herkeze kolay gele hayırlı işler esnaf
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
klavyem pozığğğ
yav valla üstat klavyem pozığğğtı bir tamirci atmıtı naerten intirti bilmiyom inankani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacı murat bu ekran klavyesi yazılımmı nasıl ekrana çıkarılıyor bu meret dokunmatik ekranlardamı oluyo yoksam
Yorum
-
Günaydın cümleten...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet realizasyon gelecek....105 in biraz üzerinden....ama çoğu şortcu bu realizeden kazanamayacak....
trade yapacam diye maldan olmaktansa beklemek daha eftaldir bence... o nedenle şort kovalamak yerine longda beklemeyi düşünüyorum...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
günaydın cemaat,
short squeze devam inşallah overshootingde salacam ,
hiç bu kadar kolay para kazanmamıştım
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
ula armut piş ağzıma düşten kurtulamacan getti.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacı murat bu ekran klavyesi yazılımmı nasıl ekrana çıkarılıyor bu meret dokunmatik ekranlardamı oluyo yoksam
indi canavarı seniiii.hehe bak burda varmış.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula yeter deyin gari aylıkta haracın son noktasını bilem geçtiniz.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka emice longları nereden verecez az de yaw çok boşladın bu çırağı yapma etme sevginden mahrum bırakma bizleri
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
103800 lere tepki gelsede 101300 hedefli cort mal 104200 (süre 1 hafta)kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli emice sen de senin fikrini alalım
bol kazançlar
Yorum

Yorum