taka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
vaydelidede benzer durumda.sabaylan sürtük 5likği öpmüş dönmüş.tekrar denerse 104 binmi olur ne olur bilemem gari.bak ustan tüyoları verdi.gerisi sende.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
tarafsız sistemde olası bugünün denge yerlerini sunayım dedim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
asyab de böle bir durum varmış.almak isteyenlere duyurulur.treyde uygun bir durum değildir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
buyir emmi aynı yerde dolandık durduk garan halk ve işçtr kalkmadan olmeyacak sanırımVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizdeki bu ketocu kaat sevdası gözlerimi yaşarrttı,kaatları bellidir,stay awayoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
spottaki kağıdım bu günde +%5,91 koydu (şu an) , deptire deptire gidiyor maşallah.
okut başkan over shooting gelmedi gibim daha onu kaçırırsan üzülürüm :(Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
101.200 deyim yerine koymak için mallarıokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102.350 pozların hepsi kapandı.. maliyete yakın izleyelim'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
kolpadan satıyor namıssızokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101.200 deyim yerine koymak için mallarıoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum

Yorum