TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksperim üstadım... çalı dibinden çıkalım mı..
    azcık dahamı beklesek
    Verdiğim dip degerine 2000 puvan kalmış.....daha sorulurmu...şortlar kapanmali....diğerleri longa kademeli girmeliydi...ana hedefi verdim..size sadece yemeği yemek düşüyor agalar....

Yorum

• okut_val
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2009
      • 1325

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Verdiğim dip degerine 2000 puvan kalmış.....daha sorulurmu...şortlar kapanmali....diğerleri longa kademeli girmeliydi...ana hedefi verdim..size sadece yemeği yemek düşüyor agalar....
      Ana hedef baya bir yukarıları oldu şimdi..
      Bayramdan önce şortçuları bayramdan sonra longcular kesti *****..
      Düzrü şeker bayramı yerine kurban bayramı anladı karıştırdı herhal
      '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• kani
        Tecrübeli
        • 26 Kasım 2010
        • 1084

bi endeksten kesiyo bi vioptan şimdide dolara vuruyor namussuz benim eurusd longuda maliyete getirdi
        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kani
          Tecrübeli
          • 26 Kasım 2010
          • 1084

herkeze hayırlı tatiller diliyorum systemler 120m dahil komple ala geçmiş durumda haftaya ola hayr ola exper emminin dediği gibi olmasa bari shortçular adam tek barla verdiğini alıyor

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

pala zamanı uzatsada bahane saatine gadar düzeni pek bozmadı ve kısaları eyice doğrdı.5lik macd pozitif sahada durdurduğu sürece aç kapaylan devam ederim.eyi tatiller.
            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VIX100
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2011
              • 1945

noooliy burda,pis yüzdüm,daldım,serbest dalışın hastasıyım,nefesine ve gulaaana güvenen başlasın

ekim vadede 101 ü görmüştü,şimdi de 101.025 e dokanmış,2li dip mi bu?
              aç kapa cort devam,maliyeti eyileştirdik,corttan döneneni keyborsa kovalasın
              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

hayırlı işler esnaf kolay gele nediyz

Yorum

• kani
                  Tecrübeli
                  • 26 Kasım 2010
                  • 1084

günlük pivot 103050 burayı direnç yaptı parçalayamazsak derin bi satış olmalı bu hafta

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

saatlik pivot 102275 te bu değer üzeri tutunmalar günlük pivota kadar zorlamaları getirecektir

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

kimsenin ağzını buçak açmıyor ben bari bigraf atıvereyim ....

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

pekte kısaldığı söylenemez az miktar long

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

az ilave longa

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

şu salak kağıt asyab endeks 30 dan çıkarılsa yerine nthol koyulsa daha isabetli olur saçma sapan bi hal almış kağıt ne derinlik var ne kademe yatırım yapılamayacak tek endeks30 kağıdı

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              şu salak kağıt asyab endeks 30 dan çıkarılsa yerine nthol koyulsa daha isabetli olur saçma sapan bi hal almış kağıt ne derinlik var ne kademe yatırım yapılamayacak tek endeks30 kağıdı
                              işi bilene her mal gözeldir.seninki sadece takıntı.bak nede gözel al vermiş.derinlikmi dedin oda baya gözelmiş baktımda.hehe

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

asyab eyi bak kani 5likte sürtük üstüne atarda üstünde kalırsa gözel bir trend yapabilir.demedi deme sona ağlarsın tüh vah dersin.hehe.ustandan nasihatlar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information