taka abi hoş gelmişsin uzun zamandır yoktun inşallah sorun sıkıntı yoktur
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
okut ne dersin, iyi yerler gibim long için, hala flatım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
kara görünmüş olabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bazı işlerimden dolayı pek bakamıyorum.buralardan tepki olacak gibi görüntü verdiler.hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka abi hoş gelmişsin uzun zamandır yoktun inşallah sorun sıkıntı yokturŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yine erken bindim büyük ihtimalle ,cumaya kadar yada öbür hafta başına kadar ,aralıksız kanırtacak longçularıGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dikiş tutmuyor 2 günde % 5 neredeyse gıdım gıdım alıp hopppp göm hehehhehsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine erken bindim büyük ihtimalle ,cumaya kadar yada öbür hafta başına kadar ,aralıksız kanırtacak longçuları

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-

“PKK, Kürt askeri ve Kürt ordusu anlayışını yerleştirmeye çalışıyor. Her aileden bir elaman istiyorlar.
Sözde ‘Kürt askeri olacaksınız’ deyip sözde Kürt ordusunu kurmaya çalışıyorlar”
Yorum
-
-
doldur boşalttan başka bişi yok.trend bi türlü dönemedi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum