ana istop 99300 oldu 5likte.ekim vadede.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ekimde 100 kırılırsa meftayız.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
iş güç tırmalıyoruz taka abi, detaylı bakamadık :(
şu an makas ne ekim vadede?
kuzu emminin bir kuralı vardı, yeni vadenin ilk günü kapanan vadenin son gününün gördüğü en dibi görür diye. (XU030 içinmi dedi, makas farkını nasıl işletmek gerekir net bilmiyorum ama 2 vade sonu çalışmıştı bu kura takip ettiğim)
artık longları uzlaşmaya bırakacağım , yapacak bir şey yok,
+ gap neyim gelirse pazartesi sabahı şortu basıp bu kuralı işletip bu günün en dibini gördümü longa geçerim yine.
bu arada ekim vade kaç yada makas kaç görebilen bir arkadaş yazabilirmi?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
makas 850 oldu şu an,kısalar ekimde 100050 den kapandı.yukarı basarsa tekrar kısalmak için.aksi durumda yerine bulduğum yerden kısalırım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ekim 100150 şu an.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ekimde 100400-600 onemli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
şöyle sert bir tepik atsa, günü en tepelerden kapasa ne güzel olur.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
geçmiş olsun bu vadeye.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ekim vade istop 5lik 99400 oldu.hayır akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
iş yeri yapıkredi ile anlaştı , işbankası out, aradım dedim iş bankasına bir sürü kıl tüy işlemim burda aynı şartlardan devam edersek ben sizde kalacağım , maaşıda eft atacağım diye tamam dediler. hesap ücreti yok eft masrafı yok muhabbeti.
ağustos sonu vadeli longları uzlaşmada kapanışa bıraktım.
çat diye kesmişler komisyonları itfa adı altında .
yarın soracam hesabını bakalım. ama pk umudum yok yapı kredi yolları gözüküyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Selam millet 2 haftadıır yıllık izindeydim o yüzden izinde kafam rahat olsun dinleneyim diye kapadım pozu.. yukarı sürdü yapacak bişi yok kardan zarar yaptık..
şimdiuygun ortam bekliyorum girmek için poza..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
insanı soran olması hoş bir şey
sağolasın paradigma .
bende oyun dışıyım, uzlaşmada dipte kapattım mecburen longları durum ortada , girebilirsek gireceğiz topa artık, long yönünde inş fırsat verir.
öbür köydede mapusa tıktılar 60 gün kesilmişim var.
sicili bozduk.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum