sentiment niyetine bakarım .

uçmak tam bir zanaat , alçak basıncı yüksek basıncı, fırtınası tipisii, hava koşulları hep değişken.
                        bu arenada tutunmak ve 3 5 kar yapmanın hazzının bedeli yok

Yorum

• CR7
                          Tecrübeli
                          • 26 Ekim 2014
                          • 1711

Sevgili eksper ,sizi gerçekten büyük bir zevkle izliyorum ..müthiş bir başarı örenği ,sevgiler
                          Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• CR7
                            Tecrübeli
                            • 26 Ekim 2014
                            • 1711

uçak ve uçma meselesini ise zaten arz etmiştik

http://forum.keyborsa.com/showthread...-online/page35

ha ha ha
                            Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• Guerra
                              Kadrolu
                              • 02 Ağustos 2011
                              • 5596

Yorum

• paradigma
                                Tecrübeli
                                • 19 Haziran 2009
                                • 1088

Bana kalalırsa sen kendini cözememişsin....
                                Senin ara sıra benim ucağa bindiğine ben şahidim...enson 101 500 fitten beraber uctuk...emme ne olursa oluyor tamam ya ben öğrendim ucmayı deyip ucaktan kendini aşşağıya atıveriyorsun....bir süre ucuyorsun sıkıntı olmuyor...emme sonunda ya irtifa kaybedip dağa bindiriyorsun yada motor arıza yapıp düşüyorsun...
                                irtifa kaybetmenin sebebi şu...
                                yalnız ucarken aşşağıda kanat cırpanları görüp ülen bunlar kim ?nasıl ucuyor bir bakayım derken gümmm????dağa tosladın gitti....sanane lem debelensin dursunlar...
                                ülen onlar ucmuyorki kanat cırpıyor....d ü r z ü....
                                ha ha ha
                                eksperim bi makina muhendisine konu bu kadar net anlatilabilirdi ... alem adamsin alemde teksin ... vesselam ... hey alalhim yaff , turkcemin zor anlari ))
                                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information