altın gümüş Euro ne varsa çakıyorlar bistte ne poh var çakın uleeennnnn
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
şerefli ZEPEKA yatırımcının anlamayacağı şekilde yazmış,dolares de gidiyor bu arada 2.23 e dayanmış
1.kredili işlem ve açıaaaa satış yasak brütte
2.aldığın gün zatamazssın ertesi güne kalır satış,zaten bu gatılım bankasını alanlar s2sen satamazlar taban çekiyor
3.deyelim herhangi bir brütsüz zenet zattın o an hesabında nakit yooosa yine gatlım bankası alamazsın,t+2 yi bekliiicen
güya yatırımcıyı koruyor hırkızlar,sizi gidi ****ciler siziiiiii
BRÜT TAKASA TABİ PAylar;
MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. MMCAS.E 05/08/2013 -
BEYAZ FİLO OTO KİRALAMA A.Ş. (GİP) BEYAZ.E 19/08/2013
-
BAKANLAR MEDYA A.Ş. (GİP)
BAKAN.E 19/08/2013 -
YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş. (GİP) YAYLA.E 27/02/2014 -
ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. ASYAB.E 04/04/2014 -
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. KERVN.E 04/04/2014 -
AR TARIM ORGANİK GIDA A.Ş. ARTOG.E 04/04/2014 -
ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANELT.E 11/04/2014 -
AKSEL ENERJİ YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
AKSEL.E 07/05/2014 -
GARANTİ FAKTORİNG A.Ş.
GARFA.E 07/05/2014 -
LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZILIMI VE DONANIMI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. LINK.E 18.07.2014 17.10.2014oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
haydaaa systemciler için yeni kapı açmış bist yeni uğraş alanı ustacığım ellerinden öper
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
eldekiler bilem fazla gelmekte sağolasın ben almayayım.hehehekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydaaa systemciler için yeni kapı açmış bist yeni uğraş alanı ustacığım ellerinden öper
http://www.borsaistanbul.com/duyurul...ulasilabilecekŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-

Kürtçe okulların kapatılması sonrasında PKK misilleme olarak, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı birçok okulu ateşe verdi ve kapısına kilit vurdu. Kapısına kilit vurulan okullardan bazıları; Hakkari Yüksekova Gazi İlkokulu ve Gazi Orta Okulu olduğu görüldü. PKK’lılar yaptıkları eylemlerin fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştılar.
Yorum
-
-
senin asya tavan oldu.hehekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster94900 kırıldımı 5 bin daha düşer
daha buralardan çok su akar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
vaş bi taban daha vermedi yani namıssız 59 kuruş dip dediktaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin asya tavan oldu.hehe
daha buralardan çok su akar.oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
artacak tabi
lönk devam 98,5 ortalama devam.
iyi kasnaklandım ama dayanıyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
94900 altı olursa en az 5 bin necez unutma kurbanın olam şartlanmasonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartacak tabi
lönk devam 98,5 ortalama devam.
iyi kasnaklandım ama dayanıyorum.

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
çilemse çekerim kaderimse gülerim.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster94900 altı olursa en az 5 bin necez unutma kurbanın olam şartlanma

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum