eksper abi hoşgelmişsin abi esaslı bir değerlendirme alabilirmiyiz abi bu yükseliş trendinin fişi çekilmemiş mi abi düşüş trendinin teyidi gerçeklememiş mi acaba siz saygıdeğer üstadımızın yorumları ne acaba...?
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
pardon üsteki yazıyı görmeden gndermiştim saygılar teşekürler abiihocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi hoşgelmişsin abi esaslı bir değerlendirme alabilirmiyiz abi bu yükseliş trendinin fişi çekilmemiş mi abi düşüş trendinin teyidi gerçeklememiş mi acaba siz saygıdeğer üstadımızın yorumları ne acaba...?
Yorum
-
Temmuz ayı başından beri etkili olan yükseliş trendi bozuldu ve realizasyon süreci içerisine girildi. Yukarı yönlü tepki
oluşumları satışla karşılanıyor. 94,000 kısa vadeli destek, 95,800 kısa vadeli direnç noktası olarak izlenebilir. 94,000
desteğinin kırılması durumunda, 91,600 seviyesine doğru gevşeme eğilimi devam edebilir.GLOBAL
DOHTOR ses virrrroh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
di haydi....globalmi biliyor bu pohu ekspermi....91000 görülürse kaybettim sayacağım....not alın....VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemmuz ayı başından beri etkili olan yükseliş trendi bozuldu ve realizasyon süreci içerisine girildi. Yukarı yönlü tepki
oluşumları satışla karşılanıyor. 94,000 kısa vadeli destek, 95,800 kısa vadeli direnç noktası olarak izlenebilir. 94,000
desteğinin kırılması durumunda, 91,600 seviyesine doğru gevşeme eğilimi devam edebilir.GLOBAL
DOHTOR ses virrrr
Yorum
-
-
eksperim 91 zaten cok iddali rakam yani oraya kadar 5000 puan demek zaten koca trend demek ...kaybetmek ne demek bittik demek !!! ...104500 dende geldigini dusunursek 13000 puan yapar . birakalim geri cekilmeyi koca trendi kacirdik demekeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdi haydi....globalmi biliyor bu pohu ekspermi....91000 görülürse kaybettim sayacağım....not alın....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
ahhhh benim güzel lonkçu gardeşlerim ah,bu nasıl yukarı çıkacak bilemiyorum emme 94 gibin lönk açacam,400 puvan altına da ztop,ortalamaların altında seyrediyor,nerden bakarsan bak pala cort....god bless u
100 günlük ortalamaya doğru yaşanan geri çekilme dün endekste tepki alımları oluşturdu. Ancak tepki alımları,
önceki dün yüksek hacimle kırılan yaklaşık son 3 aylık yükselen trend seviyesini geçmeyi başaramadı. 96.400
seviyesi bu bağlamda direnç olarak izlenecek. Bu seviyenin direnç olarak etkili olması ve tekrar 94,000 seviyesine
yönelim durumunda, bu kez 94,000 desteği daha fazla zayıflamış olacak. golobaloh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
@ShlomoHayim: @sonperde2009tr Cevap;Allah vergisi akıl+emek=TEKNOLOJİ...https://t.co/qhBXsDaqZn Israel is an amazing Country.God bless Her.
twitterda verdim ayarı isralin ******** propaganda elemanına
hala borsamı ya bırakın artık attık jetonu dönüyor rakamlar hala sepeti yerleştirdim bekliyorum,
he bu arada spottaki kağıdımda patladı maliyetimin altına geldi relax .
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dalaylama gelmis bana 3 kurusluk elektronik devresini pazarliyor,
adami lüleden yerim boyle , mala
bagladi kaldi oyle.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
AGadaŞlaa, 98 in üzeri kisa hesap jhort çalisivvv, Hidef sİHseNseĞezbiiin. Yoh olmadi, bu taraftan elde bayat 94.5 maliyetli lorönkler vav (nasioldubendeanlamadimamk.com), maliyet alti poz artirilivvv, hedeffff 110 bin, 30 agustos zafer bayrami serefine.
DaksıKes gampanyamiz divamediyor, gOlaymi almanun bOĞAsunu divirmeH.
Let me take a selfie!!!haydan gelen huya gider...
Yorum
-
çetenin son oyun günü olabilirmi aceba.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
95650-850 arası ciddi direnç geçilmesi halinde ilk durak 97300 arası olabilir.dikkatli olmakta fayda var.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
arkadaşlar dün öğlen seansına benzemeye başladı.dikkatli olun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
garan 7.97-8.06 önemli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
95600 ve üstü yukarı trendi zorlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum