TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

eksper abi hoşgelmişsin abi esaslı bir değerlendirme alabilirmiyiz abi bu yükseliş trendinin fişi çekilmemiş mi abi düşüş trendinin teyidi gerçeklememiş mi acaba siz saygıdeğer üstadımızın yorumları ne acaba...?

Yorum

• hocamurat2001
      Aktif
      • 26 Haziran 2014
      • 367

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      eksper abi hoşgelmişsin abi esaslı bir değerlendirme alabilirmiyiz abi bu yükseliş trendinin fişi çekilmemiş mi abi düşüş trendinin teyidi gerçeklememiş mi acaba siz saygıdeğer üstadımızın yorumları ne acaba...?
      pardon üsteki yazıyı görmeden gndermiştim saygılar teşekürler abii

Yorum

• VIX100
        Tecrübeli
        • 03 Kasım 2011
        • 1945

Temmuz ayı başından beri etkili olan yükseliş trendi bozuldu ve realizasyon süreci içerisine girildi. Yukarı yönlü tepki
        oluşumları satışla karşılanıyor. 94,000 kısa vadeli destek, 95,800 kısa vadeli direnç noktası olarak izlenebilir. 94,000
        desteğinin kırılması durumunda, 91,600 seviyesine doğru gevşeme eğilimi devam edebilir.GLOBAL

DOHTOR ses virrrr
        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Temmuz ayı başından beri etkili olan yükseliş trendi bozuldu ve realizasyon süreci içerisine girildi. Yukarı yönlü tepki
          oluşumları satışla karşılanıyor. 94,000 kısa vadeli destek, 95,800 kısa vadeli direnç noktası olarak izlenebilir. 94,000
          desteğinin kırılması durumunda, 91,600 seviyesine doğru gevşeme eğilimi devam edebilir.GLOBAL

DOHTOR ses virrrr
          di haydi....globalmi biliyor bu pohu ekspermi....91000 görülürse kaybettim sayacağım....not alın....

Yorum

• AlexanderFuckabulL
            Katılımcı
            • 12 Nisan 2014
            • 190

94 kirilacak
            haydan gelen huya gider...

Yorum

• paradigma
              Tecrübeli
              • 19 Haziran 2009
              • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              di haydi....globalmi biliyor bu pohu ekspermi....91000 görülürse kaybettim sayacağım....not alın....
              eksperim 91 zaten cok iddali rakam yani oraya kadar 5000 puan demek zaten koca trend demek ...kaybetmek ne demek bittik demek !!! ...104500 dende geldigini dusunursek 13000 puan yapar . birakalim geri cekilmeyi koca trendi kacirdik demek
              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

ahhhh benim güzel lonkçu gardeşlerim ah,bu nasıl yukarı çıkacak bilemiyorum emme 94 gibin lönk açacam,400 puvan altına da ztop,ortalamaların altında seyrediyor,nerden bakarsan bak pala cort....god bless u

100 günlük ortalamaya doğru yaşanan geri çekilme dün endekste tepki alımları oluşturdu. Ancak tepki alımları,
                önceki dün yüksek hacimle kırılan yaklaşık son 3 aylık yükselen trend seviyesini geçmeyi başaramadı. 96.400
                seviyesi bu bağlamda direnç olarak izlenecek. Bu seviyenin direnç olarak etkili olması ve tekrar 94,000 seviyesine
                yönelim durumunda, bu kez 94,000 desteği daha fazla zayıflamış olacak. golobal
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3010

@ShlomoHayim: @sonperde2009tr Cevap;Allah vergisi akıl+emek=TEKNOLOJİ...https://t.co/qhBXsDaqZn Israel is an amazing Country.God bless Her.

twitterda verdim ayarı isralin ******** propaganda elemanına

hala borsamı ya bırakın artık attık jetonu dönüyor rakamlar hala sepeti yerleştirdim bekliyorum,
                  he bu arada spottaki kağıdımda patladı maliyetimin altına geldi relax .
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3010

dalaylama gelmis bana 3 kurusluk elektronik devresini pazarliyor,
                    adami lüleden yerim boyle , mala
                    bagladi kaldi oyle.
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• AlexanderFuckabulL
                      Katılımcı
                      • 12 Nisan 2014
                      • 190

AGadaŞlaa, 98 in üzeri kisa hesap jhort çalisivvv, Hidef sİHseNseĞezbiiin. Yoh olmadi, bu taraftan elde bayat 94.5 maliyetli lorönkler vav (nasioldubendeanlamadimamk.com), maliyet alti poz artirilivvv, hedeffff 110 bin, 30 agustos zafer bayrami serefine.

DaksıKes gampanyamiz divamediyor, gOlaymi almanun bOĞAsunu divirmeH.

Let me take a selfie!!!
                      haydan gelen huya gider...

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

çetenin son oyun günü olabilirmi aceba.hehe
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

95650-850 arası ciddi direnç geçilmesi halinde ilk durak 97300 arası olabilir.dikkatli olmakta fayda var.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

arkadaşlar dün öğlen seansına benzemeye başladı.dikkatli olun.

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

garan 7.97-8.06 önemli.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

95600 ve üstü yukarı trendi zorlar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information