TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
"Bana yeterince uzun bir şey verin, şeyi şeyinden şaapayım..." ArşimeT.haydan gelen huya gider...
Yorum
-
Yorum
-
-
yerin dibine kadar yolu var, bırak düşsün .AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaxı longlasaktamı saklasak, longlamasaktamı saplasak...
adamlar son 1 yılın dibinde.
devir değişti artık dax ne kadar aşağı bist o kadar yukarı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
HEHEHEHH BU bist ne kadar tedirgin bi yerden ayılar çıkıp malı yerleştirecek diye geberiyor düşmeliyiz daha sakinleyemediler ayıları son ırza geçme yapılmadan son bulmaz gayriiii

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
yukarı baSmak zoRundalar... Bu hipneler BiRazilyayada 7 atmısti biliyosn...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryerin dibine kadar yolu var, bırak düşsün .
adamlar son 1 yılın dibinde.
devir değişti artık dax ne kadar aşağı bist o kadar yukarı.haydan gelen huya gider...
Yorum
-
-
ayımı kaldı yawkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHEHEHEHH BU bist ne kadar tedirgin bi yerden ayılar çıkıp malı yerleştirecek diye geberiyor düşmeliyiz daha sakinleyemediler ayıları son ırza geçme yapılmadan son bulmaz gayriiii

haydan gelen huya gider...
Yorum
-
flatim sonperde ..senin maliyet kacti ?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparadigma ne ettin dostum longları? duruyormu?
inş. zararda gördüğümüz rakamın en aşağı iki katı kapatacağız.yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Günaydın,
benim maliyetler 98,5'larda kaldı.
89 'larda bile dayandım ne yalan söyliyim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum