bu günü yukarıdan kapayacak marjini olan varsa dayansın kapamasın düşüncesindeyim
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
valla kardeş ben dün palaya incir diktim 99450 ful short yaptım 96675 kapadım bugünde 94750 maliyetle full corttayımmmmkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhehehheh seni kim kararttı aydınlık arıyon he hehehehhe işin şakası shortçular rahat emin ve mamurlar bu onların hakkı longçular mezbahadan kaçma derdinde bir ümit varmı diye bekleşiyor

Yorum
-
-
vadeli 5lik dışında al veren yok.yani dalgalı olmaya devam gibi.nerden tutarsa misali olsada teknik işlemekte.ov ve uv de ise daha alt bölgeler mümkün gibi çizdiği formasyon gereği.kısa vadeli işlemlerde dikkatli olunuz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-
-
bu günkü beklentim long short beklentim hiç yok sadece 5 m de alım var diğer periyotlarda henüz alım dalgası yok marjin call var saat 12 ye kadar o saatten sonra belki hareket olur diyorum yada 2 ci seansoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
995500 hala önemini koruyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
arkadaşlar adam nasıl dolarda daha aşağı gösterip önemli dipten deptirdiyse borsayıda aynı yöntemle birgün yukarı birgün aşağı bir zaman aralığında halledecektir.yalnız buralar ana dip olmaktan çok çok uzak olduğu gibi ana tepedende uzak.yani ew sel yapı kullanacaksa mutlaka ciddi yukarı ama yeni tepe yapmadan ciddi aşağı ama ana dibe gitmen perişan ederek incektir.şu an çizdiği graf bunu göstermekte.benden analiz bu kadar olup her kes kontrollü iş yapsın derim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ya eskininde dibine , yada eskininde zirvesine çıkacağız diyorsun , ,süper bir yorum taka emmi katılıyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum