zabahnan curcuna vardı gatılım bankasında,gürcünün öğle arası patlattığı bombayla 2. seans da hareketli geçecek,viop baydı şimdi moda ketocular
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
sonperde eksper short dedi artik biliyorsun degilimi 64 000 dedi hedef ...gerci ben longda yakalandigim icin bekliyorum maalsef simdlik maliyet benimde seninkine benzersonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartacak tabi
lönk devam 98,5 ortalama devam.
iyi kasnaklandım ama dayanıyorum.yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
biliyorum müdür, ama geç dedi,pozu ne bilmiyorum şu an.paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersonperde eksper short dedi artik biliyorsun degilimi 64 000 dedi hedef ...gerci ben longda yakalandigim icin bekliyorum maalsef simdlik maliyet benimde seninkine benzer
belki şu andada longa geçti 3-4 gün sonra sonra bilicez.
hata yapabilir ama anlık paylaşım yapamadıktan takip sıkıntılı oluyür.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yalnız buradan verirse , dibini dübürünü patlatarak verir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
herhalde u100 icin demistir diye tahmin ediyorum.
valla aslinda cemaatin yikilisina longum , gerisi hikayeGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
günaydın dostlar,
bu şarkı tüm longçulara gelsin, her nerde longluyorlarsa yada longlatıyorlarsa...
dön bebeğim..
(Darkan)
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
cortçunun biri dönülmez akşamın ufkundayım linki paylaşırsa cozuturum,Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu gün tarihin en büyük halka arzı olan ali babanın arzı var, yurt içi yada dışı buna katılmak isteyen olduysa, nakte dönmek isteyenlerin satışları olmuş olabilir belki
ingiltere iskoç durumunu piyasa pozitif algılar ama uzun vadede daha anlamı olan bizim için bölünmeleriydi.
tüsiad ile ateşkes te pozitif gibi duruyor.
bank asya ve not dedikoduları kaldı geri.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bankasya da bürüt takas yöntemiyle yatırımcıyı yine hapsettiler.kimse kar realize edemeden beklesin dursun artık.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Ne yani, DıvCon 18bine gidecekte, bizim tizek gafa yerindemi sayacak...haydan gelen huya gider...
Yorum
-
saatlikte oluşan sıkışma formasyonu gelişmekte.kırıldığı yöne sertleşmesi gerekir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
olası bugğne has trend bölgeleri.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum