spotu ve vadeliyi filete çektim.saatlikte kıritik destek ihlalde.dikkatli olmak lazım.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
-
furabildinizi heç sanmıyomda neyse.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspotu ve vadeliyi filete çektim.saatlikte kıritik destek ihlalde.dikkatli olmak lazım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
992 nolu mesajınızdaki grafikte harikaydı. İyi yol gösterdi. 100.320 nin altı yok mu ?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfurabildinizi heç sanmıyomda neyse.
Yorum

Yorum