okut_val Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Ana hedef baya bir yukarıları oldu şimdi..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVerdiğim dip degerine 2000 puvan kalmış.....daha sorulurmu...şortlar kapanmali....diğerleri longa kademeli girmeliydi...ana hedefi verdim..size sadece yemeği yemek düşüyor agalar....
Bayramdan önce şortçuları bayramdan sonra longcular kesti *****..
Düzrü şeker bayramı yerine kurban bayramı anladı karıştırdı herhal'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
herkeze hayırlı tatiller diliyorum systemler 120m dahil komple ala geçmiş durumda haftaya ola hayr ola exper emminin dediği gibi olmasa bari shortçular adam tek barla verdiğini alıyoroturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
pala zamanı uzatsada bahane saatine gadar düzeni pek bozmadı ve kısaları eyice doğrdı.5lik macd pozitif sahada durdurduğu sürece aç kapaylan devam ederim.eyi tatiller.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
noooliy burda
,pis yüzdüm,daldım,serbest dalışın hastasıyım,nefesine ve gulaaana güvenen başlasın
ekim vadede 101 ü görmüştü,şimdi de 101.025 e dokanmış,2li dip mi bu?
aç kapa cort devam,maliyeti eyileştirdik,corttan döneneni keyborsa kovalasın
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
kimsenin ağzını buçak açmıyor ben bari bigraf atıvereyim ....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
şu salak kağıt asyab endeks 30 dan çıkarılsa yerine nthol koyulsa daha isabetli olur saçma sapan bi hal almış kağıt ne derinlik var ne kademe yatırım yapılamayacak tek endeks30 kağıdıoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
işi bilene her mal gözeldir.seninki sadece takıntı.bak nede gözel al vermiş.derinlikmi dedin oda baya gözelmiş baktımda.hehekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu salak kağıt asyab endeks 30 dan çıkarılsa yerine nthol koyulsa daha isabetli olur saçma sapan bi hal almış kağıt ne derinlik var ne kademe yatırım yapılamayacak tek endeks30 kağıdı
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
asyab eyi bak kani 5likte sürtük üstüne atarda üstünde kalırsa gözel bir trend yapabilir.demedi deme sona ağlarsın tüh vah dersin.hehe.ustandan nasihatlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum