TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

kani üstat bu habere gore artı gap mı bekleyelim))))yalanlamıs banka turturma yokmus.......

Yorum

• sonperde33
      Tecrübeli
      • 03 Ağustos 2011
      • 2996

ziraat bankası olayı cuma sabahtan vardı, ondan değil bu arıza.

bir ihtimal bank asya patlağını genele yayma çabası var cemaatin (diğer bankalara) , bence oda değil.

altın ve petrol sadece canımı sıkıyor,1170 dolarlarda son bulması lazım altında bu çilenin dolarda 2.25 lere dayanır max.
      oradan döneriz, 1000 3000 bin arası daha kasnaklanmayı bekliyorum bunlar olurken max.

pzt sabahı 1 1,5k eksi gap kaçınılmaz diye düşünüyorum.

98.600 orti longla devam benden.

Not : tek tırstığım konu bizim işiddeki rehinelerden bir kaçının kellesinin alınması.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
        Tecrübeli
        • 03 Ağustos 2011
        • 2996

eksper abime kırgınım ama anlık poz paylaşmadığı içun. :(

Yorum

• kaptannemo
          Seyirci Üye
          • 04 Haziran 2009
          • 69

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Long bitti....gecen hafta okut _val kardesimle telde gorustum... forumdaki dostlari uyarmasi ucun ricada bulundum....umarim unutmamistir.... hedef 64.....
          Eksper üstad, hedef 64 viop mu bist100 mü? Kafam karıştı?Esenlikler.

Yorum

• tankut
            Yeni Üye
            • 28 Haziran 2014
            • 14

64 hayal, Türkiye yeni bir döneme giriyor, gerçek yabancı yatırımları gelmeye başladı. Şirketler İstanbulda ofis açma yarışında.

Yorum

• VIX100
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2011
              • 1945

eyi geceler cemaat;
              hesabı sıfırladım billal oğlAN gibi elimi eteeemi çektim voptan,gel görki kahpelik tavan yapmış forumda,sizleri zarara ugratanların umrunda değilsiniz....
              sadece grafiğe bakın nuri gibi,ztoplu iş yapın yakın vadede,uzak vadede biriktiririm,kimseden medet ummayın...

ışıtçı militanlarlan görüştüm twidırdan rehinelerin akıbetini sordum,cevap vermiyor pezemek ama ellerinde ayrıeten 3 rehinemiz daha varmış,,,

başka bir yavşak bugün'cihan devletinin doğuşuna şahit olacaaaz ' demiş,evet yeni yesspyeni neotürkiyede hergün rezilliklere yenisi ekleniyor,trafik kazaları,ağaç devrilmeler,asker dövmeler,itibar tavan yaptı

bir de bu sülüman soysuz denen köpek var,eski söylemleri hatırlatılınca(akepeye sövmeler) gülmeye başladı,böyle bir adamı akahpeden başkası da partiye almazdı zaten,reziller ,bunlara oy verende sülüman gibi....
              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• sonperde33
                Tecrübeli
                • 03 Ağustos 2011
                • 2996

Tarık,
                bak güzel kardeşim kibarca uyardık,
                yazma dedik,
                yorum yaz sayfalarca hangi konuda olsun, farkımız yorum zaten, otomatik hesap gibi koyma dedik haberleri.
                daha hala ısrar etme, kalp kırılmasın lütfen.

şikayet ettim yönetime, 2. bir gazete küpüründe gereği yapılır.

Yorum

• sonperde33
                  Tecrübeli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 2996

Günaydın herkese,

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

tarık bey yapıştırdığın haberleri yönetime bildirdim bilgine.
                    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Guerra
                      Kadrolu
                      • 02 Ağustos 2011
                      • 5558

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

basit bir hesapla tepeden 10 bin düşsse 92 bin civarı tepkilenmesi beklenebilir.zira asıl ana destek 97100 deydi.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

94900 haftanın rakamı aşağıya doğru yok desteklenirse bu rakam 96550 ve 97500 dür kısa devam ediyor piyasa longlayamıyor
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• hocamurat2001
                            Aktif
                            • 26 Haziran 2014
                            • 367

taka abi slm short için nereleri uygun bir analiz alabilirmiyiz saygılar

Yorum

• AlexanderFuckabulL
                              Katılımcı
                              • 12 Nisan 2014
                              • 190

tağrık sen ne Elit oğlu Elit mişinyaw.
                              haydan gelen huya gider...

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                taka abi slm short için nereleri uygun bir analiz alabilirmiyiz saygılar
                                uygun yerler kaçalı günler oldu.bak bu foto ne der.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information